Sahte Evrak

Sahte Evrak

Son dakika sahte evrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte evrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte evrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Evrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte evrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 sahte evrak haberi bulunmuştur. Tüm sahte evrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası Kayseri'de, iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ve İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı, düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, tutuksuz yargılanan avukat Orhan Kaftanoğlu'na (79) verilen 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasını, Yargıtay, aynı suçtan başka dosya daha olduğundan bozdu. Dosyaların birleştirilmesiyle yeniden yargılanan avukat, yine aynı oranda cezalandırılıp, 7 yıl 7 ay da meslekten menedildi.
1.04.2024 Gündem
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Yerlikaya, 'Kafes Operasyonları' kapsamında liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı 'Sarallar' grubu olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Örgüt ele başı Özgür Saral'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli yakalandı.
14.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı İstanbul'da düzenlenen operasyonla, sahte kimlik, sürücü belgesi ve sahte ikamet izin belgesi düzenleyerek piyasaya sürdüğü tespit edilen E.D. yakalandı. Operasyonda; çeşitli kurumlara ait çok sayıda sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2023 Gündem
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır...
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır... Türkiye günlerdir 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayını konuşuyor. Son olarak hakim karşısına çıkan ve hakkında 13 yıl hapsi istenen Özkiraz, sadece bir kez dikiş attığını söyleyerek şoke etmişti. Şimdi herkes 30 Ocak'a ertelene davada neler olacağını merak ederken, bir skandal da Avusturya'da yaşandı. Steiermark eyaletinde sahte doktorluk belgesiyle muayenehane açan bir kişinin yaptıkları akıllarak durgunluk verdi.
12.01.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
Sahte pasaport çetesine operasyon
Sahte pasaport çetesine operasyon Türkiye'de yaşayan yabancı uyruklu kişilere sahte pasaport ve kimlik belgesi düzenleyerek, 500 dolara satan çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda şüphelilerin sahte kimliklerle mor ışık altında video çekerek, müşterilerini belgelerin gerçek olduğuna ikna ettikleri, güven kazanmak için ödemeyi de havale yoluyla aldıkları tespit edildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı Arabası olan ve trafik kazası yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Bu kez de avukatların ismini ve sicil numarasını kullandılar. Dolandırıcılar, yeni yöntemle trafik kazası yapan insanlara ulaşıp sigorta borcu ve araçta değer kaybı olduğu iddiasıyla para istiyor. Avukat Sezer Irmak, "Biz burada sigorta şirketleri veya tamir yapan yerlerle ortak çalışıldığını düşünüyoruz. Çünkü ellerindeki bilgiler gerçek." dedi. İşte detaylar...
20.10.2022 Gündem
Organ satışına 12 bin dolara aracılık eden çeteye operasyon, 10 şüpheli tutuklandı
Organ satışına 12 bin dolara aracılık eden çeteye operasyon, 10 şüpheli tutuklandı İstanbul 'da organ nakli bekleyen yabancı uyruklu hastalarla, organlarını 12 bin ila 60 bin dolar arasında değişen rakamlara satan kişiler arasında aracılık yapan çeteye operasyon düzenlendi.
4.10.2022 Yaşam
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı İzmir'de organize suç örgütüne yardım, rüşvet alıp, vermek ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla aralarında nüfus ve vatandaşlık işleri müdürünün de bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Öte yandan geçtiğimiz Temmuz ayında Karadağ'da yakalanan organize suç örgütü lideri Deniz Camgöz'ün üzerinden de, operasyonda tutuklanan şüphelilerden birine ait pasaport çıktığı öğrenildi.
6.08.2022 Yaşam
Öğrenci affından kimler yararlanacak, af başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenci affı 2022 başvuru şartları ve tarihleri!
Öğrenci affından kimler yararlanacak, af başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenci affı 2022 başvuru şartları ve tarihleri! Öğrenci affı 2022 ile ilgili ayrıntılar YÖK tarafından paylaşıldı. Üniversite eğitimine devam etmek isteyenler geri dönmek için istenen şartları araştırıyor. YÖK’ten yapılan açıklamada öğrenci affı şartları, başvuru tarihleri ve kimlerin bu haktan yararlanacağı tek tek belirtildi. Peki, öğrenci affından kimler yararlanacak, öğrenci affı başvuru şartları nelerdir ve başvuru tarihleri nedir?
25.07.2022 Eğitim
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek...
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek... İmza sahteciliğini bitirecek proje! Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans mezunu Taylan Akbaş, tezi için hazırladığı biyometrik imza projesini iş fikrine dönüştürdü. Proje, imza sahteciliğini neredeyse imkansız hale getiriyor ve uzaktan imza imkanıyla belge ve onay işlemlerini kolaylaştırıyor.
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Tapuda sahtecilik yapanlara polisten suçüstü baskın
Tapuda sahtecilik yapanlara polisten suçüstü baskın Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tapuda sahtecilik yapanlara yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
7.07.2022 Yaşam
Evrakta sahteciliği bir harf ele verdi! Kimlik, pasaport, ehliyet...
Evrakta sahteciliği bir harf ele verdi! Kimlik, pasaport, ehliyet... İstanbul'da yabancı uyruklu kişiler için sahte eğitim ve çalışma belgeleri düzenleyen şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Sahtecilik, evraklardaki cumhuriyet anlamına gelen 'republic' kelimesini, 'p' harfiyle, 'pepublic' şeklinde yazınca ortaya çıktı. Operasyonda 6 şebeke üyesi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte belge ve para ele geçirildi.
1.07.2022 Gündem
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı Ünlüleri şoke eden dolandırıcılık! 'Hakkınızdaki olumsuz haberi kaldırtacağız' vaadiyle ünlülerden milyonlarca lira alıp, medya kuruluşlarına da sözde mahkemeden çıkarılmış sahte erişim engeli kararı gönderdiği ileri sürülen İlknur Ö. ile Uğur Y. tutuklandı. İşte filmleri aratmayacak dolandırıcılığın hikayesi
31.05.2022 Yaşam
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş...
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş... İstanbul Adliyesi'nde avukat A.M.'nin milyon dolarlık davayı kazanabilmek için mübaşire rüşvet vererek dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içerisine sahte imzalı yaklaşık 1.5 milyon dolarlık (24 milyon lira) senet yerleştirdiği ortaya çıktı. Olayla bağlantısı bulunan Avukat A.M., Çetin T., Hüseyin Ş., ve Mithat B., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Üzerlerine atılı suçlamaları reddeden 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.05.2022 Yaşam
Yüz milyonlarca liralık miras davası! Enver Paralı'nın 5 çocuğu varislikten çıkarıldı...
Yüz milyonlarca liralık miras davası! Enver Paralı'nın 5 çocuğu varislikten çıkarıldı... Enver Paralı'nın 5 çocuğu varislikten çıkarıldı. İşinsanı Enver Paralı’nın yüz milyonlarca liralık malvarlığının sahte imzalarla devrine ilişkin dava, yeni bir boyut kazandı. İstanbul 7. Asliye Hukuk Mahkemesi Paralı’nın ‘sahte evrak düzenlemek’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla yargılanan 5 çocuğunun varislikten çıkarılmasına karar verdi. Miras torunlara kalacak.
24.05.2022 Gündem
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı Türkiye Yaşam Partisi (TYP) Genel Başkanı Deniz Özçelik büyük bir dolandırıcılık tezgahının ortasına düştü. Kendisini 'Elujah Etham' adıyla Birleşmiş Milletler'de diplomat olarak tanıtan Ümit A.'nın 38 bin dolar karşılığında Amerikan vatandaşlığı aldırma vaadine kanan parti lideri, yaklaşık 8 bin 800 dolarından (130 bin lira) oldu. Özçelik, kalan 30 bin doları ABD İstanbul Başkonolosluğu'nda teslim edeceğini söyledi ancak Ümit A. gelmeyince soluğu emniyette aldı.
6.05.2022 Gündem
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu İstanbul'da yapılan operasyonla uluslararası organ kaçaklığı yapan 3'ü yabancı uyruklu 4 şüpheli tutuklandı. Böbrek nakli için 37 bin dolara anlaştığı belirlenen şüphelilerin alıcı ile vericiyi sahte evrakla evliymiş gibi gösterip organ nakline yasal izlenim vermeye çalıştıkları tespit edildi.
25.03.2022 Yaşam
Ücretlere yüzde 70 zam geldi! Kararı açıkladılar, Ev sahibi, kiracı ve...
Ücretlere yüzde 70 zam geldi! Kararı açıkladılar, Ev sahibi, kiracı ve... Ücretlere yüzde 70 zam geldi. Son dakika kararını peş peşe açıkladılar. Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Aidatlara büyük zam geldi. İstanbul’da bazı sitelerde yönetimin aidatlarda yüzde 70’e varan zam yapması vatandaşı isyan ettirdi. Kimi sitelerde istenen aidatlar neredeyse bir ev kirası. Hal böyle olunca vatandaşlar tepkilerini dile getirmeye başladı. Site aidat ücretlerine zamlar neye göre yapılır? Yasal bir sınır var mı? Hangi aidat kalemi ev sahibine ait? Site sakinlerinin hakları neler? İşte aidatlarla ilgili tüm gelişmeler...
16.01.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 70 zam geldi!
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 70 zam geldi! Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Aidatlara büyük zam geldi. Böylesi görülmedi. İstanbul’da bazı sitelerde yönetimin aidatlarda yüzde 70’e varan zam yapması vatandaşı isyan ettirdi. Kimi sitelerde istenen aidatlar neredeyse bir ev kirası. Hal böyle olunca vatandaşlar tepkilerini dile getirmeye başladı. Site aidat ücretlerine zamlar neye göre yapılır? Yasal bir sınır var mı? Hangi aidat kalemi ev sahibine ait? Site sakinlerinin hakları neler? İşte aidatlarla ilgili tüm gelişmeler...
16.01.2022 Ekonomi
Sahte doçent Zehra Zulal Atalay'ın cezası belli oldu
Sahte doçent Zehra Zulal Atalay'ın cezası belli oldu Son dakika haberine göre, Aksaray Üniversitesi'nin doçentlik belgesinin sahte olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından tutuklanan Zehra Zulal Atalay Laçin, 'Dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 3 ay hapis ve 11 bin 300 lira para cezası aldı.
14.01.2022 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
POMEM sonuçları açıklandı mı, 27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik mülakat sonuçları 2021!
POMEM sonuçları açıklandı mı, 27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik mülakat sonuçları 2021! POMEM polislik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Polis Akademisi’nin lisans mezunu öğrencilerle yaptığı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) mülakatlarının sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Peki, 27. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte POMEM sonuçları hakkındaki detaylar…
25.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Evrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte evrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.