Serenay Sarıkaya Sahne

Serenay Sarıkaya Sahne

Son dakika Serenay Sarıkaya sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 serenay sarıkaya sahne haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık...
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık... Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Arif V 216 filminin çekimleri dün bitti. Ozan Güven'e Fİ'den arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'Hadi gel artık da başlayalım' diye seslendi.
2.09.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi? Serenay Sarıkaya, yoğunluk yüzünden YGS sınavını kaçırdığı haberlerine açıklık getirdi. Sarıkaya sınava neden giremediğini açıkladı...
31.03.2017 Magazin
Berrak Tüzünataç olay sahne için konuştu!
Berrak Tüzünataç olay sahne için konuştu! Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün olay yaratan sevişme sahnesi için konuştu. Tüzünataç, 'Bizim işimiz bu' dedi. İşte Berrak Tüzünataç'ın olay sahne hakkında açıklamaları...
28.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı!
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı! Güzzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fİ için 3 ay özel hazırlandı.
23.03.2017 Magazin
'Hayallerinize sıkı tutunun'
'Hayallerinize sıkı tutunun' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'dan gençlere önemli tavsiyeler...
20.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı! Mehmet Günsür ile Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. İşte Fi dizisinde beraber rol alan Mehmet Günsür ile Serenay Sarıkaya'nın o sahnesi...
14.03.2017 Magazin
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti!
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti! Aile dizisi 10 bölüm ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin son bölümünde Soykanlar malikanesinde isyan vardı. Leyla Soykan'ı canlandıran Canan Ergüder'in usta işi performansıyla göz doldurduğu sahne geceye damga vurdu.
9.05.2023 Televizyon
Güldür Güldür Show'da Aile dizisi skeci! Aslan ve Devin kahkaha attırıyor!
Güldür Güldür Show'da Aile dizisi skeci! Aslan ve Devin kahkaha attırıyor! Güldür Güldür Show 332 bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta kahkaha dolu anlara sahne olan eğlence programında bu hafta Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisi konu alınıyor. İşte Güldür Güldür Show Aile dizisi skeci...
25.04.2023 Televizyon
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar?
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar? Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kuliste tanışan Cem Yılmaz, yeni ‘flörtünü’ yine kuliste buldu. Usta komedyenin, gösterisinden sonra kendisini kuliste ziyaret eden sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı söyleniyor.
4.11.2020 Magazin
'Medcezir'in çekildiği villa satılıyor
'Medcezir'in çekildiği villa satılıyor 'Medcezir' dizisinin çekildiği Tuzla’daki villaya 19 milyon 500 bin lira fiyat biçildi.
5.04.2019 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven duşta sevişti!
Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven duşta sevişti! İzleyicinin merakla beklediği Fi, 2. sezonuna dün gece başladı. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in duştaki öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.
12.11.2017 Magazin
Duş sahnesi olay oldu
Duş sahnesi olay oldu ‘Fi’ dizisinin 2. sezonu ‘Çi’ önceki gün seyircisiyle buluştu. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven’in duştaki öpüşme sahneleri diziye damga vurdu
11.11.2017 Magazin
Serenay ve Ozan Güven'in bu sahnesi olay oldu
Serenay ve Ozan Güven'in bu sahnesi olay oldu İzleyicinin merakla beklediği Fi 2. sezonuna perşembe akşamı başladı. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in duştaki öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.
11.11.2017 Magazin
Ateşli tanıtım
Ateşli tanıtım Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür’ün başrolü paylaştığı “Çi” dizisinin ilk fragmanı önceki gün yayınlandı.
28.10.2017 Magazin
Artık o ülke de Fi'deki bu sahneleri izleyecek!
Artık o ülke de Fi'deki bu sahneleri izleyecek! Başarılı bir sezonu geride bırakan Fi dizisi, o ülkede yayınlanacak ilk Türk dizisi olacak.
2.10.2017 Televizyon
Yakışıklı şarkıcı Serenay'ı istiyor!
Yakışıklı şarkıcı Serenay'ı istiyor! Genç şarkıcı Buray, 'Serenay Sarıkaya'nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim' dedi.
28.07.2017 Magazin
'Fi'nin sezon finalinde skandal!
'Fi'nin sezon finalinde skandal! 'Fi' dizisinde sezon finalinde 'Duru' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, bir sahnede duştan yüzünde allıkla çıktı.
16.08.2017 Televizyon
Fi'den 'ateşli' sezon final! Duru ile Can yatakta...
Fi'den 'ateşli' sezon final! Duru ile Can yatakta... Ateşli sahneleriyle ünlenen Fi'nin sezon finaline Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın sevişme sahnesi damga vurdu. İşte Fi sezon finalinde yaşananlar...
19.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.