Samih Şükri

Samih Şükri

Son dakika SAMİH ŞÜKRİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SAMİH ŞÜKRİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SAMİH ŞÜKRİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samih Şükri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samih şükri gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 samih şükri haberi bulunmuştur. Tüm samih şükri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Hakan  Fidan'dan Gazze diplomasisi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze diplomasisi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla telefonda görüştü.
5.11.2023 Gündem
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi Mısır'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail - Filistin çatışmalarına ilişkin çözüm önerilerini açıkladı. Bakan Fidan, Gazze'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili son duruma ilişkin bilgileri de verdi.
14.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Gözler kritik toplantıya çevrildi! İşte masadaki ana gündem maddesi
Gözler kritik toplantıya çevrildi! İşte masadaki ana gündem maddesi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bugün toplanacak. Deprem bölgesindeki çalışmalar ve depremzedeler için 1 yılda tamamlanmak üzere temeli atılan konutlar başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilen dar ve orta gelirlilerle ilgili konut kampanyalarına ilişkin çalışmalar ele alınacak. Ekonomi ve dış politikayla ilgili de önemli başlıklar da masada olacak.
19.03.2023 Gündem
10 yıl sonra bir ilk! Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret
10 yıl sonra bir ilk! Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile düzenlediği ortak basın toplantısında "Mısır, zor zamanlarda Türkiye'nin dostu olduğunu göstermiştir. Türkiye ile Mısır arasındaki ilişkilerin gelişmesi her iki tarafın yararınadır." ifadelerini kullandı. Şukri ise "Mısır her zaman Türkiye'nin yanında olacaktır. İlişkilerimizin en iyi düzeye geleceğine inanıyorum" dedi.
27.02.2023 Gündem
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha'da liderlere verilen resepsiyonda, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile selamlaşıp tokalaştı. Erdoğan, gazetecilere "Bir süreç başlayabilir demiştik, adım atılmış oldu" diye konuştu. Bu açıklamanın ardından Mısır Cumhurbaşkanlığı da, 'söz konusu tokalaşmanın ikili ilişkilerde yeni bir başlangıç anlamına geldiğini' açıkladı. Bu açıklamalar Mısır'la yakınlaşmak isteyen Yunanistan'da panik havası yarattı.
22.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ve Türkiye'nin özel temsilcileri arasında yapılması öngörülen görüşmelere ilişkin, "Her iki taraf özel temsilcilerini atadı. Edindiğimiz izlenime göre ilk toplantı, Ermenistan'ın bu yönde bir arzusu var, Moskova'da gerçekleşecek. Biz ilk toplantıdan önce temasların doğrudan olmasını istiyoruz. Karşılıklı ziyaretler dahil doğrudan temasa geçip yol haritası belirlenmesi gerekiyor" dedi.
27.12.2021 Dünya
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme  kaydettiğini söyledi
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme kaydettiğini söyledi Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişme gösterdiğini bildirdi.
5.10.2021 Dünya
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkileri değerlendiren Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türk tarafıyla temaslarının devam ettiğini söyledi.
4.07.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsrail'e: Bu adımdan vazgeçin
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsrail'e: Bu adımdan vazgeçin Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yerleşim yerleri açma yönündeki adımlarından vazgeçmesini istedi.
7.05.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Mısır' açıklaması: Devam edecek
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Mısır' açıklaması: Devam edecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ve Mısır heyetlerinin Kahire'de yaptığı istikşafi nitelikli görüşmelerin olumlu havada geçtiğini ve kendisinin Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile daha önce de çeşitli vesilelerle temasta olduğunu vurgulayarak, "Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecektir." dedi.
6.05.2021 Gündem
Çavuşoğlu'dan Rusya'nın uçuş sınırlamasına ilişkin flaş açıklama
Çavuşoğlu'dan Rusya'nın uçuş sınırlamasına ilişkin flaş açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Türkiye ile uçuşları sınırlamasına yönelik, "Kararın arkasında siyasi bir gerekçe görmüyorum" dedi.
14.04.2021 Siyaset
Mısır'dan flaş Türkiye açıklaması!
Mısır'dan flaş Türkiye açıklaması! Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, ülkesinin Türkiye ile iki tarafın da faydasına olacak diyalog ve uluslararası hukuk kurallarına uygun ilişkiler kurulmasında istekli olduğunu belirtti.
12.04.2021 Gündem
Türkiye ile Mısır arasında yıllar sonra bir ilk
Türkiye ile Mısır arasında yıllar sonra bir ilk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısırlı mevkidaşı Samih Şukri ile Ramazan ayını tebrik amacıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
10.04.2021 Siyaset
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, iki ülke arasındaki ilişkilerin ivme kazanması için Katar'dan olumlu işaretler aldıklarını söyledi.
14.03.2021 Dünya
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde Mısır hükümetinin hidrokarbon arama faaliyetlerinde Türkiye’nin kıta sahanlığı sınırlarını kabul etmesi ve boru hattı projesi güzergâhından Rum kesimini çıkarma önerisi, Atina’yı çok rahatsız etti. Yunan Dışişleri Bakanı, Mısır’a gidecek.
6.03.2021 Gündem
Türkiye'den Mısır'a Suriye tepkisi
Türkiye'den Mısır'a Suriye tepkisi Dışişleri Bakanlığı, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri'nin Suriye hakkında "Küçük Grup" toplantısında, Türkiye'yi hedef alan suçlamalarına tepki gösterdi.
24.10.2020 Gündem
Türkiye ve Yunanistan kafa kafaya!
Türkiye ve Yunanistan kafa kafaya! Oruç Reis gemisinin Akdeniz'deki araştırma bölgesine ulaşması Yunanistan ve Rumlar'da paniğe yol açtı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis güvenlik konseyini acil toplantıya çağırdı. Atina yönetimi Türkiye'nin NAVTEX ilan ettiği bölgenin hemen yanı için karşı NAVTEX duyurusu yaparken, Yunan basını ordunun alarma geçtiğini yazıyor.
10.08.2020 Gündem
Türkiye harekete geçti! Savaş gemileri Doğu Akdeniz'e iniyor
Türkiye harekete geçti! Savaş gemileri Doğu Akdeniz'e iniyor Yunanistan ve Mısır arasında imzalanan deniz yetkileri anlaşması Türkiye Dışişleri Bakanlığı tarafından ''yok hükmünde'' olduğu vurgulanmıştı. Türkiye'den bu iki ülkeye karşı Navtex hamlesi açıklandı. Türkiye, atış eğitimleri için 10-11 Ağustos tarihleri arasında Antalya'nın Akdeniz açıklarında yeni bir Navtex yayınladı.
6.08.2020 Gündem
Libya açıkladı: İzin  verilmeyecek
Libya açıkladı: İzin verilmeyecek Libya Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan ile Mısır arasında imzalandığı açıklanan sözde deniz yetki alanları sınırlandırma anlaşmasına tepki göstererek, "Libya'nın deniz haklarının ihlal edilmesine izin verilmeyeceği" uyarısında bulundu.
6.08.2020 Dünya
Lavrov : Libya'da derhal ateşkes dışında hiçbir seçenek  görmüyorum
Lavrov : Libya'da derhal ateşkes dışında hiçbir seçenek görmüyorum Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Libya’da derhal ateşkes dışında bir seçenek olmadığını söyledi.
23.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Samih Şükri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samih şükri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.