Sahte Boşanma

Sahte Boşanma

Son dakika sahte boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 sahte boşanma haberi bulunmuştur. Tüm sahte boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK ceza konusunda ilk adımı attı! Emekli maaşları tehlikleye girdi: Bugüne kadar aldıkları maaşı iade edecekler!
SGK ceza konusunda ilk adımı attı! Emekli maaşları tehlikleye girdi: Bugüne kadar aldıkları maaşı iade edecekler! SGK denetmen ve müfettişleri, denetimlerini Şubat ayıyla birlikte sıklaştırdı. Milyonlarca emeklinin maaşları inceleme altına alındı. Usulsüzlük yapan kişilerin emekli maaşları kesildi. Bu kişiler bugüne kadar aldıkları paraları iade edecek.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş ve sağlık giderleri faiziyle alınıyor
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş ve sağlık giderleri faiziyle alınıyor Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan flaş karar! Maaş kesintileri ile ilgili açıklama yapıldı. SGK tek tek tespit edip bildirim gönderiyor. Maaşlar hemen kesiliyor. Sadece maaş kesintisi değil geriye dönük ödeme de talep ediliyor. Paralar faizi ile geri isteniyor. Aynı durumda pek çok kişi bulunuyor. Şu ana kadar 4640 kişi tespit edilerek gerekli işlemler yapılmaya başladı. Maaş kesintileri devam edecek. SGK anne ya da babası ölen kız çocuklara yetim aylığı bağlıyor ve evlenene kadar kız çocuklarına aylık ödenmeye devam ediyor. Evlenenlerin yetim aylığı kesiliyor. Ancak boşanma durumunda yeniden maaş bağlanıyor. Yetim kalan ve maddi imkanı yetersiz olanlar için sağlanan bu hak pek çok kişi tarafından suistimal ediliyor. Maaş almak için sahte boşanma davaları açılıyor. Kağıt üzerinde boşanan çiftler birlikte yaşamaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda Sosyal Güvenlik Kurumu'na şikayetler geliyor. Gelen bildirimleri değerlendiren SGK sahte olarak boşanan ve yetim aylığı alanların maaşlarını kesiyor. Ödenen aylıklar da faizi ile birlikte geri isteniyor. Maaş kesintisi ve paraların iade talebinin yanı sıra ayrıca sahtecilik suçundan ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda da bulunuyor.
21.03.2022 Ekonomi
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, maaşlar anında kesiliyor
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, maaşlar anında kesiliyor Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. SGK'dan son dakika kararı! Binlerce kişinin maaşı kesildi. Maaş kesintisi kararının detayları belli oldu. Benzer durumda çok sayıda kişi bulunuyor. SGK tek tek tespit ediyor. Maaş kesintileri devam edecek. Sosyal Güvenlik Kurumu anne ya da babası ölen kız çocuklara maaş bağlıyor ve evlenene kadar kız çocuklarına aylık ödenmeye devam ediyor. Evlenenlerin yetim aylığı kesiliyor. Ancak boşanma durumunda yeniden yetim aylığı alma imkanı doğuyor. Yetim kalan ve maddi imkanı yetersiz olanlar için sağlanan bu hak pek çok kişi tarafından suistimal ediliyor. Maaş almak için sahte boşanma davaları açılıyor. Kağıt üzerinde boşanan çiftler birlikte yaşamaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda Sosyal Güvenlik Kurumu'na şikayetler geliyor. Gelen bildirimleri değerlendiren SGK sahte olarak boşanan ve yetim aylığı alanların maaşlarını kesiyor. Ödenen aylıklar da faizi ile birlikte geri istenebiliyor.
2.03.2022 Ekonomi
Son dakika: Bunu yapan yandı, aylıklarının tamamı kesilecek
Son dakika: Bunu yapan yandı, aylıklarının tamamı kesilecek Aylıktan yararlanmak için kocasıyla anlaşmalı boşananlar yandı. Tespit edilen bu çiftlerin aylıkları kesilecek. Üstelik kurum daha önceki verdikleri parayı da faiziyle isteyecek.
31.08.2018 Ekonomi
SGK 24 bin çiftin peşinde
SGK 24 bin çiftin peşinde 2012'den beri denetim yapan SGK bugüne kadar 24 bin çifti denetledi. Ve 8 bin 92 kız çocuğunun da gelir ve aylığını kesti.
3.01.2017 Ekonomi
SGK o evliliklerin peşinde!
SGK o evliliklerin peşinde! Maaşı için yaşlı vatandaşlarla evlenenler takip altında
2.01.2014 Ekonomi
Maaş için boşanan yandı!
Maaş için boşanan yandı! 163 kadın sahte boşanma tespitiyle yakalandı
19.10.2012 Yaşam
6 bin çift bunun için boşandı!
6 bin çift bunun için boşandı! Anayasa Mahkemesi'nin sahte boşanmaların önünü kesen kararının ardından cezalar yağmaya başladı...
23.08.2012 Yaşam
Hapsi isteniyor!
Hapsi isteniyor! Erol Köse sahte evrak düzenlemiş. Hem de Gülşen'le birlikte olmak için...
31.01.2008 Magazin
Meğer yuva yıkmamış!
Meğer yuva yıkmamış! “Yuva yıkan kadın” olarak gösterilen Gülşen’in, ilişki yaşadığı sırada prodüktör Erol Köse’nin evli olmadığı ortaya çıktı
24.08.2007 Magazin
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek.
15.10.2023 Yaşam
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım Ev, araba ve akıllara gelebilecek her konuda dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya başladı. Farklı farklı yöntemlerle insanları tuzağa düşüren fırsatçılar, akılalmaz oyunlarla vatandaşı mağdur ediyor. Son yaşanan olayda sesi kaydedilen dolandırıcının itirafları şoke etti.
21.07.2023 Yaşam
SGK'dan dul aylığı alanları ilgilendiriyor! Devleti dolandırma sayılıyor, paralar faiziyle isteniyor
SGK'dan dul aylığı alanları ilgilendiriyor! Devleti dolandırma sayılıyor, paralar faiziyle isteniyor Devleti dolandırma sayılıyor, SGK’dan bu yolla ödeme alanlar dikkat, tespit edilirse paralar faiziyle geri alınıyor. Yargıtay tarafından ortaya konulan kriterler geçerli oluyor. Avukat Handan Döre, muvazaalı boşanma ile SGK’dan dul aylığı alanların tespit edilmesi halinde neler olacağını anlattı.
14.07.2023 Yaşam
Kargo firmalarının ‘adreste bulamadık’ yalanına karşı uyarı! Fırsatçılar devreye giriyor, vatandaş iki kere mağdur oluyor
Kargo firmalarının ‘adreste bulamadık’ yalanına karşı uyarı! Fırsatçılar devreye giriyor, vatandaş iki kere mağdur oluyor Kargo firmaları ‘adreste bulamadık’ bahanesi ile onlarca vatandaşı mağdur etti. Artan şikayetler üzerine ise Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Teslim edilmeyen kargolar nedeni ile çok sayıda vatandaşın dolandırıldığını belirten TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, tüketicilerin yapmalarını tek tek sıraladı.
1.06.2023 Ekonomi
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 61’inci bölümü yayınlandı. Ilgaz’ın Ömer’e yardım edeni bulmak için plan yaptığı bölüm gece boyu #Yargı, #Ilgaz ve #TurgutAli etiketleriyle de sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci oldu. Dizi; Ab’de 7,54 reyting, 21,29 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,88 reyting, 18,80 izlenme payı; Total’de 5,33 reyting, 15,19 izlenme payı ederek tüm kategorilerde birinci oldu.
17.04.2023 Televizyon
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Süresiz nafaka ile ilgili dikkat çeken uyarı! 'Ömür boyu bağımlı kalma toplumsal soruna yol açıyor'
Süresiz nafaka ile ilgili dikkat çeken uyarı! 'Ömür boyu bağımlı kalma toplumsal soruna yol açıyor' Boşanmalarda bir eşin, diğerine ödemesine karar verilen yoksulluk nafakasına çoğunlukla süresiz hükmediliyor. Binlerce kişi ise bu karar nedeniyle mağdur olduğunu iddia ediyor. Peki süresiz nafaka ödenmesi hangi durumlarda ortaya çıkıyor? Avukatlar konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.01.2023 Gündem
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi Klima tamiri nedeniyle çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi. Çıkan kavgada eşi hayatını kaybetti, kendisi ise engelli kaldı. 4 çocuğu bulunan Hayat Koğa, dehşet anlarını ve yaşadığı acıyı göz yaşları ile anlattı.
13.01.2023 Yaşam
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez Yargıtay'dan boşanma eşiğindeki eşleri ilgilendiren emsal karar verildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 'evlilik birliğinin devamı için barışma teklifi veya görüşmesi af niteliğinde kabul edilemez' dedi
12.01.2023 Gündem
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde otel inşaatı sırasında devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 6 işçinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda; inşaat firması sahibi Emrullah Yolçi, şantiye şefi Muhammet Yolçi ve vinç sahibi İrfan Kasırga'nın 'asli', iş güvenliği sorumlusu Fikret Kamil Aydın'ın ise 'tali' kusurlu olduğu belirtildi.
6.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.