Semih Şahin

Semih Şahin

Son dakika Semih Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semih Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semih Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 semih şahin haberi bulunmuştur. Tüm semih şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bilecik’te 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bilecik seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Bilecik Belediye Başkanı Şahin'in görevden uzaklaştırma süresi uzatıldı
Bilecik Belediye Başkanı Şahin'in görevden uzaklaştırma süresi uzatıldı Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında, rüşvet soruşturması kapsamında, İçişleri Bakanlığı'nca alınan görevden uzaklaştırma kararı, 2 ay uzatıldı.
15.02.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir? Bilecik'te rüşvet soruşturması ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin aralık ayında gelen uzlaştırma yazısıyla şubat ayının sonuna kadar görevden uzak kalacak. Bilecik Belediye Bakanı Semih Şahin’in neden görevden alındığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde Bilecik Belediye Başkan Velili Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medyada gündem olmasıyla yoğunluk kazandı. Peki, Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
30.01.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli? Melek Mızrak Subaşı kimdir, hangi partiden, Bilecik Belediye Başkan Vekili kaç yaşında, nereli? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret ettiği CHP'li Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyanın gündemine oturdu. Başkan Vekili Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetilirken iltifatlar yağdı. Peki, Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden?
30.01.2023 Gündem
Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı, CHP’den neden ihraç edildi? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı hangi partiden, Semih Şahin neden görevden alındı?
Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı, CHP’den neden ihraç edildi? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı hangi partiden, Semih Şahin neden görevden alındı? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı CHP’den neden ihraç edildi? Rüşvet iddiaları nedeniyle geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin CHP’den ihraç edildi. Peki, Bilecik Belediye başkanı kimdir, Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı?
14.06.2022 Gündem
CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin partisinden ihraç oldu
CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin partisinden ihraç oldu Bilecik'te bir soruşturma sebebi ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin, partisinden ihraç oldu.
14.06.2022 Siyaset
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
27.04.2022 Gündem
Bilecik belediyesi başkan vekilliğine Muharrem Tüfekçioğlu seçildi
Bilecik belediyesi başkan vekilliğine Muharrem Tüfekçioğlu seçildi Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in, belediyedeki rüşvet iddialarına ilişkin soruşturmada İçişleri Bakanlığı'nca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından bugün yapılan seçimde CHP'li üye Muharrem Tüfekçioğlu, başkan vekili oldu.
3.03.2022 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Rusya'ya gerekli cevap derhal verilmeli
BBP Genel Başkanı Destici: Rusya'ya gerekli cevap derhal verilmeli Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bugün Ukrayna'nın yanında yer almazsak yarın Türk dünyası işgal edilirken hiçbir şey yapamayız. Rusya'ya gerekli cevap derhal verilmelidir" dedi.
25.02.2022 Siyaset
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevden uzaklaştırıldı
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevden uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin'i geçici olarak görevden uzaklaştırdı.
25.02.2022 Siyaset
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı? İçişleri Bakanlığı, Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin'i geçici olarak görevden uzaklaştırdı. Peki, Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
25.02.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: Ukrayna-Rusya krizi Türkiye'nin ara buluculuğuyla çözülecektir
Numan Kurtulmuş: Ukrayna-Rusya krizi Türkiye'nin ara buluculuğuyla çözülecektir AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilime ilişkin, "Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz, ümit ediyoruz ki Türkiye'nin de bu konudaki ara buluculuğuyla çözülecektir" dedi.
18.02.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO’ya üyeliğin 70’inci yıl dönümüne özel klip
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO’ya üyeliğin 70’inci yıl dönümüne özel klip Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’nin NATO’ya katılışının 70’inci yıl dönümü için özel bir video klip hazırladı.
18.02.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan net mesaj! 'Derhal görevden alırım'
Bakan Bozdağ'dan net mesaj! 'Derhal görevden alırım' Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Adalet Komisyonu'nun AK Partili üyelerini kabulünde, "Milletvekili milleti temsil eder, milletin taleplerini iletir. Milletvekillerinin telefonlarına çıkmayan bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alırım" dedi.
18.02.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar: Ateşe benzin dökmek şeklinde bir yaklaşım sergiliyorlar
Milli Savunma Bakanı Akar: Ateşe benzin dökmek şeklinde bir yaklaşım sergiliyorlar NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından Brüksel'de görev yapan Türk gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir taraftan hudut güvenliği diğer taraftan terörle mücadele faaliyetlerini kararlılıkla sürdürdüğünü belirten Akar, "Ayrıca Libya, Azerbaycan gibi dost ve kardeş ülkelerde de dostlarımızın, kardeşlerimizin, haklı davalarını elimizden geldiğince desteklemeye devam ediyoruz" diye konuştu.
18.02.2022 Siyaset
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında flaş gelişme! CHP'de rüşvet depremi
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında flaş gelişme! CHP'de rüşvet depremi CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" açıklamasında bulundu.
17.02.2022 Siyaset
Bilecik'te rüşvet alırken yakalanan belediye başkanı danışmanı görevden alındı
Bilecik'te rüşvet alırken yakalanan belediye başkanı danışmanı görevden alındı Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, bir müteahhitten istediği 200 bin dolarlık rüşveti alırken suçüstü yakalanan belediye iştiraki Kayı A.Ş. Genel Müdürü ve başkan danışmanı Selçuk Erdağı'nın görevden alındığını açıkladı. Soruşturmayı yakından takip ettiğini belirten Şahin "Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı tarafımca görevinden alınmıştır" dedi.
20.01.2022 Siyaset
CHP Bilecik Belediye Başkanı Danışmanı rüşvet alırken yakalandı
CHP Bilecik Belediye Başkanı Danışmanı rüşvet alırken yakalandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkanının başdanışmanı Selçuk Erdağı rüşvet alırken suçüstü yakalandı.
19.01.2022 Siyaset
Zincir markette tarihi geçmiş ürün zabıtanın gözünden kaçmadı
Zincir markette tarihi geçmiş ürün zabıtanın gözünden kaçmadı Bilecik Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette yaptığı denetimde, tarihi geçmiş piliç burgere el koydu. Markete 427 TL ceza yazıldı.
27.12.2021 Yaşam
Meral Akşener: Hiçbir parti ile anayasa çalışmamız yok
Meral Akşener: Hiçbir parti ile anayasa çalışmamız yok İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hiçbir parti ile aralarında anayasa çalışması olmadığını belirterek, "İYİ Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum; hiçbir siyasi platform, şahıs, kişi ve parti ile anayasa çalışmamız yoktur. Nokta" dedi.
12.11.2020 Siyaset
Bilecik'teki kazıda rastlandı! İskeletin...
Bilecik'teki kazıda rastlandı! İskeletin... Bilecik'teki bir apartmanın yanındaki boş arsada yapılan kazılarda rastlanan 8 bin 500 yıllık insan iskeletinin, Batı Anadolu’nun en eski neolitik dönemi ergen insanına ait olduğu tespit edildi.
30.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Bilecik'te olaylı yıkım! Zabıta ve jandarma karşı karşıya geldi
Bilecik'te olaylı yıkım! Zabıta ve jandarma karşı karşıya geldi Bilecik İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıllarda belediyeye tahsis edilen ve ormanlık alanda olduğu için yapı izni alınmadığı belirtilen bina yıktırılırken, olay yerine alınmayan zabıta ve belediye yetkilileriyle jandarma arasında arbede yaşandı.
29.06.2020 Gündem
CHP'li belediye başkanı sahte plakalı araçla yakalandı!
CHP'li belediye başkanı sahte plakalı araçla yakalandı! CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Eskişehir yolunda belediyeye ait sahte plakalı bir araçta yolculuk ederken yakalandı.
31.01.2020 Gündem
Valiye ‘Yaya Geçidi Nöbeti’nde az kalsın araba çarpıyordu!
Valiye ‘Yaya Geçidi Nöbeti’nde az kalsın araba çarpıyordu! Bilecik'te düzenlenen "Yaya Geçidi Nöbeti” etkinliğinde Bilecik Valisine az kalsın araba çarpıyordu.
2.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semih Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.