Gökhan Çıra

Gökhan Çıra

Son dakika Gökhan Çıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Çıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Çıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Çıra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan çıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 gökhan çıra haberi bulunmuştur. Tüm gökhan çıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama
Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edindiği" iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
27.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin
Selin Ciğerci anne olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Selin Ciğerci anne olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Gökhan Çıra baba olduğunu duyurduktan sonra gözler eski eşi Selin Ciğerci'ye çevrildi. Selin Ciğerci gündem olunca açıklama yaptı ve "Evet anne oldum, eski eşimle biz bir yola girdik, evladım yakında gelecek" dedi. Selin Ciğerci Türkiye'yi terk edeceği iddialarına da yanıt verdi.
26.01.2023 Vatan TV
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum!
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, dostları Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
25.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin' 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü İstanbul'un Emirgan Mahallesi'nde yılbaşı gecesi silahlı kavga çıktı. Yılbaşı gecesi ünlülerin de akın ettiği bir mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı.
2.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı İki kez Selin Ciğerci ile evlenen ve ilk evliliği sırasında ise Ciğerci'yi aldatan Gökhan Çıra hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Gökhan Çıra bir kadına evlilik teklifi etti. Ünlü isim konuya dair açıklama henüz yapmadı.
2.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra'dan şaşırtan karar!
Gökhan Çıra'dan şaşırtan karar! Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra sosyal medya fenomeni Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde aşk pozunu paylaşan Çıra iddialara göre yeni aşkıyla beraber yaşamaya karar verdi.
25.09.2022 Magazin
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu!
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu! Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.
23.09.2022 Magazin
Gökhan Çıra o yoruma öfkelendi!
Gökhan Çıra o yoruma öfkelendi! Selin Ciğerci ile boşanmasından ardından kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açan Gökhan Çıra, sevgilisiyle olan fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Gelen eleştirilerin ardından fotoğrafı yoruma kapattı.
18.09.2022 Magazin
Gökhan Çıra'nın paylaşıp sildiği sevgilisi de tanıdık çıktı!
Gökhan Çıra'nın paylaşıp sildiği sevgilisi de tanıdık çıktı! Selin Ciğerci ile ikinci kez geçtiğimiz haftalarda boşanan Gökhan Çıra yeni aşka yelken açtı. Gökhan Çıra önce yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı ardından pozu sildi. Çıra, sevgilisini uzun süre saklayamadı ve Bebek'te yakalandı. Çıra'nın yeni aşkı da fenomen çıktı.
15.09.2022 Magazin
Selin Ciğerci'den estetik paylaşımı: Dudaklarımı zaten fark ediyorsunuz
Selin Ciğerci'den estetik paylaşımı: Dudaklarımı zaten fark ediyorsunuz Geçtiğimiz hafta ikinci kez evlendiği Gökhan Çıra ile tekrar boşanan Selin Ciğerci, soluğu estetik merkezinde aldı. Selin Ciğerci, yaptırdığı işlemi sosyal medya sayfasından paylaştı.
11.09.2022 Magazin
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda Ekran yolculuğu sona eren 'Aziz'in ardından yeni sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
3.09.2022 Magazin
Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşandı!
Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşandı! Geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, yeniden boşandı. İkili, ayrılık haberini yayınladıkları ortak açıklama ile duyurdu.
3.09.2022 Magazin
Gökhan Çıra paylaşımıyla Selin Ciğerci'yi mi hedef aldı? Sitem dolu sözler...
Gökhan Çıra paylaşımıyla Selin Ciğerci'yi mi hedef aldı? Sitem dolu sözler... Selin Ciğerci ile ikinci kez evlenen Gökhan Çıra 'Evlilik işini yine beceremedik' açıklamasıyla boşanacaklarını duyurmuştu. Ciğerci'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken Gökhan Çıra günler sonra sessizliğini bozdu. Çıra'nın paylaşımında Selin Ciğerci'ye göndermede bulunduğu düşünüldü.
22.08.2022 Magazin
Selin Ciğerci'nin Mykonos pozunu gören yorum yağdırdı! "Biraz da Yunanistan yansın"
Selin Ciğerci'nin Mykonos pozunu gören yorum yağdırdı! "Biraz da Yunanistan yansın" Gökhan Çıra ile ilişkilerine bir şans daha verip tekrar boşanma kararı alan Selin Ciğerci soluğu Mykonos'ta aldı. 15 kilo veren Selin Ciğerci tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Selin Ciğerci'nin iddialı mayosuyla pozunu gören yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu da kendini tutamadı. Ciğerci'nin pozuna çoğu takipçisi ise "Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.
8.08.2022 Magazin
Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu?
Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu? Selin Ciğerci- Gökhan Çıra boşanıyor mu? Geçtiğimiz mayıs ayında ilişkilerine yeni bir şans verip ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Selin Ciğerci'den açıklama geldi.
28.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinden flaş gelişme!  "Sallansak da yıkılmayız"
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinden flaş gelişme! "Sallansak da yıkılmayız" Geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında tekrar ayrıldılar iddiaları gündeme geldi. İkili, sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakması bu iddiaları güçlendirmişti. Bütün fotoğraflarını silen çiftten Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci ile aşk pozunu paylaşıp "Sallansak da yıkılmayız" dedi. Selin Ciğerci ise sosyal medyadan barıştıklarını ilan etti.
18.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş iddia! Ayrıldılar mı?
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş iddia! Ayrıldılar mı? Geçtiğimiz mayıs ayında ilişkilerine yeni bir şans verip ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İkili birbirilerini Instagram'dan takibinden çıkarıp, fotoğraflarını sildi!
13.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci'nin tatil sezonu açılışı olay oldu! 'Taş gibi oldun'
Selin Ciğerci'nin tatil sezonu açılışı olay oldu! 'Taş gibi oldun' 15 kilo verip bambaşka biri olan ve Gökhan Çıra ile yeniden evlenen Selin Ciğerci tatil sezonunu bir açtı pir açtı. Ciğerci yazlığında tatil yaparken tanga bikinili pozlarını paylaşarak kıvrımlarını sergiledi.
8.07.2022 Magazin
15 kilo verip bambaşka biri olmuştu! Selin Ciğerci'den iddialı paylaşım
15 kilo verip bambaşka biri olmuştu! Selin Ciğerci'den iddialı paylaşım 15 kilo verip bambaşka biri olan ve Gökhan Çıra ile yeniden evlenen Selin Ciğerci tatil sezonunu bir açtı pir açtı. Ciğerci yazlığında tatil yaparken tanga bikinili pozlarını paylaşarak kıvrımlarını sergiledi.
8.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci bikinisinin iplerini çözüp güneşlendi! Simge Sağın yorum yaptı...
Selin Ciğerci bikinisinin iplerini çözüp güneşlendi! Simge Sağın yorum yaptı... Boşandıktan sonra kendini spora veren ve kendini baştan aşağı değiştiren Selin Ciğerci şu sıralar tatil yapıyor. Eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden evlenen Selin Ciğerci bikinisinin iplerini çözüp güneşlendiği anları paylaştı. Selin Ciğerci takipçisinden gelen bir yoruma ise verdiği yanıtla dikkat çekti.
28.06.2022 Magazin
Selin Ciğerci Gökhan Çıra kavuştu! Öpmelere doyamadı...
Selin Ciğerci Gökhan Çıra kavuştu! Öpmelere doyamadı... Zayıflamasıyla ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci şu sıralar güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Bir süredir eşinden uzakta tatil yapan Selin Ciğerci Gökhan Çıra'ya kavuştu. Selin Ciğerci kocasıyla öpüştüğü anları sosyal medyada paylaştı.
21.06.2022 Magazin
Selin Ciğerci bikinili pozuyla gündem oldu! "Zayıflık çok yakıştı"
Selin Ciğerci bikinili pozuyla gündem oldu! "Zayıflık çok yakıştı" Boşandığı futbolcu eşi Gökhan Çıra ile ikinci kez evlenerek gündeme gelen Selin Ciğerci, boşandıktan sonra kendini spora vermişti. Ciğerci, 13 kilo verdikten sonra bambaşka biri oldu. Cesur pozlarıyla gündeme gelen Ciğerci, bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Selin Ciğerci değişimiyle konuşuluyor! Bu kez gözlerini çektirdi...
Selin Ciğerci değişimiyle konuşuluyor! Bu kez gözlerini çektirdi... Gökhan Çıra ile ikinci kez nikah masasına oturan fenomen Selin Ciğerci, değişimiyle gündemden düşmüyor. Selin Ciğerci hem verdiği kilolarla hem de estetikleriyle dikkat çekiyor. Ciğerci son olarak göz çektirme operasyonu yaptırdı ve o halini hemen paylaştı.
26.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Çıra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan çıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.