Gazete Vatan Logo

Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!

Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…

Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!

Tekrar bölümleri bile izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu yeniden televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kanal D’nin kült dizileri arasında yer alan yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran hatta tekrarları bile çokça izlenen Aşk-ı Memnu yaz boyu ekranlarda olacak. Yasak aşkın konu edindiği, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başrollerini paylaştığı dizi hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…

AŞKI MEMNU HANGİ KANALDA?

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, oyuncu performansları kadar ölümsüz hikayesiyle de ekranlara damgasını vuran "Aşk-ı Memnu" Kanal D ekranlarına geri dönüyor. Aşk-I Memnu, 23 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de ekrana gelecek.

AŞKI MEMNU HANGİ YAZARIN ROMANINDAN UYARLANDI? KONUSU NE?

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide, İstanbul'un sayılı zenginlerinden Adnan Bey, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra çocukları Nihal ve Bülent ile kalmıştır. İkinci evliliğini kendisinden yaşça çok genç olan Bihter ile yapar. Ancak Bihter'le yeğeni Behlül arasındaki karşı konulamaz çekim, yaşadıkları yalıda entrika dolu günlerin yaşanmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

AŞKI MEMNU OYUNCULARI KİM?

Beren Saat (Bihter)

Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül)

Nebahat Çehre (Firdevs)

Selçuk Yöntem (Adnan Ziyagil)

Zerrin Tekindor (Matmazel)

Hazal Kaya (Nihal Ziyagil)

Batuhan Karacakaya (Bülent Ziyagil)

Nur Fettahoğlu (Peyker)

İlker Kızmaz (Nihat Önal)

Baran Akbulut (Beşir)

Fatma Karanfil (Şayeste)

Rana Cabbar (Süleyman Efendi)

Zerrin Nişancı (Aynur)

Recep Aktuğ (Hilmi Önal)

Gülizar Irmak (Sevil)

Gülsen Tuncer (Arsen Ziyagil)

Evren Duyal (Nesrin)

Ufuk Kaplan (Kathia)

AŞK-I MEMNU NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Aşk-ı Memnu, 4 Eylül 2008'den 24 Haziran 2010'a kadar Kanal D'de ekranlara gelmiş, 2. sezon 79 bölümüyle final yapmıştı.

AŞKI MEMNU’NUN UNUTULMAZ REPLİKLERİ

Haberin Devamı

- Sen Bihter Ziyagil’ sin aptallık etme.

- Hayatta, başkalarına fazla güvenmeyeceksin. Kendine de.

- Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım?

- Aynı hırs, öfke, ihtiras. Sen benim kızımsın Bihter. Seninle gurur duyuyorum.

- Beynim suçlu, yüreğim suçlu. Keşkenin ne demek olduğunu en çok bu gece hissediyorum.

- Ölüyorum anlasana. Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum. Anne ben ölüyorum, yardım et.

- Sen benim oğlumdun.

- Benim ölmemi istiyor musun? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni, beni, Bihter’ini?

- Her zaman her sıkıştığımda yaptığım gibi, cesaretle sahiplenmediğim her şeyi bırakıp gittiğim gibi, gideceğim. Hadi aşkım Behlül kaçar.