Sayfa

Sayfa

Son dakika sayfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sayfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sayfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sayfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sayfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.268 sayfa haberi bulunmuştur. Tüm sayfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
BİM aktüel 27 Şubat - 1 Mart 2024 katalog yayınlandı: Tost ve kahve makinesi, elektrikli süpürgede yılın fırsatı var!
BİM aktüel 27 Şubat - 1 Mart 2024 katalog yayınlandı: Tost ve kahve makinesi, elektrikli süpürgede yılın fırsatı var! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 27 Şubat-1 Mart Salı ve Cuma fırsatları tam 7 sayfa olarak alışveriş severlerle buluştu. Özellikle dikey elektrikli süpürge, elektrikli bisiklet, Türk kahve makinesi, dijital tost makinesi gibi birçok pahalı ürün uygun fiyattan satışa çıkıyor. İşte, 27 Şubat-1 Mart 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi!
26.02.2024 Ekonomi
Adana'da ruhsatsız silah ile dolaşana büyük ceza! Vali'den açıklama geldi
Adana'da ruhsatsız silah ile dolaşana büyük ceza! Vali'den açıklama geldi Adana Valisi Köşger, İl Asayiş Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Adana’daki ruhsatsız silahlanmadaki düşüşe dikkat çekti.
25.02.2024 Adana
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Teknofest ceketini giydi! Kocaispir "Gençlik Aşkıyla Adana" programına katıldı
Teknofest ceketini giydi! Kocaispir "Gençlik Aşkıyla Adana" programına katıldı Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Gençlik Aşkıyla Adana’ programında gençlerle buluştu.
12.02.2024 Adana
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye Türkiye 2023 yılında Citroen’in dört tekerlekli mobilite aracı Ami’nin en çok satıldığı üçüncü ülke oldu.
5.02.2024 Ekonomi
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
Makale Nedir, Nasıl Yazılır? Makale Örnekleri Ve Yazım Kuralları...
Makale Nedir, Nasıl Yazılır? Makale Örnekleri Ve Yazım Kuralları... Herhangi bir konu üzerinden bir düşünce ya da görüşü savunmak üzere ele alınan yazılar makale olarak ifade edilir. Bireysel düşünce doğrultusunda ele alınmasının yanı sıra aynı zamanda kurumsal olarak da yazılmaktadır. Bu durum makalenin neden ve nasıl yazılacağını bağlı olarak değişkenlik gösterir. Günümüzde artık özellikle SEO çalışmaları doğrultusunda bu yapının bir parçası olarak öne çıkar.
31.01.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır?
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır? Çembersel hareket, eski adı ile dairesel hareket mekanik fizikteki en önemli konular arasındadır. Çembersel hareketler konusuna hakim olarak harmonik hareketi de anlayabilirsiniz. 
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sayfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sayfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.