Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş'e izleyiciden tam not! O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu…

Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen ve çok izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, bu hafta da yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi.

Üç Kız Kardeş'e izleyiciden tam not! O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu…

 

Türkan’ın gerçekleri öğrenmeye çok yaklaştığı, Nesrin’in ise her şeyi hatırlayarak Rüçhan’ın karşısına dikildiği anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Mine'den rahatsız olmaya başlayan Türkan, bebeğin babasını bulmaya çalışırken Nihat'la görüştü. Nihat ise gerçeği Türkan’a söylemekten vazgeçti. Bu durum Somer'in paniklemesine sebep olurken her şeyi hatırlayan Nesrin, soluğu Türkan'ın yanında aldı. Somer ve Rüçhan'a dair her şeyi bilen Nesrin'in geri dönüşü bölüme damga vurdu.

20. Bölümde neler olacak?

Nesrin artık gerçeklerin farkındadır. Türkan'ın yaşadıklarını anlamaya başlamıştır. Rüçhan'ı kesin bir dille Türkan'a dokunmaması konusunda uyarır. Bunları geç fark ettiği için de pişmanlık yaşamaktadır. Ancak Türkan annesinin şefkati karşısında rahatlamıştır. Mine ise Somer'in evden gitmesi konusundaki ısrarları karşısında köprüleri yakar. Kiraz'ı evde bırakıp dışarı eğlenmeye çıkar. Ancak eve dönüşü bir felakete gebedir. Öte yandan Nesrin bu kez Somer'i karşısına alır. Mine'nin kim olduğunu Somer'in kendisinden duymak istemektedir.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş heyecan dolu yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…