Aşkı Memnu

Aşkı Memnu

Son dakika aşkı memnu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşkı memnu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşkı memnu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkı Memnu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkı memnu gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 aşkı memnu haberi bulunmuştur. Tüm aşkı memnu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı Aşk-ı Memnu'nun efsane karakteri Bihter Ziyagil, büyük finalden 13 yıl sonra bugün bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Dizinin Firdevs'i Nebahat Çehre de Bihter Ziyagil'i andı.
24.06.2023 Magazin
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı"
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı" Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteri ile hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, Survivor’da gösterdiği performans ile de beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu kardeşi Melisa ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Melisa Karacakaya’nın abisiyle olan fotoğrafına yorum yağdı.
2.04.2023 Magazin
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
Aşkı Memnu film mi oluyor? 2023 Aşkı Memnu filmi oyucuları kim, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak?
Aşkı Memnu film mi oluyor? 2023 Aşkı Memnu filmi oyucuları kim, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak? Aşkı Memnu film mi oluyor, Farah Zeynep Abdullah Bihter mi olacak? Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri "Aşk-ı Memnu"nun "Bihter" adıyla sinemaya uyarlanacağı iddia edildi. Filmde Bihter karakterini ise Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı öne sürüldü.
12.01.2023 Kültür Sanat
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterleri Behlül ve Bihter'e hayat veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geliyor. Dijital platformda yayınlanacak film için kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan NewYork çekimlerine ait kareler geldi. İşte, Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ filmi hakkında bilgiler...
13.09.2022 Magazin
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi!
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi! Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan, yayınlanan her bölümü ile hala izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu final bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
26.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle!
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle! 2008-2010 yıllarında yayınlanan dönemin en çok izlenen dizilerinden Aşk-ı Memnu her sene yaz aylarında tekrarlarıyla ekranlardaki macerasını sürdürüyor. Tekrarları da en çok izlenen dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümü yaklaşıyor. Peki, Aşk-ı Memnu dizisi finali ne zaman 2022, Aşk-ı Memnu finali hangi kanalda, saat kaçta?
23.08.2022 Televizyon
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geldi!
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geldi! 2008-2010 senelerinde yayınlanıp fenomen olan Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 12 sene sonra yeni bir projenin çekimleri için Şile’de bir araya geldi.
20.07.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 14 yıl sonra aynı projede!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 14 yıl sonra aynı projede! Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in aynı yapımda rol alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkilinin 14 yıl sonra yeniden buluşacak olmasına yorum yağdı.
4.03.2022 Magazin
Aşkı Memnu'dan hiç görülmemiş fotoğraf! 11 yıl sonra ortaya çıktı
Aşkı Memnu'dan hiç görülmemiş fotoğraf! 11 yıl sonra ortaya çıktı Efsane dizi Aşkı Memnu’nun set fotoğrafçısı, yıllar sonra hiç görülmemiş dizi setine ait bir fotoğraf yayınladı.
12.05.2021 Magazin
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı!
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı! Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi hala ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin baş rollerini paylaştığı dizinin bugün saatinde yayınlanmaması üzerine, Aşk-ı Memnu dizisi neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı? Sorusu araştırılmaya başlandı. Aşkı Memnu saat kaçta? İşte Kanal D yayın akışı 22 Haziran 2020…
22.06.2020 Gündem
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Aşkı Memnu ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri
Aşkı Memnu ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan Aşk-ı Memnu'nun tekrar bölümleri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Aşkı Memnu saat kaçta başlıyor? (2020) Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu kaç yılında çekildi? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri…
20.04.2020 Gündem
KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastalığı nedir? Kimler KOAH adayıdır, nasıl tedavi edilir?
KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastalığı nedir? Kimler KOAH adayıdır, nasıl tedavi edilir? Solunum yolu hastalığı olan KOAH sebebiyle oyuncu Recep Aktuğ’un hayatını kaybetmesi hastalık hakkında yapılan araştırmalarında artmasına sebep oldu. Peki, KOAH hastalığı nedir? KOAH hastalığının tedavisi nasıldır? İşte merak edilenler…
14.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşkı Memnu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkı memnu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.