Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayet

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayet

Son dakika Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet haberi bulunmuştur. Tüm şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı Geçtiğimiz Ocak ayında silahlı saldırıda öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 1 şüpheli daha gözaltına alındı. Zanlı, Dulhan G., adliyeye sevk edildi.
18.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltına alınan 17 kişiden 8’i tutuklandı, 8’i adli kontrolle serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadelerinden, olayın para meselesi değil, ‘racon’ tartışması olduğu ortaya çıktı. Tetiği çeken Kadir Yasak’ın sorgusunda, “Görüşmeye gittiğimizde bizimle hemen görüşmedi. ‘5 dakika bekleyin’ dedi. Bu tavır canımızı sıktı” dediği iddia edildi.
8.02.2022 Gündem
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret!
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi duyup,Ece Erken'in yanına ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın ile Ece Erken’in arası bir süredir açıktı. Akalın, eşi Okan Kurt ile Ece Erken’ e destek oldu.
30.01.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi! Katil zanlısı yakalandı...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi! Katil zanlısı yakalandı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin eşi sunucu Ece Erken’in ambulansın geç geldiği iddialarına ilişkin İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Ambulans 7 dakika 43 saniyede olay yerine, olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır" denildi. Öte yandan cinayetle ilgili gözaltına alınanların sayısı da 11'e yükseldiği bildirildi. Ece Erken, şüphelilerin yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erken'in paylaşımında, "Allah'ım şükürler olsun Rabbim sen çok büyüksün" ifadeleri yer aldı.
29.01.2022 Gündem
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı...
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti Türkiye'yi sarstı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mahmutyazıcıoğlu'na restoran çıkışında yapılan saldırının kim tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Öte yandan Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın da saldırı öncesinde mekanda olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili konuşan Orman, "Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı." ifadelerini kullandı. Ayrıca Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
28.01.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu mekanda silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda 4 kişi Mahmutyazıcıoğlu'nun sahibi olduğu mekana geldi. 2'si restoranın arka tarafında bulunan masada Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında çıkan tartışma sonucunda vücuduna 7 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı, kimliği tespit edilen 3 kişi aranıyor. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtildi. Olayın ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Türkiye'nin çok konuştuğu bir cinayet daha 5 yıl önce aynı mekanda işlenmişti...
27.01.2022 Gündem
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada mahkeme, 3 sanığın tahliyesine 7 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.08.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti Bakırköy'de 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde, olay günü Mahmutyazıcıoğlu'nun yanında olan şoförü Murat Bilmez, "Olay öncesinde 'Ece yenge Şafak Ağabeyi aradı. Şafak Ağabey de '10-15 dakikaya kalkarız' demişti. Olay esnasında da Kadir elini Şafak Ağabeyinin omzuna attı. Şafak Ağabeyi de küfürlü bir şekilde sanıkları kovdu. Kadir o esnada Şafak Ağabeye sıktı" dedi. Duruşmada Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı Murat Akyüzoğlu ise, "Maktul aynı zamanda benim yeğenimdir. Karşı taraf soruşturmanın doğru yürütülmediğini söylüyor. Benim yeğenim yerlerde sürüklenerek katledildi. Bütün dünya bunu izledi" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı yarına erteledi.
17.08.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun cinayet davasında ilk duruşma başladı. Duruşma öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında, sanık Kadir Yasak savunma yaparken fenalaştı. Baygınlık geçiren Erken, duruşma salonundaki sandalyeye başını çarptı.
16.08.2022 Magazin
Annesiyle tartışan üvey babasını sopayla boğazına bastırarak öldürdü!
Annesiyle tartışan üvey babasını sopayla boğazına bastırarak öldürdü! Adana'da O.H. (14), annesi Elif Cihangir’in (32) tartıştığı üvey babası Yücel Cihangir'i (62), sopayla boğazına bastırarak öldürdü. Elif Cihangir'in ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, kadın ile oğlunu gözaltına aldı. İfadesinde, "Eşimle sürekli tartışıyorduk. Eve para getirmiyordu ve bizimle ilgilenmiyordu. Olay gecesi de tartışırken oğlum, Yücel’in sopayla boğazına çöktü, nefessiz kalınca öldü" dedi. Elif Cihangir ve  oğlu O.H., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
16.05.2022 Yaşam
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme!
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme! Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 61 sayfalık iddianame hazırlandı. Kadir Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası, Ali Yasak ve Abdulkadir Kara'ya ise ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası talep edildi.
16.05.2022 Yaşam
Halil Falyalı cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Türkiye'ye geliyor
Halil Falyalı cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Türkiye'ye geliyor Halil Falyalı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Girne'den bir ekip Türkiye'ye gelecek. Soruşturma ile ilgili ikili koordinasyon sağlanacağı belirtildi.
11.02.2022 Gündem
Halil Falyalı suikastında dikkat çeken Şafak Mahmutyazıcıoğlu detayı! Ece Erken'in eşi meğer...
Halil Falyalı suikastında dikkat çeken Şafak Mahmutyazıcıoğlu detayı! Ece Erken'in eşi meğer... Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü olay ile Halil Falyalı suikastı arasında bir bağlantı olup olmadığı araştırılıyor. Halil Falyalı ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bahis şirketi üzerinden bir ortaklığı olduğu ortaya çıktı. Emniyet, iki cinayet arasında bir bağlantı olup olmadığına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.
11.02.2022 Gündem
Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı?
Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı? Seccad Yeşil kimdir, tutuklandı mı? Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında aranılan isimler arasında yer alan Seccad Yeşil yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından Seccad Yeşil kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? gibi sorulara yanıt aranıyor.
11.02.2022 Gündem
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim'
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim' Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüren ve 13 gündür firari olan Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erken, "Şükürler olsun" dediği paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tüm organize şube ekibine teşekkür etti.
9.02.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanılan silah bulundu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanılan silah bulundu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 6 kişi daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 17'ye yükselirken cinayette kullanılan silah kayalıklarda bulundu.
7.02.2022 Yaşam
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde görüntülere yayın yasağı getirildi
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde görüntülere yayın yasağı getirildi Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti soruşturmasında cinayet anına dair görüntülere yayın yasağı getirdi.
4.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde zanlılarının ilk ifadeleri ortaya çıktı: Yaralayıp yolda bırakacaktık
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde zanlılarının ilk ifadeleri ortaya çıktı: Yaralayıp yolda bırakacaktık Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet zanlıları ilk ifadelerinde restorana Mahmutyazıcıoğlu'nu yaralama amacıyla gittiklerini ileri sürdü...
4.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Mehmet Aslan'ın gözaltına alınmasıyla beraber gözaltı sayısı 12'ye çıktı. Bakırköy Adliyesine getirilen 12 şüpheliye 4 gün daha ek gözaltı süresi verildi.
3.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Cinayeti işleyen ve restorandan çıkan katil zanlısı Kadir Yasak ile ağabeyi Ali Yasak'ın kaçtıkları ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun park halindeki lüks cipinin yanından geçtikleri anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.
3.02.2022 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na düzenlenen saldırıya ve saldırganların kaçış anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
1.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak’ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı. Kadir Yasak ve Ali Yasak saklandıkları rezidansta ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.
30.01.2022 Yaşam
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay! Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay! Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay. Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu Cundalı Yeşilköy Restoran'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Ünlü avukat, 28 Haziran 2021'de sunucu Ece Erken ile evlenmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil'in, Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken ile evlendiği gün yaptığı paylaşım ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.