Selin Ciğerci Gökhan Çıra

Selin Ciğerci Gökhan Çıra

Son dakika Selin Ciğerci gökhan çıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selin Ciğerci gökhan çıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selin Ciğerci gökhan çıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin ciğerci gökhan çıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 selin ciğerci gökhan çıra haberi bulunmuştur. Tüm selin ciğerci gökhan çıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu?
Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu? Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu? Geçtiğimiz mayıs ayında ilişkilerine yeni bir şans verip ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Selin Ciğerci'den açıklama geldi.
28.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci Gökhan Çıra kavuştu! Öpmelere doyamadı...
Selin Ciğerci Gökhan Çıra kavuştu! Öpmelere doyamadı... Zayıflamasıyla ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci şu sıralar güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Bir süredir eşinden uzakta tatil yapan Selin Ciğerci Gökhan Çıra'ya kavuştu. Selin Ciğerci kocasıyla öpüştüğü anları sosyal medyada paylaştı.
21.06.2022 Magazin
Selin Ciğerci de sitem etti! 'Ne kadar çirkin ve ayıp'
Selin Ciğerci de sitem etti! 'Ne kadar çirkin ve ayıp' Gökhan Çıra'nın teskeresi sırasında Selin Ciğerci'nin 4 araçlı konvoyla kışlaya girdiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Gökhan Çıra iddiaları yalanlarken Selin Ciğerci de kısa bir açıklama yaptı ve "Ne kadar çirkin ve ayıp" yorumunda bulundu.
3.04.2022 Magazin
Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı askere yolladı,sosyal medya sallandı!
Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı askere yolladı,sosyal medya sallandı! Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yı askere uğurladı,sosyal medya sallandı. 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci, Gökhan Çıra çifti 2021'de boşanmış kısa bir süre sonra ise yeniden barışmıştı. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'ye ikinci kez evlilik teklifi etmişti. İlişkileriyle gündeme gelen ikilinin gündeminde askerlik vardı. Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı askere gönderdi. Sosyal medyada yorum üstüne yorum yağdı.
6.03.2022 Magazin
Selin Ciğerci çenesini eritti! Son görüntüsü olay oldu...
Selin Ciğerci çenesini eritti! Son görüntüsü olay oldu... Kendini spora veren fenomen Selin Ciğerci son haliyle gündemde. Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile barıştıktan sonra da sporu bırakmadı ve 13 kilonun ardından çenesini eritti ve gözlerini yukarı çektirdi. Selin Ciğerci'nin son haline beğeni yağdı.
28.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile pozlarını paylaştı! Herkes "Selin nerede?" dedi
Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile pozlarını paylaştı! Herkes "Selin nerede?" dedi Kendini spora veren ve forma giren Selin Ciğerci yeniden barıştığı Gökhan Çıra ile Sevgililer Günü'nü kutladı. Kırmızı dekolteli elbisesiyle pozlar veren Ciğerci'yi görenler "Ne kadar değişik çıkmışsın" yorumlarında bulundu. Çoğu takipçi ise Selin Ciğerci'nin zayıflarken sevgilisinin kilo aldığını söyledi.
15.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci'yi sinirlendiren 'adalet' yorumu! Takipçisine cevap verdi: Para ağacından topluyorum
Selin Ciğerci'yi sinirlendiren 'adalet' yorumu! Takipçisine cevap verdi: Para ağacından topluyorum Son dönemde boşandığı eşi Gökhan Çıra ile yeniden barışmasıyla konuşulan Selin Ciğerci, sosyal medyada paylaşılan 30 karat yüzüğünü gören bir kullanıcının "Bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum" sözlerine sinirlendi. Yapılan yoruma sinirlenen Ciğerci, verdiği cevapla magazin gündemine oturdu.
12.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci'nin servet değerinde yeni arabası! Türkiye'de yalnızca bir tane var
Selin Ciğerci'nin servet değerinde yeni arabası! Türkiye'de yalnızca bir tane var Geçtiğimiz yıl beş milyon TL değerinde Rolls-Royce satın alan Selin Ciğerci, otomobilini yeniledi. 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş insanı Ciğerci, Türkiye'de sadece bir tane bulunan ve kendisine özel olarak tasarlanan yeni arabası için kesenin ağzını açtı.
11.12.2021 Magazin
Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'dan imalı açıklama
Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'dan imalı açıklama Önceki gün trafikte görüntülenen Gökhan Çıra'ya, aynı mekanda karşılaştığı eski eşi Selin Ciğerci'nin aşk hayatıyla ilgili soru yöneltildi. Mekana birlikte gelmediklerini söyleyen Çıra'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.01.2022 Magazin
Selin Ciğerci'nin boşanma haberlerine Kerimcan Durmaz'dan şok eden yorum!
Selin Ciğerci'nin boşanma haberlerine Kerimcan Durmaz'dan şok eden yorum! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın boşanma haberlerine ilişkin Kerimcan Durmaz'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Durmaz, "Boşanacaklarını bu kadar dert etmeyin. Yeni koleksiyon geliyordur" dedi.
11.09.2021 Magazin
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden?
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.
10.09.2021 Gündem
Selin Ciğerci-Gökhan Çıra çifti boşanıyor!
Selin Ciğerci-Gökhan Çıra çifti boşanıyor! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden kötü haber geldi. 2019 yılında nikah masasına oturan çift boşanıyor.
8.09.2021 Magazin
Selin Ciğerci'den ilk açıklama! Melisa Emirbayer'e şiddet uyguladı mı? Gökhan Çıra...
Selin Ciğerci'den ilk açıklama! Melisa Emirbayer'e şiddet uyguladı mı? Gökhan Çıra... Gökhan Çıra'nın, eşi Selin Ciğerci'yi Melisa Emirbayer'le aldattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Selin Ciğerci'nin ise Emirbayer'in evine gidip şiddet uygulayıp tehdit ettiği iddia edildi. Ciğerci, Instagram hesabından video yayınladı ve açıklamada bulundu; "Akan gözyaşımın hesabını soracağım ama kaba kuvvetle değil" dedi. İşte Selin Ciğerci'nin açıklamaları...
21.11.2020 Magazin
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı?
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Son yıllarda farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Türkiye'de yasal olmayan süreç taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ülkelerde yapılıyor. ‘Sağlık turizmi’ adı altında yapılan taşıyıcı annelikte işlem tüp bebek gibi gerçekleştiriliyor. Son günlerde Hollywood'un ünlü isimlerinin de tercih ettiği bu yöntemi merak edenler internette sıklıkla Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Taşıyıcı anne nasıl oluyor, ücreti ne kadar? sorularını yoğun olarak araştırıyor. İşte taşıyıcı annelik ile ilgili merak edilenler...
4.06.2020 Sağlık
Alişan'a sürpriz doğum günü
Alişan'a sürpriz doğum günü Alişan’a eşi Buse Varol evde sürpriz bir doğum günü partisi organize etti
19.06.2019 Magazin
Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi
Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi Selin Ciğerci 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gökhan Çıra'dan evlilik teklifi aldı
16.01.2019 Magazin
Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama
Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edindiği" iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
27.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin
Selin Ciğerci anne olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Selin Ciğerci anne olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Gökhan Çıra baba olduğunu duyurduktan sonra gözler eski eşi Selin Ciğerci'ye çevrildi. Selin Ciğerci gündem olunca açıklama yaptı ve "Evet anne oldum, eski eşimle biz bir yola girdik, evladım yakında gelecek" dedi. Selin Ciğerci Türkiye'yi terk edeceği iddialarına da yanıt verdi.
26.01.2023 Vatan TV
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin' 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı İki kez Selin Ciğerci ile evlenen ve ilk evliliği sırasında ise Ciğerci'yi aldatan Gökhan Çıra hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Gökhan Çıra bir kadına evlilik teklifi etti. Ünlü isim konuya dair açıklama henüz yapmadı.
2.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin ciğerci gökhan çıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.