Gazete Vatan Logo

Ethereum EFT onayı ne zaman, SEC EFT onayı geldi mi? SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak, SEC ETF onayı saat kaçta?

SEC onayı ne zaman, SEC EFT onayı saat kaçta? SEC'in spot Ethereum EFT'lerine onay vereceği beklentiler Ether fiyatını yukarı taşıyor. Ether fiyatı neredeyse yüzde 14 artarak Kasım 2022'den bu yana görülen en büyük yükselişi yaşıyor. İşte Ethereum EFT onayı saat kaçta, SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak? Sorularının yanıtı…

Ethereum EFT onayı ne zaman, SEC EFT onayı geldi mi? SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak, SEC ETF onayı saat kaçta?

3720,80 dolar seviyesini gören Ether fiyatı şu sıralarda yüzde 5,28 yükselişle 3685,30 dolar seviyesine dayandı. Sene başı SEC tarafından yapılan açıklamalara göre Bitwise, Grayscale, Hashdex, BlackRock, Valkyrie, BZX, Invesco, VanEck, WisdomTree, Fidelity ve Franklin tarafından gerçekleştirilen Bitcoin ETF başvuruları resmen onaylandı. Peki, SEC EFT onayı geldi mi, SEC ETF onayı saat kaçta, SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak?

SEC Ethereum EFT onayı geldi mi, SEC ETF onayı saat kaçta?

SEC’in Perşembe gününe kadar Ethereum ETF başvurularını onaylama eğiliminde olduğu belirtiliyor. Bloomberg ETF analistleri Eric Balchunas ve James Seyffart, Ethereum ETF’in onaylanma ihtimalinin %25’ten %75’e yükseldiğini tahmin ettiler. Bu önemli artış, SEC’in güncellenen Form 19b-4 talebinden önce yapılan bir tahmindir.

ETF Store başkanı Nate Geraci, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, ETF’lerin başlaması için SEC’in hem takas kuralları değişikliklerini hem de kayıt bildirimlerini içeren 19b-4’leri ve S-1’leri onaylaması gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Kripto topluluğu içinde bazıları SEC’in onay vereceğini umarken, Balchunas söz konusu beklentileri yalnızca “dilek” olarak nitelendirdi.