Semih Kaya

Semih Kaya

Son dakika semih kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semih kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semih kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.225 semih kaya haberi bulunmuştur. Tüm semih kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma başladı. Semih Kaya'dan önce söz alan Erzan, "GPS kayıtlarına, HTS eşleşmelerine bakılsın. MASAK kayıtları incelesin. Ben banka müdürü olmasam Selçuk İnan bana o parayı vermezdi. Ben kabul ediyorum ama yüksek faiz beklentisi de vardı bu da bir gerçek. Canımla buradayım. Kim ne aldığını söylemezse gerçeği ortaya çıkaramayız. İlk fonu Semih Kaya'ya söyledim. Arabanın bagajını açtığımda paralar kapışılıyordu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira Kolay para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan platformlarda cinsel içerikli paylaşımlar yapanlar, yayına katılanlardan sanal hediye jetonlarıyla hatırı sayılır para kazanıyor.
1.12.2023 Gündem
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı.
1.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu Bankacı Seçil Erzan'ın başta ünlü futbolcular olmak üzere çok sayıda kişiyi dahil ettiği 'saadet zinciri'nin çökmesine 'AirTag' adı verilen takip cihazı sebep oldu. Bir iş insanı, Seçil Erzan'a gönderdiği ve takip etmek için 'AirTag' yerleştirdiği para dolu çantanın eski futbolcu Semih Kaya'ya gitmesi üzerine sistemi açığa çıkardı. Öte yandan Fatih Terim, hakkında çıkan iddialara ilişkin ilk kez konuştu.
26.11.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Tüm detayları tek tek anlattı
Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Tüm detayları tek tek anlattı Aralarında futbolcuların da olduğu kişileri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, vadedilen parayı almak isteyenlerin tehdit ve şantajına maruz kaldığını öne sürdü.
25.11.2023 Gündem
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
Banka şube müdürü ünlü futbolcuları dolandırdı! Fatih Terim'e 10 milyon dolarlık şok
Banka şube müdürü ünlü futbolcuları dolandırdı! Fatih Terim'e 10 milyon dolarlık şok Özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. İşte detaylar
22.04.2023 Gündem
Hamza Hamzaoğlu 'Semih Kaya' var diye istememişti! Jorge Jesus hiç vakit kaybetmedi: Alırsak şampiyon oluruz
Hamza Hamzaoğlu 'Semih Kaya' var diye istememişti! Jorge Jesus hiç vakit kaybetmedi: Alırsak şampiyon oluruz Serdar Aziz'in istikrarsız performansı, Luan Peres'in henüz geri dönememesi, Gustavo Henrique'nin ağır görüntüsü üzerine defans hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe aradığı stoperi buldu. 2015 yılında Hamza Hamzaoğlu'nun reddettiği futbolcu için olumlu rapor veren Jorge Jesus beklemeye geçerken, Ali Koç'un zaman kaybetmeden görüşmelere başladığı bildirildi.
4.01.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'a 'Yeni Semih Kaya' Maçtan sonra şok eden sözler: G.Saray'ın topçusu değil
Okan Buruk'a 'Yeni Semih Kaya' Maçtan sonra şok eden sözler: G.Saray'ın topçusu değil Dün akşam 3 haftalık aradan sonra Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen ve dişli rakibini 2-0 yenerek puanını 21'e çıkaran Galatasaray'da bazı futbolcuların performansları sınıfta kaldı. Kırmızı kart ve sakatlıklardan dolayı defans hattında değişiklik yapan Okan Buruk'un performansı çok da iç açmazken ünlü yorumcu Nihat Kahveci'nin Sarı Kırmızılı oyuncu hakkında 'Galatasaray'ı topçusu değil' sözleri oldukça dikkat çekti.
29.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın eski stoperlerinden Semih Kaya futbolu bıraktı
Galatasaray'ın eski stoperlerinden Semih Kaya futbolu bıraktı Galatasaray ve Milli Takımın stoperlerinden biri olan Semih Kaya 31 yaşında futbolu bıraktı.
12.08.2022 Galatasaray
'Hani bu işi bilmiyordu?' Pirlo göreve geldi ilk iş Fatih Terim'in prensini transfer etti!
'Hani bu işi bilmiyordu?' Pirlo göreve geldi ilk iş Fatih Terim'in prensini transfer etti! Volkan Demirel'le yollarını ayırdıktan sonra İtalyan efsane Andrea Pirlo ile anlaşmaya varan Fatih Karagümrük'ün ilk transferi belli oldu. Milan'da oynadığı dönemde Fatih Terim'le çalışan ve kitabında tecrübeli teknik adamı hedef alan ifadelere yer veren Pirlo'nun ilk sürprizinin Fatih Terim'in eski öğrencisi olması Galatasaraylı taraftarları harekete geçirdi.
Antalyaspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Antalyaspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Süper Lig'de oynadığı son 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, inişli çıkışlı grafik çizen Galatasaray'la sezonun son maçına çıkarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
20.05.2022 İddaa
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı'
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı' Bu sezon Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor. 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Burak Elmas 8 oyuncunun hesabını keserken, bu isimler arasında Fatih Terim'in en çok güvendiği 5 yıldızın yer alması dikkatlerden kaçmadı.
10.05.2022 Galatasaray
Başakşehir - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Başakşehir - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Son haftaların formda takımı Başakşehir, saha dışında oldukça hareketli günler geçiren Galatasaray'ı konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
7.05.2022 İddaa
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden...
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden... Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena bu sabah düzenlenen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu 3 futbolcunun yarın oynanacak maçın kadrosuna alınması beklenmiyor.
6.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da tarihi operasyon! Derbiden sonra 8 ayrılık olacak
Galatasaray'da tarihi operasyon! Derbiden sonra 8 ayrılık olacak Bu sezon Süper Lig'de umduğunu bulamayan ve 30 Nisan'da bir kez daha seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 8 ayrılık kapıya dayandı. İşte yaklaşık 2 ay sonra Florya'dan ayrılacak o oyuncular...
5.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da 6 futbolcu Florya'daki eşyalarını topladı! 2 oyuncu neredeyse topa dokunmadan...
Galatasaray'da 6 futbolcu Florya'daki eşyalarını topladı! 2 oyuncu neredeyse topa dokunmadan... Sezon başında ve devre arasında takıma yapılan takviyelerden sadece Nelsson, İnaki Pena ve Gomis'ten beklenen verimi alan Galatasaray'da 6 ayrılık kapıya dayandı. UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya elenen, Süper Lig'de hedefsiz kalan Burak Elmas yönetiminin yaptığı transferlerin hayal kırıklığı yaratması ise başkanın hesabına yazıldı.
23.03.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Semih Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.