Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

Son dakika Nur Fettahoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nur Fettahoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nur Fettahoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Fettahoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur fettahoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 nur fettahoğlu haberi bulunmuştur. Tüm nur fettahoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu!
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu! İyi Adamın 10 Günü filmi dijital bir platformda yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.
8.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun evli iş insanıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Muhabirleri fark edince panikleyerek kaçan oyuncu, yanındaki kişinin evli bir işadamına benzetilmesi üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
Nur Fettahoğlu'ndan yatak odası paylaşımı! "Bu ne güzellik"
Nur Fettahoğlu'ndan yatak odası paylaşımı! "Bu ne güzellik" Aşk-ı Memnu'da Peyker karakteriyle adını duyuran Nur Fettahoğlu daha sonra pek çok dizide yer alarak dikkat çekti. Nur Fettahoğlu yatak odasında verdiği pozla gündeme geldi. Nur Fettahoğlu'nun cesur pozunu gören hayranları "Bu ne güzellik" yorumlarında bulundu.
26.06.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu'nun gözündeki morluk dikkat çekti!
Nur Fettahoğlu'nun gözündeki morluk dikkat çekti! Nur Fettahoğlu önceki gün eski eşi Levent Veziroğlu ile Etiler’deydi. Gözündeki morluk dikkat çeken ünlü oyuncu, muhabirleri fark edince panikle çantasından güneş gözlüğünü çıkarıp taktı.
15.06.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Umut Evirgen: Nur benim kardeşim
Umut Evirgen: Nur benim kardeşim Nur Fettahoğlu'nun, Instagram hesabından Umut Evirgen ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Sen hep aşkla..." notuyla yayınlaması kafaları karıştırmıştı. Konuyla alakalı konuşan Evirgen, "Nur benim kardeşim!" açıklamasını yaparak, "Yeni aşk" dedikodularını yalanladı.
28.02.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı Oyuncu Tuba Büyüküstün, 2017 yılında boşandığı yönetmen eşi Onur Saylak'la olan evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızları Maya ve Toprak’la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
26.02.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu ve Umut Evirgen'den samimi poz! Serenay Sarıkaya ile sarmaş dolaş görüntülenmişti...
Nur Fettahoğlu ve Umut Evirgen'den samimi poz! Serenay Sarıkaya ile sarmaş dolaş görüntülenmişti... Oyuncu Nur Fettahoğlu, son dönemde meslektaşı Serenay Sarıkaya ile sevgili olduğu yönündeki haberlerle konuşulan, hatta geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş görüntülenen işletmeci Umut Evirgen'le samimi bir pozunu yayınladı. Fettahoğlu'nun sürpriz bir mesaj yazdığı pozuna gelen yorumlar da dikkat çekti.
26.02.2022 Magazin
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a öpücüklü tebrik!
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a öpücüklü tebrik! Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur' adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya Nur Fettahoğlu dışında filmde rol alan Hazal Kaya, Enis Arıkan, Onur Tuna, Cem Belevi ve daha birçok isim katıldı. Oyuncular, film hakkında güzel dileklerde bulunurken; İlker Kızmaz da eşini öperek tebrik etti.
13.01.2022 Magazin
'Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli krizi... Cansu Dere ve Nur Fettahoğlu'ndan cevap
'Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli krizi... Cansu Dere ve Nur Fettahoğlu'ndan cevap 'Sadakatsiz' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere, yakın arkadaşları Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu’yla Etiler'de bir mekanda bir araya geldi. Çıkış kapısında Dere ve Fettahoğlu’na yapımcı Timur Savcı’nın diziyi bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli ile alakalı yaptığı açıklamalar soruldu.
6.11.2021 Magazin
Nur Fettahoğlu eski eşiyle tatile çıktı! Tüm gün dans etti...
Nur Fettahoğlu eski eşiyle tatile çıktı! Tüm gün dans etti... Son olarak 'Kağıt Ev' dizisiyle ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Nur Fettahoğlu (40), bir süre önce ikinci kez boşandığı eski eşi Levent Veziroğlu (54) ile birlikte çıktığı tatilde görüntülendi.
14.06.2021 Magazin
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı Oyuncu Nur Fettahoğlu ile iş insanı Levent Veziroğlu 8 yılda ikinci kez boşandılar.
26.03.2021 Magazin
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
‘Kilolu kadına başrol verilmiyor’
‘Kilolu kadına başrol verilmiyor’ “Kilo aldığım dönem kapak çekimine gidip, sonrasında iç sayfalara alındığımı öğrendiğim oldum” diyen Hazal Kaya, “Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor” dedi
2.09.2020 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nur Fettahoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur fettahoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.