Sabotaj

Sabotaj

Son dakika sabotaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabotaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabotaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabotaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabotaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.018 sabotaj haberi bulunmuştur. Tüm sabotaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi MİT, "terörden arananlar" listesinde yeşil kategoride bulunan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem planı yapan Sadık Şeyh Ahmet etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Eylem planı yapan Sadık Şeyh Ahmet etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Türkiye'ye yönelik eylem planları tespit edilen 'Eriş Berxwedan' kod adlı PKK/KCK’lı terörist Sadık Şeyh Ahmet'i, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi MİT, Irak'ın kuzeyinde Pençe Operasyonlarının sürdüğü bölgede TSK üslerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 'Harun Egid' kod adlı Mehmet Akin'i etkisiz hale getirdi.
30.11.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon! İnleri başlarına yıkıldı
MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon! İnleri başlarına yıkıldı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK’nın Ankara’da İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştirdiği saldırının ardından Suriye’de PKK/YPG’ye ait bina ve tesisleri hedef aldı.
5.10.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı!
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı! Karabağ bölgesindeki sözde rejimin komutanlarından Davit Manukyan, Laçın sınır kapısında Ermenistan'a geçmeye çalışırken yakalanarak Karabağ'da işlediği terör suçları nedeniyle tutuklandı.
29.09.2023 Dünya
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin Münbiç bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş etkisiz hale getirildi.
19.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) PKK’nın özel operasyonlarda kullanmak için eğittiği ve saldırı/sabotaj eğitimleri verdiği Rezan Botan kod Rezan Güngen’i Irak/Süleymaniye kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
1.09.2023 Gündem
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi!
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi! Bindiği özel jet Moskova’nın 210 kilometre kuzeybatısında düşen Wagner’in kurucusu Prigojin’in cansız bedeni eksik parmağı sayesinde teşhis edilirken, ABD yayınladığı ilk istihbarat raporunda sabotaj iddiasını dile getirdi.
25.08.2023 Dünya
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu Adana merkezli 3 ilde PKK/KCK'nın eylem ve orman yangınlarındaki sabotaj faaliyetlerine yönelik çalışma kapsamında, örgüt talimatıyla finansman sağladıkları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
18.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde gri kategoride bulunan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç'un Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı Rusya Savunma Bakanlığı Telegram üzerinden yaptığı açıklama ile Ukrayna'nın TürkAkım ve Mavi Akım'ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisine saldırdığını duyurdu.
24.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan "Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz." dedi
8.05.2023 Gündem
Putin'e sabotaj! 'Gizli' belgeler sızdırıldı, Türkiye detayı ortaya çıktı
Putin'e sabotaj! 'Gizli' belgeler sızdırıldı, Türkiye detayı ortaya çıktı Pentagon’un “gizli” ve “çok gizli” belgelerini sosyal medyadan sızdırdığı belirlenen şüpheli Teixeire, dün mahkemeye çıkarılırken, istihbarat toplayan ekiplerle yakın çalıştığı ortaya çıktı. Belgelerde Putin'le ilgili dikkat çeken bilgiler de yer aldı.
15.04.2023 Dünya
Putin şimdi yandı! Rus topraklarına sızdılar, sabotaj grubu hepsini rehin aldı
Putin şimdi yandı! Rus topraklarına sızdılar, sabotaj grubu hepsini rehin aldı Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Putin'in savaşın yıldönümünde yaptığı konuşma sonrası peş peşe hamleler geldi. Rus haber ajansları yeni gelişmeyi duyurdular. Ukrayna sınırında çatışma başladı. İşte haberin detayları...
2.03.2023 Dünya
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 6'lı Masa'nın açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında konuşan Erdoğan, "Vaatlerinden fazlası yapıldı, bakmaz olaydım çok üzüldüm. Türkiye böylesine sakil bir muhalefeti hak etmiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na, "Siz dün benim yanımda değil miydiniz? Benim yanımdayken Merkez Bankası'nın Ziraat Bankası’nın İstanbul'a gidişini konuşmadık mı? O gün ne iş yapıyordunuz." tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Madem Bay Kemal bu ifadeyi çok sevdi. Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal. Telifini de istemeyiz, bizden yana helali hoş olsun." ifadelerini kullandı
1.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabotaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabotaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.