Sabun

Sabun

Son dakika sabun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabun gelişmeleri de dahil olmak üzere 908 sabun haberi bulunmuştur. Tüm sabun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor Nane, antiseptik özellikleriyle cilt bakımında kullanılan ne varsa içerisinde etken madde olarak yer almaktadır. Sabun, güzellik kremi ya da yüz yıkama jeli bunlardan birkaçıdır. Yüzünüzde sizi zor durumda bırakan sivilceler geçmek bilmiyor, ürünler size yardımcı olmuyorsa sadece birkaç yaprak naneyle hazırlanan 3 maske imdadnıza kavuşabilir.
8.04.2024 Yaşam
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’ Haftaiçi her gün sunduğu programla ekranlara gelen Esra Erol, tarzıyla çok beğeniliyor. Ünlü isim, güzellik sırrını soran basın mensuplarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi. Sevda Ferdağ 81 yaşında hayata veda etti.
17.02.2024 Magazin
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nasır, cildin uzun süre boyunca aynı bölgeden sürtünmesinden dolayı meydana gelir. Özellikle sıklıkla ayaklarda gözüken nasırlar dar, sıkı ve yanlış ayakkabı seçiminden dolayı oluşur. Uzun süre ayakta durmak ya da el ile uzun süreli işler yapma vücudun belirli bölgelerinde nasır oluşturabilir. Nasır evde doğal ürünlerle tedavi edilebileceği gibi çeşitli solüsyon, bant ya da oje türevli ilaçlarla da tedavi edilebilir.
8.01.2024 Sağlık
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı kutlamalarında hem koronavirüs hem de diğer enfeksiyon hastalıklarına karşı uyarılarda bulunan Prof. Dr. Vedat Turhan, “Özellikle kalabalık ve kapalı ortamlarda bulunmak bulaş riskini artırmaktadır. Bu nedenle yeni yıl gecesi tüm bu hastalıklar göz önünde bulundurularak davranılması, aşırı kalabalığa girilmeden mümkünse çekirdek aile ile yeni yıl gecesinin geçirilmesi uygun olacaktır” ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Sağlık
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Ekonomi
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor   Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Gündem
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kurulan tesiste, günde 1 ton yaş defne yaprağı kurutuluyor. Daha sonra ilçedeki kadınlar tarafından ayrıştırılan yapraklar, firmaların ihtiyacına göre paketleniyor. 19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakkı Karaman, "20 kişiye 12 ay boyunca istihdam sağlıyoruz. Daha çok yaygınlaşması için çiftçilerimize ücretsiz dağıtımın
24.12.2023 Ekonomi
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyor
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyor Duşakabin evin en zor temizlenen bölgeleri arasında yer alır. Sabun, şampuan lekeleri kalıcı hale geldiği zaman söküp atmak çok zordur. Bu durumda duşakabini daha sık yıkamak gerekir. Ancak duşakabin temizliği hakkında yaygın bir yanlış yapılıyor. Duşakabinleri temizlemek için kullanılan temizlik ürünleri camların çizilmesine ve bulanık görünmesine neden oluyor. Gelin duşakabin temizliğinde en iyi yönteme birlikte bakalım.
2.10.2023 Gündem
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı pazartesi günü başladı, 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı.
14.09.2023 Yaşam
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler... Duş jeli, vücudu temizlemek için kullanılır. Yoğun bir temponun ardından insanlar duşa girmek isterler. Duş jelleri daha çok sıvı sabun görünümündedir. Bu ürün vücut temizliğine önem veren kişilerce banyoda sıklıkla kullanılan ürünlerdir.
11.07.2023 Sağlık
Sığır Kuyruğu Otu Nedir? Sığır Kuyruğu Otu Faydaları Nelerdir?
Sığır Kuyruğu Otu Nedir? Sığır Kuyruğu Otu Faydaları Nelerdir? Sağlık için kullanılan sığır kuyruğu otu, güneşli olan bölgelerde yetişmektedir. Bu bitki yüzyıllardır tüketilmekte. Pek çok sağlık soruna da iyi gelmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
5 yıl önce kendi işlerini kurdular, hedef Avrupa ülkelerine açılmak
5 yıl önce kendi işlerini kurdular, hedef Avrupa ülkelerine açılmak İstanbul'un kalabalığından sıkılarak 5 yıl önce Edirne'nin Orhaniye köyünde 15 dönüm tarla satın alıp lavanta üretimine başlayan Yasin ve Selin Deniz çifti, lavantanın yağından sabununa, kolonyasından mumuna kadar birçok ürünün satışını yapıyor.
11.06.2023 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2023’ün ilk üç ayında denetlediği el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabunların da içinde olduğu ‘biyosidal ürünler’in risk analizleriyle ilgili sonuçları açıkladı.
11.05.2023 Gündem
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak'
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak' Tüm dünya gibi Türkiye’yi de kasıp kavuran koronavirüs pandemisi, birçok alışkanlığı değiştirdi. Fakat aşıyla birlikte virüsün öldürücü etkisinin büyük oranda kontrol altına alınması ile eski normale dönüldü. Bu da pek çok riski beraberinde getirdi. Ülkemizde özellikle bayramlardaki yakın temas birçok hastalığa neden olurken, el öpmeye ilişkin çarpıcı uyarılar geldi.
21.04.2023 Sağlık
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler Dolandırıcılar bu kez de ev hanımlarını hedef aldı. Şişli'de iki çocuk annesi Hüsnegül Demirci, sosyal medyada, 'Evde Paketleme Acentesi' adı altında verilen sabun paketleme ilanını gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçti. Her şey aylık 7 bin 500 lira kazanma hayali ile bu işe başvurması ile başladı. Dolandırılmadığı yetmediği gibi tehditlere de maruz kalan Hüsnegül Demirci, yaşadığı kabusu detayları ile anlattı.
29.03.2023 Yaşam
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi. Düzenlenecek kampanyayla marketlerde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker, Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete, kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.
24.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sabun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.