Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!

'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı, Kanal D'nin bir döneme damga vuran fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'daki Süleyman Efendi rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı.

DURUMUNU MESLEKTAŞI AÇIKLADI

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan Metin Yıldız, hastanede tedavisi süren 78 yaşındaki meslektaşı hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

"DOKTORUYLA KONUŞTUM"

"Arkadaşlar merhaba. Çok değerli oyuncu, büyük usta Rana Cabbar hastalanıyor ve durumu kritik bir şekilde hastaneye getiriyorlar" diyen Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Doktoruyla konuştum, şu an durumu iyi; geldiği andan daha iyi. Kontrol altında. İlgiye, alakaya, aranıp sormaya, bakıma ihtiyacı var. İlgileniyoruz. Kamuoyu ile paylaşmak istedim.

RANA CABBAR KİMDİR?

1945 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rana Cabbar, Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında bulundu. 1964 yılında Güner Sümer'in yönettiği 'Ayak Bacak Fabrikası' adlı tiyatro oyunuyla sanat hayatına başlayan Cabbar, Uğur Mumcu'nun yazdığı 'Sakıncalı Piyade' oyunundaki, 'Sakıncalı' rolünü ilk oynayan aktördür.

Oyunculuğun yanı sıra antika saat dekorasyonuyla da uğraşan ünlü ismin, Beyoğlu'ndaki bir otelde yaşadığı geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı