Sahte Polis

Sahte Polis

Son dakika sahte polis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte polis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte polis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Polis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte polis gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.305 sahte polis haberi bulunmuştur. Tüm sahte polis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir" diyerek "Netanyahu bir katliam siyaseti izlerken Batılı ülkeler şimdiye kadar hiç gür sesle insan hakları ve hukuktan bahsetmediler. Tam tersine 'İsrail’in kırmızı çizgilerle bağlı olmadığını' söylüyorlar. 'İsrail’e kırmızı çizgi sunmuyoruz' diyenler 'daha çok cinayet işle' demektedirler" ifadelerini kullandı. Çelik, "Barbarlığa karşı insanlığın sesi yine Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımızın ateşkes çağrısı ve barış için ortaya koyduğu eylem planı, Gazzeli masumları koruyacak tel yoldur" dedi.
4.11.2023 Gündem
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı Kırıkkale'de kendini telefonda polis olarak tanıtarak 46 yaşındaki kadının binlerce lira parasını ve ziynet eşyasını dolandıran 20 yaşındaki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.11.2023 Yaşam
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, 'sevgilini sana geri getireceğim', 'kocanı tekrar sana bağlayacağım', 'her türlü büyü yaparım' gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.'yi takibe aldı. Takip sonrası şahıs yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka Edirne'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti. Ben başkalarına akıl veriyordum, 'sakın kanmayın, etmeyin' diyordum. Bunlar bambaşka, çok kalabalık ve pişkin insanlar. Kimse kanmasın" dedi.
16.06.2023 Yaşam
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ya da savcı olarak tanıtarak banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyleyip para ve ziynet eşyalarını alan şebekeye yönelik yapılan operasyonda biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 595 bin nakit para, 2 milyon liralık altın ziynet eşyası ele geçirildi. 
6.06.2023 Gündem
Her şey 2,5 saatte oldu! Taksiciye büyük şok, ne var ne yok çaldılar
Her şey 2,5 saatte oldu! Taksiciye büyük şok, ne var ne yok çaldılar Antalya’nın Manavgat ilçesinde ticari taksi sürücüsü sokakta turistleri beklerken yaklaşık 37 bin TL değerindeki dövizi çalındı. Yaşadıkları karşısında büyük şok yaşayan adam şahısların bulunması için şikayetçi oldu. 
20.05.2023 Yaşam
Depremzedenin hırsıza bıraktığı not şaşırttı
Depremzedenin hırsıza bıraktığı not şaşırttı  Adıyaman’da, iş yeri defalarca soyulan bir vatandaşın hırsıza yaptığı güvenlik uyarısı şaşırttı.
20.05.2023 Yaşam
Sahte polis ve savcılardan akılalmaz oyun! Dolandırıcılar anbean görüntülendi
Sahte polis ve savcılardan akılalmaz oyun! Dolandırıcılar anbean görüntülendi İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, mağdurlardan paraları aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
20.05.2023 Yaşam
İstanbul'da İranlı sahte polisler yakalandı! 'Paralara bakarken bin dolarımı çalıp kaçtılar'
İstanbul'da İranlı sahte polisler yakalandı! 'Paralara bakarken bin dolarımı çalıp kaçtılar' İstanbul'da kendilerini polis olarak tanıtarak, sözde kontrol için durdukları yabancı uyruklu kişilerin paralarını çalan İranlı 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
18.05.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar Beyoğlu'da sahte polis üniforması giyen 4 gaspçı, Lübnanlı iş insanının evinde ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasp etti. Adamı darp da eden gaspçılar, plastik kelepçe takıp silah zoruyla onu araca bindirip kaçırdı. Sahte polisler adamın eşinden istedikleri fidyeyi almaya gelince Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen anlar kameralara yansıdı.
14.04.2023 Gündem
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu Bursa'da akılalmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne inanan emekli öğretmenin az kalsın tüm birikimi buhar oluyordu. 750 bin lirayı dolandırıcıya teslim eden vatandaş, kısa süre sonra hayatının şokunu yaşadı ama hemen harekete geçti. O anlar ise anbean görüntülendi.
25.03.2023 Yaşam
Gerçek polis cami, okul, çarşı ve pazarda "sahte polis" uyarısı yaptı
Gerçek polis cami, okul, çarşı ve pazarda "sahte polis" uyarısı yaptı Adana polisi halkın yoğunlukta olduğu cami, çarşı, okul ve pazarda vatandaşları cep telefonuyla arayıp kendisini polis olarak tanıtan şahıslara inanarak para ya da altın vermemeleri konusunda uyarıda bulundu.
25.03.2023 Gündem
Sahte “Polis Haber TV” kimliğiyle yakalanan şüpheli polisi bile şaşırttı
Sahte “Polis Haber TV” kimliğiyle yakalanan şüpheli polisi bile şaşırttı İstanbul’da, adına sahte ‘Polis Haber TV’ kimliği yaptıran Zafer Ö. (41) adlı şüpheli, polis tarafından yakalandı. Aracından kurulu halde telsiz düzeneği, sahte medya belgesi ve 1 kurusıkı tabanca çıkan şüphelinin, daha önce de benzer suçtan polisiye soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.
23.03.2023 Gündem
Kendisini polis olarak tanıtıp yaşlı çifti dolandırdı! İfadeleri şoke etti
Kendisini polis olarak tanıtıp yaşlı çifti dolandırdı! İfadeleri şoke etti Kendisini polis olarak tanıttı, yaşlı çiftin 385 gram külçe altınını alarak kayıplara karıştı. Kocaeli'de yaşanan olay dolandırıcıların ne kadar pişkince hareket ettiğini gözler önüne serdi. Yargılamasına devam eden sanık, her şeyi bir bir itiraf ederken, mahkemedeki itirafı herkesi şoke etti.
17.12.2022 Yaşam
Yol kestiklerinin paralarını çalan İranlı sahte polisler yakalandı
Yol kestiklerinin paralarını çalan İranlı sahte polisler yakalandı İstanbul'da çalıntı plakalı lüks otomobilin içinden kendilerini polis olarak tanıtarak, sözde kontrol için durdukları  kişilerin paralarını çaldıkları iddia edilen İran'lı iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin para çaldıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
1.12.2022 Yaşam
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de polis olduğunu iddia eden ve önceden eve giren bir şahıs, genç çiftin neyi var neyi yok alıp götürdü. Konuyla ilgili vatandaşları uyaran uzmanlar ise “kimlik kontrolü” ve “konut dokunulmazlığı” çağrısında bulundu.
26.11.2022 Gündem
Evden cephanelik çıktı: 1 tutuklama
Evden cephanelik çıktı: 1 tutuklama İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan F.G. tutuklandı.
15.07.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar...
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar... Telefon dolandırıcılarının son kurbanları İstanbul’da yaşayan ihracatçı Nevra K. ve mühendis Ceren A. oldu. Geçen yıl Aralık ayında Ceren A.’yı arayan bir kişi, polis olduğunu söyleyerek, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti. Malvarlıklarınıza el koyacaklar. Tüm malvarlıklarınızı satıp paralarını bize verin. Parayı vermezseniz sizi de gözaltına alacağız” dedi.
15.06.2022 Gündem
Banka güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü!
Banka güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü! Antalya’da bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.
26.02.2022 Yaşam
Uludağ yolunda tatil dönüşü kaza: 4 yaralı
Uludağ yolunda tatil dönüşü kaza: 4 yaralı Bursa-Uludağ yolunda kontrolden çıkan otomobil, önce karşı yönden gelen başka araca çarptı ardından bariyerlere çarparak durdu. Kazada Uludağ'da tatil yaptıktan sonra dönüşe geçen 4 kişilik, aile yaralandı.
26.02.2022 Yaşam
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun!
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun! Denizli'de, kendi adına sahte 'Türkiye Polis Gazetesi Basın' kartı ve sahte polis kimlikleri yaptırıp, kamu kurumlarındaki işlerini takip etme ve SGK borçlarını sildirme vaadiyle 11 kişiyi 410 bin lira dolandıran Hayrettin Şişman (42), polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Şişman, mahkemece tutuklandı.
26.02.2022 Yaşam
FETÖ tehdidiyle 6 milyon 600 bin lira dolandıran 18 sahte polis tutuklandı
FETÖ tehdidiyle 6 milyon 600 bin lira dolandıran 18 sahte polis tutuklandı Adana polisi tarafından gözaltına alınan, 8 ilde telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları 12 kişiden FETÖ tehdidiyle 6 milyon 600 bin lira dolandırdığı öne sürülen 18 zanlı tutuklandı.
18.01.2022 Gündem
Sahte polis ve savcılara operasyon: 20 gözaltı kararı
Sahte polis ve savcılara operasyon: 20 gözaltı kararı Adana’da telefonla vatandaşları arayıp kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 20 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Şafak vakti yapılan operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı.
14.01.2022 Yaşam
Sahte polis oyunuyla 1,5 milyonluk gasp!
Sahte polis oyunuyla 1,5 milyonluk gasp! Irak’tan gelen 4 iş insanı, tekstil ticareti yapmak için anlaştıkları iki kişinin arkadaşları tarafından gasp edildi. 185 bin dolarla kaçan zanlılar, operasyonla yakalanıp tutuklandı.
6.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Polis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte polis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.