Selin Ciğerci Kimdir

Selin Ciğerci Kimdir

Son dakika Selin Ciğerci kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selin Ciğerci kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selin Ciğerci kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Ciğerci Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin ciğerci kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 selin ciğerci kimdir haberi bulunmuştur. Tüm selin ciğerci kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Ciğerci Amerika'da göl manzaralı lüks bir ev aldı
Selin Ciğerci Amerika'da göl manzaralı lüks bir ev aldı Kendi markasını kuran ve lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci, satın aldığı lüks ev ve arabalarla sık sık adından söz ettiriyordu. Ciğerci Çeşme'deki lüks yazlığından sonra şimdi de Amerika'da göl manzaralı bir ev aldı.
7.09.2023 Magazin
Selin Ciğerci'yi sinirlendiren 'adalet' yorumu! Takipçisine cevap verdi: Para ağacından topluyorum
Selin Ciğerci'yi sinirlendiren 'adalet' yorumu! Takipçisine cevap verdi: Para ağacından topluyorum Son dönemde boşandığı eşi Gökhan Çıra ile yeniden barışmasıyla konuşulan Selin Ciğerci, sosyal medyada paylaşılan 30 karat yüzüğünü gören bir kullanıcının "Bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum" sözlerine sinirlendi. Yapılan yoruma sinirlenen Ciğerci, verdiği cevapla magazin gündemine oturdu.
12.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden?
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.
10.09.2021 Gündem
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı?
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Son yıllarda farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Türkiye'de yasal olmayan süreç taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ülkelerde yapılıyor. ‘Sağlık turizmi’ adı altında yapılan taşıyıcı annelikte işlem tüp bebek gibi gerçekleştiriliyor. Son günlerde Hollywood'un ünlü isimlerinin de tercih ettiği bu yöntemi merak edenler internette sıklıkla Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Taşıyıcı anne nasıl oluyor, ücreti ne kadar? sorularını yoğun olarak araştırıyor. İşte taşıyıcı annelik ile ilgili merak edilenler...
4.06.2020 Sağlık
Selin Ciğerci kimdir?
Selin Ciğerci kimdir? Beşiktaşlı bir futbolcu ile aşk yaşıyorum diyen Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte Selin Ciğerci'nin yaptığı o açıklamalar...
24.05.2016 Magazin
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi?
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi? 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, boşanmalarının ardından yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Ciğerci de hakkında çıkan haberleri doğrulamış, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise Selin Ciğerci’nin sevgilisinin 'basketbolcu’ olduğunu iddia etmişti. O basketbolcunun Metecan Birsen olduğu dile getirildi. Söz konusu gelişmenin ardından Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.10.2021 Gündem
Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra'dan yeni hamle! 10 milyon TL...
Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra'dan yeni hamle! 10 milyon TL... Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile evliliğini sonlandıran Gökhan Çıra, ortaklıklarının bitmediğini açıklamıştı. Ayrılığın ardından hayatında yeni bir sayfa açan Gökhan Çıra yapacağı milyonluk yatırım ile gündeme bomba gibi düştü.
25.09.2021 Magazin
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü?
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır öldür mü? Sosyal medyada paylaştığı video içerikleriyle ünlü olan, son olarak Benimle Söyle yarışma programında jüri üyeliği de yapan 31 yaşındaki Cener Çalışır hayatını kaybetti. Caner Çalışır’ın vefat haberini yakın arkadaşları sosyal medyadan duyurdu. Peki, Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır neden vefat etti? İşte tüm gelişmeler…
10.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selin Ciğerci Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin ciğerci kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.