Gazete Vatan Logo
Magazin Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'

Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'

2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu.

Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'

Eski futbolcu Gökhan Çıra, 2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift yaşadıkları büyük aşkı 2021 yılında tek celsede sonlandırdı. Bunun üzerine ayrılığın zor geldiğini ifade eden çift, 2022 yılında yeniden nikah masasına oturarak 2 ay içerisinde yeniden boşandı.

Yeniden başlar mı diye düşünülen aşk hikayesinde Çıra, takipçilerini şaşırttı. Geçtiğimiz aylarda gizemli sevgilisiyle aşk yaşamaya başlayan Çıra'nın 1 ay önce evlilik teklifi ettiği dedikoduları yayılmıştı.

Çıra'dan beklenen fotoğraf geçen haftalarda geldi. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Çıra, "Evet dedi" notu ile evleneceğini duyurdu.

Herkes o gizemli kadının kim olduğunu merak ederken Gökhan Çıra bugün yaptığı paylaşımla ise baba olduğunu duyurdu. Kızıyla pozunu paylaşan Çıra şu notu düştü:

 

"Küçücük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım hoş geldin! Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım."

Haberin Devamı