Rüçan

Rüçan

Son dakika rüçan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüçan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüçan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüçan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüçan gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 rüçan haberi bulunmuştur. Tüm rüçan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan, Rüçhan'a yardım elini uzatıyor!
Türkan, Rüçhan'a yardım elini uzatıyor! Üç Kız Kardeş 43. bölüm ön izleme yayınlandı.
27.03.2023 Televizyon
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Ilgaz'ın arabasındaki bomba patlıyor! Pars ve Metin öldü mü?
Ilgaz'ın arabasındaki bomba patlıyor! Pars ve Metin öldü mü? Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in yakınlaşması izleyiciyi heyecanlandırırken, Ilgaz'ı tehdit eden kişinin arabasına bomba koyması merak uyandırdı. Yargı 50. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
23.01.2023 Magazin
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 18. bölümde neler oldu?
19.01.2023 Magazin
Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!
Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı 51’inci bölümü ile pazar günü ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı anlar tanıtıma damga vururken yeni bölümde ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merakla bekleniyor.
18.01.2023 Televizyon
Yeni bölüm fragmanında Türkan yapayalnız kalıyor!
Yeni bölüm fragmanında Türkan yapayalnız kalıyor! Üç Kız Kardeş'in 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüçan'ın savaş açtığı Türkan, eşi Somer'den istemediği laflar işitiyor.
18.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Bu bölümde Rüçan,gelini Türkan'a savaş açıyor.
18.01.2023 Magazin
Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor!
Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor! Kanal D'nin salı ekranlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'in son bölümü izleyiciyi yine ekranlara kilitledi. Türkan ile arasını toplayan Somer'i yeni bölümde daha zorlu sınavlar bekliyor. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında!
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında! Rüçhan, Nesrin'le konuşmak için Kalender Ailesi'nin evine gidiyor.
27.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın dünyası başına yıkıldı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın dünyası başına yıkıldı! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...
19.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen dördüncü bölümünde, Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in setine konuk oldu. 'Türkan' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Özgü Kaya ile dizinin 'Somer'i Berker Güven ve diğer oyuncular, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili canlandırdıkları karakterler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.10.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş'e izleyiciden tam not! O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu…
Üç Kız Kardeş'e izleyiciden tam not! O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu… Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen ve çok izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, bu hafta da yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi.
28.09.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş ekrana gelen 11’inci bölümü ile yine çok izlendi. Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategoride 6.52 reyting ve yüzde 16.88 izlenme payı ile ABC1 kategorisinde ise 5.95 reyting 14.66 izlenme payı alarak birinci olan dizi, AB kategorisinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
11.05.2022 Televizyon
Rüçhan, Mine'nin tarafına geçiyor!
Rüçhan, Mine'nin tarafına geçiyor! Üç Kız Kardeş 11. bölüm fragmanı yayında!
6.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Rüçan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüçan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.