Aşk-I Memnu

Aşk-I Memnu

Son dakika aşk-ı memnu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk-ı memnu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk-ı memnu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk-I Memnu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk-ı memnu gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 aşk-ı memnu haberi bulunmuştur. Tüm aşk-ı memnu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Magazin
Mai Ve Siyah Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Mai Ve Siyah Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Mai Ve Siyah Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Mai Ve Siyah Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Mai ve Siyah 1897 senesinde Osmanlı döneminde Halit Ziya Uşaklıgil tarafından kaleme alınmıştır. 328 sayfalık bir eser olan Mai ve siyah servet-i fünun döneminde yazılmış kitaplar arasındadır.
18.12.2023 Eğitim
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler Dijital bir platformda yayına giren Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminin galası kıyafetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Filmin Firdevs'i Hande Ataizi, tarzı ve aksesusarlarıyla dikkat çekerken, Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği kıyafet dalga konusu oldu. Kolundaki bilekliğin bir milyon dolar olduğunu söyleyen Ataizi'nin yanında mücevher için iki tane de koruma gönderildiği öğrenildi.
17.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı!
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı! Bihter filminin başrol oyuncuları Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah, çekim esnasında yaşadıkları anlaşmazlıklardan dolayı tartışmıştı. Ataizi ve Abdullah, filmin dün akşamki galasında birbirine sarıldı.
16.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar... Aşk-ı Memnu hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından Aşk-ı Memnu bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem gibi yıldızların başrollerini paylaştığı dizinin finalinde yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Peki Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
22.10.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Hayal Köseoğlu'ndan özel hayatına dair itiraflar: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim
Hayal Köseoğlu'ndan özel hayatına dair itiraflar: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim Bir dönem ekranlara damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Pelin karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Magazin
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. Usta isim, oyunculuk yaparken amacının hiçbir zaman para kazanmak olmadığını da belirtti.
26.08.2023 Magazin
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri Nelerdir? Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri'nin Özellikleri
Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri Nelerdir? Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri'nin Özellikleri Servet-i Fünun akımının en önemli temsilcilerinden biri olan Halit Ziya Uşaklıgil 1866 yılında İstanbul'un Eyüp semtinde doğdu. Romancılığıyla ön plana çıkan Halit Ziya Uşaklıgil, roman ve hikaye gibi kurgusal eserler dışında, tiyatro oyunu, anı ve gezi türünde de eserler kaleme almıştır. 
8.08.2023 Eğitim
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Itır Esen önemli bir ameliyata girmişti! Sevindiren haber geldi
Itır Esen önemli bir ameliyata girmişti! Sevindiren haber geldi "Aşk-ı Memnu", "Aile Şerefi", "Gülen Gözler" gibi yapımlarla tanınan Itır Esen, önemli bir ameliyata girmişti. Esen'den sevindiren haber geldi.
8.07.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu!
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakteriyle tanıdığımız daha sonra Survivor yarışmasıyla ününe ün katan oyuncu Batuhan Karacakaya son olarak eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'ı, darbettiği haberlerle gündeme gelmişti.Ünlü isim önceki gün Galataport'ta başka bir kız arkadaşıyla el ele görüntülenmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, son olarak sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti.
7.07.2023 Magazin
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü Aşk-ı Memnu'da 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya son olarak Survivor'a katılmış ve adından söz ettirmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Batuhan Karacakaya, önceki gün yeni sevgilisiyle görüntülendi.
6.07.2023 Magazin
Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle aşk dolu kareler!
Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle aşk dolu kareler! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı 'Cemile' karakteriyle hafızalarda yer edinen Pelin Ermiş, sevgilisi Deva Enes Külahçı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
26.06.2023 Magazin
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı Aşk-ı Memnu'nun efsane karakteri Bihter Ziyagil, büyük finalden 13 yıl sonra bugün bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Dizinin Firdevs'i Nebahat Çehre de Bihter Ziyagil'i andı.
24.06.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu itirafıyla şaşırttı! 'Yeme bozuklukları havalı değildir'
Hayal Köseoğlu itirafıyla şaşırttı! 'Yeme bozuklukları havalı değildir' Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Köseoğlu, son olarak itirafıyla dikkat çekti. Ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle çıkan oyuncu, kıyafetinin üzerine yazdığı yazıya da açıklık getirdi.
15.06.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya asker oldu!
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya asker oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya, askerliğini tamamladı. Erzincan 59'uncu Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Karacakaya, duygularını dile getirdi.
1.06.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk-I Memnu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk-ı memnu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.