Sercan

Sercan

Son dakika Sercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.002 sercan haberi bulunmuştur. Tüm sercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve sonuncu eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi!
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi! Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF’nin Süper Kupa maçını 7 Nisan’da oynatma kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ketenci, TFF ve Galatasaray'a yüklendi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu!
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan ise Kırmızı Takım oldu. Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme adayını seçti. Sercan karşı takıma "Adam olacaksınız adam" diye bağırınca olanlar oldu. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 son eleme adayı kim oldu?
6.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu Survivor All Star'da yeni bölümü TV 8 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde Kırmızı takımda bir önceki gün yaşanan konseyin verdiği gerginlik vardı. Kıran kırana geçen oyun sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Peki 28 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
29.01.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar. Uluslararası Koçluk Federasyonu Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ise “Koçlukta tedavi, terapi gibi uygulamalar olamaz. Kişiye akıl vermek, tavsiyede bulunmak yasaktır” diyor.
18.01.2024 Gündem
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da oyunlar devam ediyor. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği oyun kıran kırana geçti. Konsey toplandı ve yine aynı ikili karşı karşıya geldi. Turabi, iddialarının arkasında durdu; Sercan, "Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve 15 Ocak eleme adayı...
16.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi!
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi! Yeni sezonunda SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da performans bekleyen seyirci, her bölümde kavga ve tartışma izliyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkurda bağır çağır tartışyan Nagihan ve Sercan Yıldırım'ın arasına Turabi de girince savaş alanına döndü. Konseyde yüz yüze gelen ikiliye son ihtarı Acun Ilıcalı çekti. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...
12.01.2024 Televizyon
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Eğlence mekanında tartışan 2 arkadaş birbirlerine bıçakla saldırdı: 1 ölü, 1 yaralı
Eğlence mekanında tartışan 2 arkadaş birbirlerine bıçakla saldırdı: 1 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında 2 arkadaş arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle Ramazan Korkutata (39) yaşamını yitirdi, hafif yaralan Sercan Adıgüzel emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
23.12.2023 Gündem
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Perdeci cinayetinde sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Perdeci cinayetinde sanığa ağırlaştırılmış müebbet Samsun'da 30 bin lira borçlu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) tabancayla başından vurarak öldürüp, cesedini ahşap sandığa koyarak boş araziye bırakan tutuklu sanık Onur Can Kaya (30), ‘nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘nitelikli yağma’ suçundan 12 yıl, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.11.2023 Yaşam
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.