Gazete Vatan Logo
Magazin Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!

Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.

Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!

Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Güzellik merkezinden çıkan oyucnu, kameraları karşısında görünce durmak istemedi. Koşar adımlarla uzaklaşmaya çalışan ünlü isim, Aşk-ı Memnu filminin sorulması üzerine açıklamalarda bulundu.

"FİRDEVS'İ OYNAMAK ÇOK ZOR"

Çekimlerin tamamlandığını belirten Ataizi, “İzleyici bu filmde nasıl bir Firdevs Hanım görecek?” sorusuna şu cevabı verdi:

Farklı bir karakter oldu. Benim için keyifli bir projeydi. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Nebahat Hanım benim için çok güzel sözler söylemişti. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. 'Aşk-ı Memnu' deyince dizi zannedenler var. Tabii o kült bir iş olmuştu. Oyuncu kadrosuyla kalplerde yer eden bir işti. Bu yüzden Firdevs’i oynamak çok zor bir şey. Kalıplaşmış bir iş. Kendime göre güzel bir iş çıkarmaya çalıştım. Sinema filminde çok versiyonlu bir karakteri karşı tarafa sevdirmek zor bir iş. 3-4 yıl süren bir dizide kendilerini daha kolay özdeşleştiriyorlar. Burada da sinema bölümünden güzel bir Firdevs yarattığımı düşünüyorum

"ZİHİNSEL YORGUNLUK VAR"

'Cana' rolünü canlandırdığı 'Camdaki Kız'ın ardından Aşk-ı Memnu projeleriyle bir hayli yorulduğunu dile getiren 49 yaşındaki oyuncu, yazı Bodrum’da geçireceğini söyledi: Biraz nefesli bir tatili hak ettim. Zihinsel bir yorgunluk var. Yeni sezona kadar dinleneceğim.

"GAZA BASIP KAÇTIM"

Efsane dizinin Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre, Posta gazetesinden Suna Ayıldız'a konuşmuş, "Hande biraz genç sanki ama kesinlikle olur. Giyim, kuşam ve oyunculuk açısından rolün hakkını çok iyi verir. Doğru bir karar. Farah’ı da başarılı buluyorum. Eğer dizi yapsalardı, hata ederlerdi. Bizimkinin tekrarları bile hâlâ reyting alıyor. Geçen çekimlerin yapıldığı köşkün önünden arabayla geçiyordum, insanlar fotoğraf çekiyorlardı. Beni fark edince, gaza basıp kaçtım" demişti.

Haberin Devamı