Sahtecilik

Sahtecilik

Son dakika sahtecilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahtecilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahtecilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahtecilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahtecilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.048 sahtecilik haberi bulunmuştur. Tüm sahtecilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Balda şeker hilesine AB önlemi
Balda şeker hilesine AB önlemi Farklı ülkelerden Avrupa Birliği’ne (AB) giden balların yarısında uygunsuzluk tespit edilmesi üzerine kontroller artırılıyor. Türk bal üreticileri ve ihracatçılarının gerekli hazırlıkları yapması istendi.
13.04.2024 Gündem
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası Kayseri'de, iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ve İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı, düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, tutuksuz yargılanan avukat Orhan Kaftanoğlu'na (79) verilen 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasını, Yargıtay, aynı suçtan başka dosya daha olduğundan bozdu. Dosyaların birleştirilmesiyle yeniden yargılanan avukat, yine aynı oranda cezalandırılıp, 7 yıl 7 ay da meslekten menedildi.
1.04.2024 Gündem
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı.
26.03.2024 Gündem
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildi
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildi Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Adana
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı
Adana’da sahte avukatın foyası sosyal medyada ortaya çıktı  Adana’da adliyede sahte avukatlık yapan kadın evine yapılan operasyonla yakalandı. Kadının evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.03.2024 Adana
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belgeler düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel oldukları tespit edilen 1'i doktor, 3'ü noter görevlisi, 5'i danışmanlık şirketi sahibi ve 1'i posta görevlisi olmak üzere 25 şüphelinin İstanbul'da, 'Kalkan-14' operasyonlarıyla yakalandığını duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu Bursa'da avukat Yusuf Ç.’nin, piyasa fiyatının altında sıfır otomobil sahibi olma vaadiyle 25 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklandığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alındı. Y. Ç.’nin, müştekilerden aldığı paraları, izini kaybettirmek için şüphelilere gönderdiği belirtildi.
30.01.2024 Gündem
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor Kamu ve özel kurumlarda sahte kimlikle yapılan işlemler, doğrulama cihazları sayesinde başlamadan tespit edilecek. 81 ildeki tapu müdürlükleri, noterlik ve bankalarda kullanılan cihaz, çipli kimlik kartı ve kişinin parmak izlerini İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlüğü veri tabanındaki bilgileriyle eşleştirip doğru kişi olup olmadığını sorguluyor. Kimliğin sahte olduğu anlaşıldığında şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatılıyor.
22.01.2024 Gündem
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında borsacı Nihat Özçelik'in de aralarında bulunduğu 6 kişi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 
30.12.2023 Gündem
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend Yeni yılda geçmiş yılların norm kabul edilen standartlarında köklü bir değişim bekleniyor.
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahtecilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahtecilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.