Sağlıkta Şiddet

Sağlıkta Şiddet

Son dakika Sağlıkta şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlıkta şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlıkta şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlıkta Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlıkta şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 sağlıkta şiddet haberi bulunmuştur. Tüm sağlıkta şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri...
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri... Necdet Ünüvar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın hayatına ilişkin detaylar sorgulanıyor. İşte Necdet Ünüvar’ın hayatı…
30.05.2023 Gündem
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar arasında çıkan kriz kavgaya dönüştü. Doktorlar arasında çıkan kavgada darbedilen anestezi asistanı Muhammed Ali Ertan ile Dr. İsmail Şayan arasında ameliyattan çıkan hastanın çabuk uyandırılması talebi nedeniyle tartışma yaşandı. Bu olaydan sonra ise dehşeti yaşadı...
26.01.2023 Yaşam
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi Elazığ’da randevusuna geç gelen hasta doktorun muayene edeceğini söylemesine rağmen genç doktoru darp etti. Olaya hasta yakınları ve güvenlik görevlileri müdahale ederken, genç doktor şiddet uygulayan kişi ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu.
7.01.2023 Yaşam
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek İstanbul nüfusu yaşlanıyor. İstanbul’un doğurganlık oranlarında tehlike çanları çalıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul’da doğurganlık oranlarına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, 'nüfusunuz azalıyor ve yaşlanıyor' diyerek tehlikeyi duyurdu. İşte haberin detayları...
2.11.2022 Gündem
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'in Torbalı ilçesinde mesai çıkışı sonrası üç kişinin sopalı saldırısına uğrayan Aile Hekimi Dr. Ekin Hürel Günay ile ilgili "Şüpheliler, Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması neticesinde, tutuklama istemiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır" açıklamasında bulundu.
8.10.2022 Gündem
Sağlık çalışanlarından 'şiddet' protestosu
Sağlık çalışanlarından 'şiddet' protestosu İstanbul'da sağlık çalışanları sağlıkta şiddeti protesto etmek için eylem düzenledi.
16.09.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca’dan hayatını kaybeden güvenlik görevlisiyle ilgili paylaşım
Sağlık Bakanı Koca’dan hayatını kaybeden güvenlik görevlisiyle ilgili paylaşım Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Esenyurt Devlet Hastanesi'nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden güvenlik görevlisiyle ilgili paylaşımda bulundu.
14.09.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan 'Beyaz Reform' açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan 'Beyaz Reform' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz Reform” gündemiyle bir araya geldiği 81 İl Sağlık Müdürüne, “Başlatılan bu yeni hareketi kalıcı ve sürdürülebilir kılmadıkça başarılı olamayız. Sağlık çalışanlarımızın beklentisinin çoğunu karşıladık. Sırada vatandaşın beklentisini karşılamak var” dedi.
14.09.2022 Siyaset
Sağlık çalışanı binlerce kişiyi ilgilendiren son dakika kararı! Makas silah sayıldı, ceza yağdı
Sağlık çalışanı binlerce kişiyi ilgilendiren son dakika kararı! Makas silah sayıldı, ceza yağdı Sağlık çalışanı binlerce kişiyi ilgilendiren son dakika kararı! İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistan doktor M.T.'yi makasla kovalayıp, yumruk atan İbrahim Poyraz'a, 2 ayrı suçtan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Makası 'silah' sayan mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Poyraz'ın cezasında indirim ve erteleme de yapmadı.
13.09.2022 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık toplantısını yapmak üzere 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi.
2.08.2022 Siyaset
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı CHP'nin, sağlık çalışanlarının sorunlarını görüşme çağrısı üzerine TBMM Genel Kurulu, olağanüstü toplandı. Ancak toplantı yeter sayısı sağlanamaması sebebiyle Meclis tekrar kapandı.
1.08.2022 Siyaset
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: 6 ayda 226 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: 6 ayda 226 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Semih Durmuş, "Ülkemizde 2022 yılının ilk 6 ayında 136 sağlıkta şiddet olayı yaşandı. 234 saldırgan tarafından gerçekleştirilen olaylarda 226 sağlık emekçisi, şiddetin kurbanı oldu. Bu vahim tablo gelinen noktayı açıkça ortaya koymaktadır" dedi.
28.07.2022 Gündem
Diş hekimini darbettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı
Diş hekimini darbettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı Bingöl’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan diş tabibi Hakan Göktaş’ı görevi başında darp ettiği öne sürülen şüpheli, gözaltına alındı.
26.07.2022 Yaşam
CHP'li Özel: Tüm milletvekillerini haftaya Genel Kurul'da olmaya davet ediyoruz
CHP'li Özel: Tüm milletvekillerini haftaya Genel Kurul'da olmaya davet ediyoruz  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis Başkanlığı’na sundukları kanun teklifi için 120 milletvekilinin imzasıyla TBMM'yi olağanüstü toplantıya davet ettiklerini belirterek, "Toplantı yeter sayısı olan 200 milletvekili Genel Kurul'da olursa, genel görüşme başlayacak ve ardından kanunun görüşmelerine geçebileceğiz. Biz iktidar muhalefet ayırmadan tüm grupları, tüm milletvekillerini bu toplantı çağrımıza cevap vermeye ve gelecek hafta saat 14.00'te Genel Kurul'da olmaya davet ediyoruz" dedi.
25.07.2022 Siyaset
Haziran ayında 42 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı
Haziran ayında 42 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı Sağlık-Senin Sağlıkta Şiddet Raporunda, haziran ayında sağlık çalışanlarına yönelik 32 şiddet olayının meydana geldiği, 42 sağlık çalışanının mağdur olduğu belirtildi.
22.07.2022 Gündem
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden dezenformasyonla mücadele açıklaması
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden dezenformasyonla mücadele açıklaması Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyada dezenformasyonla mücadele kapsamında 22 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu.
14.07.2022 Gündem
Bakan Koca'dan 50 yaş üstü için kritik uyarı: Israrla öneriyoruz
Bakan Koca'dan 50 yaş üstü için kritik uyarı: Israrla öneriyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 50 yaş üstü ile risk grubundakiler için kritik bir uyarı geldi. Bakan Koca açıklamasında "50 yaş üstüyle risk grubundakilerin, son aşıları üzerinden 6 ay geçmişse, hatırlatma dozu aşılarını olmalarını ısrarla öneriyoruz. Bu grubun, temasın artacağı bayram günlerinden başlayarak kendilerini bilhassa koruması gerekmektedir." dedi. Öte yandan Bakan Koca "Maskeyi zaruri kılan durumları hepimiz biliyoruz." diyerek önemli bir noktaya da dikkat çekti. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz" dedi.
6.07.2022 Siyaset
Bakan Koca, Şanlıurfa'da yaşanan şiddet olayıyla ilgili flaş açıklama
Bakan Koca, Şanlıurfa'da yaşanan şiddet olayıyla ilgili flaş açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde özel bir tıp merkezinde doktora gerçekleşen saldırı sonrası şüphelilerin adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmaları kararına Cumhuriyet Başsavcılığınca itiraz ettiklerini açıkladı.
28.06.2022 Gündem
Saldırganlar serbest kalınca doktor diplomasını yırttı
Saldırganlar serbest kalınca doktor diplomasını yırttı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde görevi başında saldırıya uğrayan acil doktoru, saldırganlar serbest kalınca diplomasını yırttı.
28.06.2022 Yaşam
Paralar hesaba yatacak! Ek ödeme müjdesi! Doktor, hemşire...
Paralar hesaba yatacak! Ek ödeme müjdesi! Doktor, hemşire... Paralar hesaba yatacak! Yüz binlerce kişiye ek ödeme müjdesi. Hemşire, doktor birçok sağlık çalışanını ilgilendiriyor. Sağlık çalışanlarının aylık gelirlerinin artmasını sağlayacak teklif yasalaştı. Düzenlemeyle tüm çalışanların döner sermaye ek ödeme tavanları arttırılırken, doktorlara ek ödeme zammı getirildi. Prim borcu nedeniyle sağlık sigortasından yararlanamayanlara da 10 bin liralık prim affı sağlandı.
18.06.2022 Ekonomi
Maaşlara zam geliyor! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yüzde 22 artış ve...
Maaşlara zam geliyor! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yüzde 22 artış ve... Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haberi verdi. Milyonlarca memuru kapsıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Yüzde 22 artıyor. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tüm lisans mezunlarını kapsıyor" dedi ve müjdeyi duyurdu. Öte yandan 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge tablosu belli oldu. 3600 ek gösterge maaşları ne kadar etkileyecek? İşte 3600 ek göstergenin avukat, öğretmen, polis ve memur emekli maaşına etkisi...
17.06.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Sağlıkta Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlıkta şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.