Şartlı Eğitim Yardımı

Şartlı Eğitim Yardımı

Son dakika şartlı eğitim yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şartlı eğitim yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şartlı eğitim yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şartlı Eğitim Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şartlı eğitim yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 şartlı eğitim yardımı haberi bulunmuştur. Tüm şartlı eğitim yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023 Mart ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı ve Çoklu Doğum Yardımı kalemlerinde 466,1 milyon TL sosyal destek ödemesi yapıldığını açıkladı.
29.03.2023 Ekonomi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve UNICEF ile çeşitli kurumların iş birliğinde yürütülen 'Mülteciler İçin Şartlı Eğitim Yardımı' programıyla, 81 ilde 811 binden fazla çocuğa eğitime erişim, 15 ilde 170 binden fazla çocuğa da koruma hizmetlerine erişim imkanı sağlandı.
12.12.2022 Eğitim
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2'nci Dünya Savaşından sonra yaşanan en büyük göç dalgasına sebep olan bu savaşta Türkiye, sığınmacılara yönelik insani yardım çalışmalarına uluslararası toplumun verdiği desteğe nispetle daha yüksek bir oranda katılmış ve kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır" dedi.
22.11.2022 Siyaset
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
Eğitime 7.5 milyar liralık sosyal yardım
Eğitime 7.5 milyar liralık sosyal yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu, 2022 yılının sonuna kadar yapılacak eğitim alanındaki sosyal yardımların 7.5 milyar lirayı bulacağını belirtti.
8.09.2022 Eğitim
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi Paralar hesaplara yatırılıyor. İki ayda bir ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından duyurdu. Mayıs ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı olmak üzere toplamda 295 milyon TL ödeme yapılacak. Destekler 28 Mayıs'a kadar hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.
26.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden... Yüz binler bekliyordu. Nakdi destek ödemeleri tek tek yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Üç destek ödemesi birden yapılıyor. Para desteğinde ödemeleri 28 Mayıs'ta tamamlanacak. Bakan Yanık detaylar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
25.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet destekleri artarak devam ediyor. Birçok kişi talepte bulunması durumunda destek ödemelerinden yararlanıyor. Pandemi döneminde başlayan nakdi destekler sürüyor. Ayrıca Ramazan dolayısı ile de ihtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Dezavantajlı olan kişilere de para yardımı sağlanıyor. Doğal gaz tüketim desteği ve elektrik yardımı da faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. İlk kez bu sene uygulanmaya başlayan doğal gaz desteğinde ödemeler başladı. Bakan Yakın yaptığı açıklamada destek ödemeleri ile ilgili, “Mart ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6,6 milyar TL’yi aşan nakdi yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik fatura desteği ile ilgili flaş açıklama! 206 lira...
Elektrik fatura desteği ile ilgili flaş açıklama! 206 lira... Vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için devlet destekleri artarak devam ediyor. Elektrik yardımından barınma yardımına, evde bakım yardımından sosyal ekonomik desteklere Genel Sağlık Sigortası yardımından eğitim yardımına kadar birçok başlıkta destek yardım yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 4 milyar 897 milyon TL nakdi yardımda bulunduklarını açıkladı. Bakan Yanık, düzenli sosyal yardım programlarından faydalanan hanelere ocak ayı içerisinde 143 milyon TL Elektrik Tüketim Desteği verdiklerini ifade etti. 2022 yılında hanelere elektrik tüketim desteğinin üst limit tutarı 206 liraya yükseltilmişti.
12.02.2022 Ekonomi
Son dakika nakdi destek kararı! Üç ödeme birden, ocak ayında...
Son dakika nakdi destek kararı! Üç ödeme birden, ocak ayında... Nakdi destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Yanık duyurdu. 3 ödeme birden yapılacak. Devlet destekleri hız kesmenden devam ediyor. Başvuru yapan ve gerekli şartları taşıyanlara ödeme yapılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ocak ayından 259 milyon TL ayrıldı. Bakan Yanık yaptığı açıklamada, “Ocak ayına ilişkin üç nakdi sosyal destek programımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız.” dedi.
26.01.2022 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi... MEB harekete geçti. Ve beklenen açıklama geldi Detaylar netleşti. Sayılı günler kala flaş detay ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarih hatırlatması yaparak duyurdu. Binlerce öğretmen adayı bekliyordu. 3 Eylül tarihinde 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Bakan Özer yaptığı açıklamada Şırnak'taki öğretmen açığının göz önünde bulundurulduğunu, bu nedenle 20 bin sözleşmeli öğretmenin yüzde 10'unun Şırnak'ta görevlendirileceğini bildirdi. Böylece 20 bin öğretmenden 2 bini Şırnak'ta görev yapacak.
1.09.2021 Eğitim
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor Yazılı olarak başvuruda bulunanlar yararlanıyor. 300, 400 ya da 600 TL ödeme yapılıyor. Çalışma şartı bulunmuyor. İşçi, memur ayrımı yapılmıyor. Bu destek tek sefere mahsus olarak veriliyor. Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlükleri'ne ya da Sosyal Hizmet Merkezleri'ne yapılıyor. Doğum yapan her kadın doğum yardımından yararlanıyor. Ödemeler çocuk sayısına göre değişiyor. İşte doğum parası ve devlet tarafından sağlanan diğer destekler ile ilgili detaylar...
19.08.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen...
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen... Yüz binlerce kişiye güzel haber! Ödemeler yapılmaya başlandı. Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor. Bakan beklenen haberi duyurdu. Mart ayına ilişkin ödemelere devam ediliyor. Eğer paranız henüz hesabınıza geçmediyse, 29 Mart'a kadar ödemeler sürecek. İhtiyacı olan kişilere devlet farklı isimlerle destek ödemesi yapıyor. Mart ayına ilişkin şartlı eğitim ile şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardımları kapsamında yapılan sosyal yardım desteği ödemeleri başladı. Hangi hastalık için ne kadar ödenecek? Desteklerin şartları neler? İşte destek ödemeleri ile ilgili detaylar.
27.03.2021 Ekonomi
Ödemeler başladı! Bakan duyurdu, 1658 lira ve...
Ödemeler başladı! Bakan duyurdu, 1658 lira ve... Yüz binlerce kişi bekliyordu bakan resmen duyurdu, ödemeler başladı, paralar hesaplara yatıyor. İhtiyacı olan vatandaşlara katkı için farklı isimler altında karşılıksız ödeme yapılıyor. Mart ayına ilişkin şartlı eğitim ile şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardımları kapsamında yapılan sosyal yardım desteği ödemeleri başladı.
26.03.2021 Ekonomi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım ödemeleri listesi!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım ödemeleri listesi! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla yapılan ve tutarları her yıl artan sosyal yardımlardan yaklaşık 15 milyon vatandaş yararlanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı 40'dan fazla yardım bulunuyor. Yardım ödemeleri için başvuru şartları, aylık ödeme miktarı ve yardım tutarları ise en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardımları neler? Nasıl yardım alınabilir? Yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte dar gelirli ailelere yapılan yardımlar ve ödeme tutarları...
14.12.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk duyurdu! 386 bini aşkın öğrenciye ulaştık
Bakan Selçuk duyurdu! 386 bini aşkın öğrenciye ulaştık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Şartlı Nakit Transferinin Etkisinin Güçlendirilmesi Projesi ile ihtiyaç sahibi hanelerde yaşayan 386 bini aşkın dezavantajlı öğrenciye destek sağladıklarını söyledi.
28.11.2020 Ekonomi
Çocuk parası ne zaman yatar? Çocuk parası yardımı nasıl alınır?
Çocuk parası ne zaman yatar? Çocuk parası yardımı nasıl alınır? Çocuk yardımı kapsamında maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarını okula gönderemeyen veya göndermekte güçlük yaşayan ailelere, çocuklarının okula devam etmesi şartıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Şartlı Eğitim Yardımı yapılıyor. Ayrıca, Şartlı Sağlık Yardımı (ŞSY) kapsamında, nüfusun en yoksul kesiminde yer alan gebe kadınların sosyal güvenceye tabi olmamakla birlikte gebelik süresi içerisinde yardım yapılıyor. Çocuk yardımı kapsamında değerlendirilen bu yardımlardan faydalanan ya da faydalanmak için başvuru yapanlar sıklıkla 'Çocuk parası ne zaman yatar?' sorusunu araştırıyor. Peki, Çocuk parası ne zaman yatar? Çocuk parası nasıl alınır? İşte yardımlar hakkında merak edilenler...
10.11.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan flaş 'destek' açıklaması
Bakan Selçuk'tan flaş 'destek' açıklaması Milyonlarca aileyi çok yakından ilgilendiriyor. İhtiyaç sahipleri için devlet desteği devam ediyor. Bakan Selçuk açıkladı. Selçuk: "7 nakdi sosyal destek programı kapsamında Eylül ayında 184,3 milyon TL ödeme yaptık." dedi.
19.10.2020 Ekonomi
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi!
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi! Devletten ihtiyaç sahiplerine 43 farklı destek ödemesi yapılıyor. Yaşlı, engelli, hasta, dul maaşı, elektrik desteği gibi çok sayıda ödeme bu desteklere dahil. İhtiyacı olan milyonlarca kişiye yardım eli uzanıyor. Peki bu maaşı almanın şartları neler? Hangi kişiler bu desteklerden yararlanabiliyor? Ne kadar ödeme yapılıyor? İşte verilen destekler ve detayları...
22.08.2020 Ekonomi
T.C ile 1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı?
T.C ile 1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı? Pandemi 3. Faz yardım başvuru sonuçları belli oldu 3. Faz sosyal yardım ödemeleri devam ederken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada Sosyal Yardım ödemeleri kapsamında başvurular devam ediyor, açıklaması yaptı. Bakan tarafından yapılan açıklamanın ardından '1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama nasıl yapılır?’ sorusu sorulurken, Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı? sorusuna da cevap arandı. İşte pandemi sosyal yardım parası hakkında merak edilenler….
9.05.2020 Gündem
1000 TL Pandemi 3. Faz ödemeleri başladı! Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – başvuru sorgulama
1000 TL Pandemi 3. Faz ödemeleri başladı! Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – başvuru sorgulama Pandemi 3. Faz ödemeleri ne zaman? 3. Faz sosyal yardım başvurusu sonuçları nasıl sorgulanır? Soruları merak edilirken, henüz başvuru yapamayanlar ise 1000 TL pandemi sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? sorularına cevap arıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım başvurusu e-devlet üzerinden yapılıyor. 1000 TL yardım başvurusu T.C kimlik numarasının son hanesine göre gerçekleştiriliyor. Öte yandan Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuşmasında 3. Faz sosyal yardım ödemelerinin de başladığını duyurdu. İşte pandemi sosyal yardım parası başvurusu ve 1000 TL başvuru sonucu öğrenme hakkında her şey…
8.05.2020 Gündem
Pandemi yardımı ne zaman verilecek? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama!
Pandemi yardımı ne zaman verilecek? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama! Pandemi sosyal destek 1000 TL başvuruları devam ediyor. E devlet üzerinden başlayan 1000 TL sosyal yardım için "Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu" adı altında kurulan hizmetle sosyal destek kapsamında yardım almak için ön başvuruda bulunmak gerekiyor. Sosyal destek programına başvurular T.C. kimlik numarasının son göre yapılıyor. 1000 TL sosyal yardımı başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal destek başvurusu şartları nelerdir? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama!
27.04.2020 Gündem
İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama…
İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama… Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında alınan tedbirlerle toplamda 200 milyar TL'lik destekte bulunulduğunu açıkladı. Bakan Albayrak 4.4 milyon aileye de 1000 TL tutarında nakdi destek sağlandığını duyurdu. Bakan Albayrak ayrıca işini kaybeden vatandaşlara da 1000 lira nakdi yardım yapılacağını belirtti. İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama…
25.04.2020 Gündem
Muhtaç asker ailesi yardım programı aylık ödeme miktarları artırıldı
Muhtaç asker ailesi yardım programı aylık ödeme miktarları artırıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Muhtaç Asker Ailesi Yardım Programı' kapsamında aylık ödeme miktarının 275 TL'den 400 TL, 'Muhtaç Asker Çocuklarına Yönelik Yardım Programı' kapsamında aylık ödeme miktarının da 100 TL'den 150 TL'ye çıkarıldığını açıkladı.
21.04.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şartlı Eğitim Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şartlı eğitim yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.