Semih Yuvakuran

Semih Yuvakuran

Son dakika semih yuvakuran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semih yuvakuran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semih yuvakuran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Yuvakuran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih yuvakuran gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 semih yuvakuran haberi bulunmuştur. Tüm semih yuvakuran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan Beşiktaş'a: Çok yanlış yaptılar
Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan Beşiktaş'a: Çok yanlış yaptılar Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran, siyah beyazlı takımın yönetimine serzenişte bulundu. Baba Yuvakuran, "Ersin gidecek dediler, devam edince Utku'yu gözden çıkardılar, bence çok yanlış yaptılar" diyerek takımdan gitmesini engelleyenleri hedef aldı.
15.09.2022 Beşiktaş
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
VAR'la 8 haftada 29 karar değişti!
VAR'la 8 haftada 29 karar değişti! Türk futbolunda bu sezon uygulanmaya başlanan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, ilk 8 haftada 29 kararın değişmesini sağladı.
8.10.2018 Süper Lig
"Hayattan kırmızı kart yemeyin"
"Hayattan kırmızı kart yemeyin" Trabzonspor'un efsane oyuncusu ve eski milli futbolcu Hami Mandıralı, unvanların gelip geçici olduğunun altını çizerek, "İnsanlık her zaman baki kalır. Lütfen iyi futbolcu olurken, iyi insan olmayı da unutmayın. Hayattan kırmızı kart yemeyin. Ben hep örnek olmaya çalıştım. Sizler de örnek olun, iyi insan olun" dedi.
19.03.2018 Süper Lig
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor Galatasaray ve Milli Takım eski futbolcusu Hasan Şaş, Kahramanmaraş'ta gençlerle bir araya geldi. Hasan Şaş, soru üzerine çağrılması durumunda Galatasaray'a gideceğini söyledi.
1.12.2017 Galatasaray
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı Türk futboluna damga vuran eski ünlü futbolcular, Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki genç hükümlülerle halı saha maçı yaptı.
16.11.2017 Futbol
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.
5.10.2017 Futbol
Efsaneler hükümlülerle buluştu
Efsaneler hükümlülerle buluştu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen, "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Türk futbolunun ünlü isimleri, Şanlıurfa'da hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya geldi.
8.09.2017 Futbol
'İmparatorluk bir 'Bey'e mi emanet edildi?'
'İmparatorluk bir 'Bey'e mi emanet edildi?' Cimbom'un eski futbolcularından Ümit Karan, İlyas Tüfekçi, Cüneyt Tanman ve Semih Yuvakuran, bir dönem taraftarın 'Riekerink Bey' diye hitap ettiği hocaya sert sözlerle yüklendi. Futbol otoriteleri Riekerink'in Galatasaray için yeterli olmadığının altını çizdiler.
30.11.2016 Galatasaray
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor!
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı, mahkumlarla efsane futbolcuları bir araya getirmeye hazırlanıyor.
23.09.2021 Süper Lig
Van Persie'ye ağır sözler: 'Defolup gidersin'
Van Persie'ye ağır sözler: 'Defolup gidersin' Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Semih Yuvakuran, sarı lacivertlilerin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie için şok sözler sarf etti"
24.09.2021 Fenerbahçe
Bursaspor’dan Galatasaray’a 10. futbolcu
Bursaspor’dan Galatasaray’a 10. futbolcu Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olan milli oyuncu Serdar Aziz, yeşil-beyazlı takımdan Galatasaray’a imza atan 10. futbolcu oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Eski futbolcular Milli Takım'ın şansını değerlendirdi
Eski futbolcular Milli Takım'ın şansını değerlendirdi A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 öncesi oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla otoritelerin beğenisini kazandı.
23.09.2021 Futbol
'Beşiktaş kazanırsa şampiyon olur'
'Beşiktaş kazanırsa şampiyon olur' Eski futbolcular Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.
8.05.2016 Galatasaray
Şampiyon kim olacak?
Şampiyon kim olacak? Spor otoriteleri Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi
3.05.2016 Fenerbahçe
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı Son günlerde artan terör olaylarının gölgesinde oynanması beklenen ancak başlamasına birkaç saat kala bombalı saldırı istihbaratı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı Türkiye’nin en önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
23.03.2016 Galatasaray
İpi kim gögüsleyecek?
İpi kim gögüsleyecek? Ünlü spor yazarları, Spor Toto Süper Lig'de 56 puanla ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe ile bir maçı eksiğiyle 54 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
10.03.2016 Fenerbahçe
'Melo’nun hırsına ihtiyaç var'
'Melo’nun hırsına ihtiyaç var' Galatasaray’ın eski futbolcularından Semih Yuvakuran, Galatasaray’ın Lazio’ya yenilerek Avrupa’ya veda etmesi sonrası konuştu.
26.02.2016 Galatasaray
Efsaneler Hakkari'de sahaya çıkıyor
Efsaneler Hakkari'de sahaya çıkıyor Eski futbolcular Spor Bakanlığı'nın projesi çerçevesinde sahaya iniyor...
19.08.2014 Futbol
Ezeli rekabetten ilginç notlar
Ezeli rekabetten ilginç notlar Türk sporuna damga vuran ve "Zıt Kardeşler" olarak adlandırılan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın yüzyılı geçen rekabeti birçok ilginç olaya tanık oldu.
11.05.2013 Futbol
Türk teknik direktörün büyük başarısı!
Türk teknik direktörün büyük başarısı! Bursaspor, G.Saray ve F.Bahçe'de forma giymişti...
10.12.2012 Futbol
Efsane kadro Silivri’de
Efsane kadro Silivri’de 103 rekor golle efsane yaratan takımın eski oyuncuları Silivri’ye desteğe geldi
29.09.2021 Gündem
‘Mayıs’a kadar tutukluyuz’
‘Mayıs’a kadar tutukluyuz’ Şike davasının iddianamenin okunması tamamlandı. Sanıklar Metris’e sevk edildi, dava Pazartesi Çağlayan’da görülecek. Aziz Yıldırım, gazetecilere Pazartesi görülecek duruşmayla ilgili konuşan Olgun Peker’e umutsuz konuştu: “Ne anlatıyorsin yahu, Mayıs’a kadar tutukluyuz.”
29.09.2021 Gündem
Temiziz diyenden daha temiziz
Temiziz diyenden daha temiziz F.Bahçeli taraftarların düzenlediği mitinge Aziz Yıldırım’ın mektubu damga vurdu
26.12.2011 Futbol
'Utanmadınız mı?'
'Utanmadınız mı?' Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe'yi spor yazarları yerden yere vurdu, işte yapılan yorumlar
14.01.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Semih Yuvakuran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih yuvakuran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.