Nebahat Çehre

Nebahat Çehre

Son dakika nebahat çehre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nebahat çehre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nebahat çehre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nebahat Çehre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nebahat çehre gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 nebahat çehre haberi bulunmuştur. Tüm nebahat çehre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. Usta isim, oyunculuk yaparken amacının hiçbir zaman para kazanmak olmadığını da belirtti.
26.08.2023 Magazin
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış Geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseriyle mücadele ederken 59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezarlığının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
21.07.2023 Magazin
Nebahat Çehre, 'beni yakalayamazsınız' dedi, bikinili görüntülendi
Nebahat Çehre, 'beni yakalayamazsınız' dedi, bikinili görüntülendi Uzun süredir tatil yapmayan Nebahat Çehre, bu yaz tercihini Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan yana kullandı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansıdı.
21.07.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı
Bihter Ziyagil 13. ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Twitter'da Aşk-ı Memnu rüzgarı Aşk-ı Memnu'nun efsane karakteri Bihter Ziyagil, büyük finalden 13 yıl sonra bugün bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Dizinin Firdevs'i Nebahat Çehre de Bihter Ziyagil'i andı.
24.06.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak Aradan geçen 12 yıla rağmen tekrar bölümleri hâlâ aynı heyecanla izlenen Kanal D'nin fenomen dizisi “Aşk-ı Memnu”nun finali bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin unutamadığı aşkın finali sosyal medyada da şimdiden çok konuşulanlar arasına girdi.
24.08.2022 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor!
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, gerek yayında olduğu dönem gerekse tekrar bölümleri ile her daim adından söz ettiren dizisi 'Aşk-ı Memnu' yaz boyunca bir kez daha izleyicisi ile buluştu.
23.08.2022 Televizyon
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..."
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..." Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'in sevilen programı 2.Sayfa'ya konuk olduğu canlı yayında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Aydemir Akbaş eşi Beyhan Hanım'la ilgili tepki çekecek bir açıklamada bulundu. Oyuncu, eşine bir şey olduğu takdirde 20 yaşlarında bir kadınla evlenebileceğini söyledi.
14.06.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Nebahat Çehre: Ben başlamış hiçbir diziye dahil olmam
Nebahat Çehre: Ben başlamış hiçbir diziye dahil olmam Kanal D'de 12 yıl önce final yapmasına rağmen yayınlanan tekrar bölümleriyle gündem olmayı sürdüren 'Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre, Etiler’de görüntülendi. Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' dizisinde rol alan usta sanatçı, uzun süredir ekranlardan uzak olma nedenini açıkladı. Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti ile ilgili soruyu da cevaplayan Çehre, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in uyumuyla dikkat çeken 'Yargı'ya övgüler yağdırdı.
7.05.2022 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık"
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık" Ah Nerede filmindeki oynayan şarkıcı ve oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Serpil Nur, Ah Nerede filmiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.
6.03.2022 Magazin
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı!
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı! Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Vahit' rolüyle izleyici karşısına çıkan Uğur Yücel, önceki akşam sanatseverleri kıskandırdı. Yücel, iki büyük usta Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi.
17.02.2022 Magazin
Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert sözler: Çok ağır olmuş!
Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert sözler: Çok ağır olmuş! Nebahat Çehre, Uğur Yücel’in “Kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?” sözleri hakkında konuştu: “Kendisini uzayda zannetti galiba. Yaratık kelimesi çok ağır olmuş.”
12.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nebahat Çehre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nebahat çehre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.