Gazete Vatan Logo
GündemŞafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu mekanda silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda 4 kişi Mahmutyazıcıoğlu'nun sahibi olduğu mekana geldi. 2'si restoranın arka tarafında bulunan masada Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında çıkan tartışma sonucunda vücuduna 7 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı, kimliği tespit edilen 3 kişi aranıyor. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtildi. Olayın ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Türkiye'nin çok konuştuğu bir cinayet daha 5 yıl önce aynı mekanda işlenmişti...

Haberin Devamı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan balıkçıda saat 00.30 sıralarında saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, olaydan önce Fikret Orman'la görüştüğü öğrenildi. Akşam saatlerindeki görüşme sonrası Fikret Orman restorandan "uçağım var" diye ayrıldığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre sonra ise 4 kişi, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek için restorana geldi. 4 şüpheliden 2'si restoranın arka tarafında bulunan masada Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı.

Görüşme sırasında tartışma çıkmasıyla 2 saldırgan önce masada 2 el ateş etti. Ardından restoran dışından da  2 el daha ateş ederek bekleyen diğer 2 kişiyle olay yerinden uzaklaştı. 

2 KİŞİ YAKALANDI, 4 KİŞİ ARANIYOR

İstanbul Emniyetinden yapılan açıklamada, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 4 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtilirken cinayetin tek bir silah kullanılarak işlendiği kaydedildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun alacak verecek meselesinde arabuluculuk yaptığı kaydedildi.



Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları buraya akın ederken, cenazesini almaya ise ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu geldi. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yarın memleketi Rize’de toprağa verileceği öğrenildi.

O CİNAYET DE AYNI MEKANDA İŞLENMİŞ...

Öte yandan olayın yaşandığı yerle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. 2017 yılında öldürülen avukat Kudbettin Kaya'nın da aynı mekanda öldürüldüğü öğrenildi. Balıkçının sahibinin de Şafak Mahmutyazıcıoğlu olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Şafak Mahmutyazıcıoğlunun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Mahmutyazıcıoğlu'nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlunun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti!Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi.
 Şafak Mahmutyazıcıoğlunun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

 

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLI MESAJI

Beşiktaş Kulübü, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yayımlanan mesajda, "Eski yönetim kurulu üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." denildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlunun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Haberin Devamı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlunun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.