Sec

Sec

Son dakika SEC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SEC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SEC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sec

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sec gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.117 sec haberi bulunmuştur. Tüm sec haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur?
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur? ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi paylaşıldı. Söz konusu açıklamanın ardından BTC ETF onaylandı mı? Sorusuna yanıt aranırken Bitcoin ETF kararı ne zaman açıklanacak? Bitcoin ETF onayı nedir? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte BTC EFT onay saati ve merak edilen diğer ayrıntılar…
10.01.2024 Ekonomi
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi?
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi? Bitcoin ETF onayına yönelik aramalar yoğunlaştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) kararı 10 Ocak'ta açıklaması beklenirken SEC'in sosyal medya hesabı hacklendi ve "Bitcoin ETF onayı aldı" paylaşımı yapıldı. Paylaşımın ardından 48 bin dolara yükselen Bitcoin daha sonra haberin SEC tarafından yalanlanması ile 45-46 bin aralığına düştü. Peki, ETF onayı ne zaman açıklanacak, Bitcoin ETF onayı saat kaçta duyurulacak? ETF onayı verildi mi?
10.01.2024 Ekonomi
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 68 artırdı
Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 68 artırdı Bizim Toptan, yılın ilk 9 ayında cirosunun bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 68 oranında artarak 15,7 milyar TL'ye ulaştığını duyurdu.
8.11.2023 Finans
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonuna onay vermesiyle birlikte Bitcoin yüzde 11'i alan yükseliş gerçekleştirdi.
24.10.2023 Ekonomi
Bir ilimizde daha petrol müjdesi! TPAO güzel haberi her an verebilir
Bir ilimizde daha petrol müjdesi! TPAO güzel haberi her an verebilir Türkiye, petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerine devam ederken yeni müjdeli haberlerin gelmesi an meselesi. Petrol aramalarını bir süredir Güneydoğu Anadolu’da yoğunlaştıran TPAO, şimdi de Van’dan güzel haberi vermek için hazırlanıyor.
30.09.2023 Ekonomi
20 Ağustos 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
20 Ağustos 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto yeni bir heyecanla talihlilerin karşısına çıkıyor. 20 Ağustos Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanarak kazandıran numaralar belli olacak. Talihlilerin ikramiye sorgulamalarını bu dakikadan itibaren yapabilecek. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
20.08.2023 Ekonomi
Bizim Toptan ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
Bizim Toptan ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılı ilk 6 aylık sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Şirketin satış gelirleri yılın ilk 6 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 72,5 oranında artarak 9,5 milyar TL’ye ulaştı. Şirket yıl sonu büyüme hedefini ise yüzde 60-70 aralığına yükseltti.
11.08.2023 Ekonomi
Kızlar toplanın kişilik testi var! Resimdeki silüeti seç, kişiliğinin gizli kalan yönünü öğren!
Kızlar toplanın kişilik testi var! Resimdeki silüeti seç, kişiliğinin gizli kalan yönünü öğren! Kişilik testlerinde kullanılan görseller dikkat çekici olabiliyor. Hangi resmi seçeceğiniz kişiliğinizi ele veriyor. Resimdeki silüetlerden birisini seçin ve karakterinizin gizli kalan yönünü öğrenmeye hazır oldun. Hangisini seçtiniz?
3.08.2023 Yaşam
ÖSYM tercih nasıl yapılır 2023, tercih sihirbazı nasıl kullanılır? ÖSYM YKS tercih robotu 2023
ÖSYM tercih nasıl yapılır 2023, tercih sihirbazı nasıl kullanılır? ÖSYM YKS tercih robotu 2023 YKS tercihleri başladı. Adaylar, 8 Ağustos tarihine kadar tercihlerini yapabilecek. Sınav sonuçlar 20 Temmuz'da açıklandı. Adaylar 27 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında puan ve sıralamalarını göz önünde bulundurarak tercihlerini yapabilecek. Kılavuzun yayınlanmasıyla YÖK Atlas tercih robotu ile ilgili aramalar da arttı. Peki, YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, YKS tercih robotu nasıl kullanılır? İşte YKS tercih robotu 2023…
27.07.2023 Eğitim
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 5 30 55 62 66 78 Joker-79 SüperStar-16 oldu.
18.07.2023 Gündem
Kök İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kök İşareti Nasıl Yapılır?
Kök İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kök İşareti Nasıl Yapılır? Matematiksel bir terim olarak öne çıkan kök işareti eğitimde yaygın olarak kullanılır. Önüne getirilmiş olan sayının karekökünü almak için değerlendirilen bir sistem olduğunu söylemek mümkün. Sembol olarak ele alındığında ise √ şeklinde görüldüğünü söylemek mümkün. Hemen önüne gelen rakamı etkilemek suretiyle eğer bu rakamın karekökten çıkması isteniyorsa o vakit karekökü alınır. Birçok matematiksel işlemde önemli bir yere sahiptir ve yaygın biçimde değerlendirilir.
10.07.2023 Eğitim
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı. Bitcoin, 31 bin doları aşarak 14 ayın zirvesini gördü. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan kripto para platformu müdürü Sevcan Dedeoğlu, "ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock'ın Bitcoin tabanlı ilk borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti. Fakat BlackRock tekrar başvuruda bulundu. Bu durum yatırımcıların ilgisini körükledi" dedi.
5.07.2023 Ekonomi
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri Bayramın 2. günü marketler açık mı, bugün BİM, A101, ŞOK kaçta açılıyor? Kurban Bayramı’nın ilk günü zincir marketlerden bazılarının kapalı olması nedeniyle, bayramın 2. Günü bugün de marketlerin kapalı olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK, A101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour marketler bayramın 2. Günü açık mı? Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?
29.06.2023 Ekonomi
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu Kripto paralar ABD'de Binance ve Coinbase'e açılan davalar sonrasında düşüşünü hızlandırmıştı. Fed'in faizi sabit bırakması ve bu yıl içinde de faiz indirimi öngörmemesi de kripto paralarda kaybı hızlandırdı.
15.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sec ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sec haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.