Umut Evirgen

Umut Evirgen

Son dakika Umut Evirgen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Evirgen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Evirgen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Evirgen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut evirgen gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 umut evirgen haberi bulunmuştur. Tüm umut evirgen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Alina Boz’da Umut Evirgen'e romantik doğum gününü kutlaması
Alina Boz’da Umut Evirgen'e romantik doğum gününü kutlaması Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Evliliklerine devam eden çiftten Boz, eşinin yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
27.02.2024 Magazin
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı!
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı! Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, 2 Aralık’ta sadece 90 kişinin davetli olduğu bir düğünle evlenmişti. Çiftin balayına nereye gideceği merak edilirken Alina Boz ve Umut Evirgen rahatsızlıklarından dolayı balayını ertelemişlerdi. Sağlıklarına kavuşan ikili balayı için, kar tatili tercih etti.
15.01.2024 Magazin
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım'
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım' İşletmeci Umut Evirgen'in Tuba Büyüküstün'le ilişkisinin bitme sebebi olarak gösterilen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde görüntülendi. 2 Aralık'ta Alina Boz ile dünyaevine giren Evirgen ile ilgili sorular ise Samyeli'den dikkat çeken açıklama geldi.
20.12.2023 Magazin
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.
3.12.2023 Magazin
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi ve detayları belli oldu Alina Boz ve Umut Evirgen, geçen temmuz ayında ilişki yaşamaya başladı. Çift, şimdi de nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İşte ünlü çiftin nikah tarihi...
27.11.2023 Magazin
Alina Boz'dan Serenay Sarıkaya yorumu! Sevgilisi Umut Evirgen yırtmaçlı pozu beğenmişti
Alina Boz'dan Serenay Sarıkaya yorumu! Sevgilisi Umut Evirgen yırtmaçlı pozu beğenmişti Umut Evirgen ile bir süredir birlikte olan geçtiğimiz aylarda da sevgilisinden Paris'te evlilik teklifi alan Alina Boz önceki gün Levent'te görüntülendi. Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın bir fotoğrafını beğenmesi, sonrasında beğenisini geri çekmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Boz, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2023 Magazin
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu Alina Boz, bir süredir ünlü oyuncularla yaşadığı birlikteliklerle gündemden düşmeyen Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Mutlu beraberlikleri devam eden ve evlenecekleri konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.
8.11.2023 Magazin
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu Oyuncu Alina Boz'la evlilik hazırlığı yapan Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından yayınladığı derin yırtmaçlı pozları beğenmiş, bir saat sonra da beğenisini kaldırmıştı. Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı.
7.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi!
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya verdiği iddialı pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu. Bir davet için derin yırtmaçlı elbise seçen Sarıkaya'nın pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den beğeni geldi, ancak Evirgen sonrasında beğenisini çekti.
6.11.2023 Magazin
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi. Magazin kulislerinde Alina Boz ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atılıyor.
17.09.2023 Magazin
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için seksi erkek modeller kiraladığını anlattı.
15.09.2023 Gündem
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi.
15.09.2023 Magazin
Alina Boz -  Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı...
Alina Boz - Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı... Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası var.
10.09.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu Güzel oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den ayrıldıktan sonra Umut Evirgen ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ünlü çiftten aşk pozları geldi.
16.08.2023 Magazin
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...”
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...” Oyuncu Alina Boz, Sezen Aysu’nun oğlu Mithat Can Özer'le 4 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye başlamıştı. Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.
15.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar!
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar! Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Kısa bir süre önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Evlilik iddiaları havalarda uçuşurken çiçeği burnunda çiftten yen karar geldi.
7.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı! Umut Evirgen harekete geçti
Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı! Umut Evirgen harekete geçti Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Uzun süreli birliktelikleriyle zaman zaman gündeme gelen ünlü çiftten düğün haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Alina Boz ile Mithat Can Özer'in, 4 yıllık birlikteliklerine nokta koyduğu iddia edildi. Umut Evirgen ayrılık haberi sonrası harekete geçti. İşte detaylar...
13.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Umut Evirgen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut evirgen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.