Gazete Vatan Logo
Magazin Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!

Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!

Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!

Kanal D'de 12 yıl önce final yapmasına rağmen yayınlanan tekrar bölümleriyle gündem olmayı sürdüren 'Aşk-ı Memnu'nun 'Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre, önceki gün Etiler'de marketten çıkarken objektiflere yansıdı. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, mutfak alışverişi yaptı. Çıkışta aracına yönelen oyuncuya, muhabirler yardım etti ve poşetlerini taşıdı.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Keyifli olduğunu görülen Nebahat Çehre, "Kışı getirdim ben. 1,5 aydır hasta, grip yatıyorum. Bankaya çıkmıştım, mutfak alışverişini de yapmak istedim. Yardımcım da var ama alışveriş yapmayı çok severim” dedi.

KARAKTER DEĞİŞİMİ İSTİYOR

Yaklaşık dört yıldır ekranlardan uzak kalan Nebahat Çehre, kendisine gelen tekliflerle alakalı; "Yolları açık olsun, reddettim senaryo olarak. İki tane senaryo kaldı, okuyorum. ‘Aşkı Memnu’ dan sonra bir işi kabul etmek kolay olmuyor. Biraz karakter değişimi istiyorum” ifadelerini kullandı.

"YEŞİLÇAM'DA OLUYORDU, BU DÖNEMDE ZANNETMİYORUM"

'Bergen' filmindeki performansıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah'ın, "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” sözleriyle ilgili soruya yanıt veren Çehre, "Bu konular bize düşmez. Buna yapımcının karar vermesi lazım. Senaristin, oyuncuya karar vermesi lazım” dedi.

Haberin Devamı

Yeşilçam'da erkek başrol oyuncusunun, kadın partnerlerine karar verdiğini söyleyen Çehre,” Yeşilçam’da oluyordu. Kuvvetli bir erkek oyuncuysa, kendince konuşma hakkı buluyordu. Bu dönemde zannetmiyorum, ne erkek oyuncunun ne de kadın oyuncunun böyle bir şey yapacağını” şeklinde konuştu.

"İKİSİNE YAKIŞACAK BİR ŞEY"

Türk televizyon tarihine damga vuran 'Aşk-ı Memnu' sonrası Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in tekrardan internet dizisinde bir araya geldiği hatırlatılınca Nebahat Çehre, şöyle konuştu:

Çok güzel oldu bence. İkisine yakışacak bir şey. Bir araya getirmek istiyorlardı zaten, olması gereken bir şey. Zannediyorum ki çok eliyorlar. Herhalde çok güzel bir işle karşılaşacağız.

"HİKAYE VE CAST ÖNEMLİ"

Haberin Devamı

İki sezondur Kanal D'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisinin başarısından bahseden Nebahat Çehre, "Ben Kaan Urgancıoğlu’nu çok severim. Pınar’ı da öyle. Sema çok başarılı. Bakın işte o dizide bir yalı yok, bir köşk yok. Hikaye ve cast çok önemli. Bunu artık öğrensinler, fazla masraf etmesinler” dedi.

"YARGI' ÇOK GÜZEL İŞ"

Öte yandan usta oyuncu, daha önce de takip edip beğendiği dizilerin sorulması üzerine 'Yargı' dizisine ve senarist Sema Ergenekon’a övgüler yağdırmıştı. Çehre, "Pazar günü Yargı’yı takip ediyorum, çok seviyorum. Çok güzel iş. Pınar Deniz, çok güzel ve başarılı. Kaan Urgancıoğlu da çok iyi. Birbirlerine çok yakıştılar. Dizi çok iyi gidiyor, yazarın her hafta heyecanı bırakması çok önemli. Heyecanla her hafta takip ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

GÖRÜNMEZ KAZA

Aracıyla kaza yaptığı görülen 78 yaşındaki Nebahat Çehre, yaşadığı olayı; "Ben bir duvara girdim öyle, küt diye bir ses geldi. Döndüm baktım ama eyvah! Allah sağlık versin" diyerek anlattı.

Haberin Devamı