Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'

'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.

'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'

Halit Ziya Uşaklıgil’in 1899 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’, 2008-2010 yılları arasında dizi olarak Kanal D’de izleyici karşısına çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor ve Nebahat Çehre, 79 bölüm boyunca performanslarıyla hafızalara kazınmıştı.

Tekrarları bile hâlâ ilgiyle izlenen dizide 'Matmazel' Deniz De Courton'u oynayan Zerrin Tekindor, şimdilerde 'Yüz Yıllık Mucize'de Süreyya karakterine hayat veriyor.

 

'AŞK-I MEMNU' GÖNDERMESİ

Ebru Şahin Osman ile Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldıkları ve düşük reytingleri nedeni ile final yapması beklenen 'Yüz Yıllık Mucize' dizisinde, seyirciyi duygulandıran bir 'Aşk-ı Memnu' göndermesi yaşandı.

Dizinin yeni bölümünde Süreyya, Cem'in babası Adnan Bey'den borç aldığını söyledi. Bunun üzerine yeğenlerinin, "Hangi Adnan Bey?" sorusuna cevap veren Süreyya; "Adnan Ziyagil" dedi.

 

Söz konusu sahne, kısa sürede sosyal medyada gündemine oturarak, birçok esprili yoruma konu oldu.

 

İŞTE O YORUMLAR

Haberin Devamı

- Şu hayatta değişmeyen tek şey, Matmazel'in aynı vurgu ve tonlamayla Adnan demesi olabilir.
- Bihter duymasın!
- Matmazel, maziden kopamamış...
- A Matmazel ah, unutulacak gibi bir aşk değildi ki; o da haklı.
- Paralel evrende Matmazel!