Gazete Vatan Logo

Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!

Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen dördüncü bölümünde, Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in setine konuk oldu. 'Türkan' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Özgü Kaya ile dizinin 'Somer'i Berker Güven ve diğer oyuncular, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili canlandırdıkları karakterler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!

İclal Aydın’ın çok okunan aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in başrollerini Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan paylaşıyor. Birbirine çok bağlı 'Türkan', 'Dönüş' ve 'Derya' isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin setine, Kanal D'de pazar günleri saat 09:20'de yayınlanan Set Ekstra konuk oldu.

Set Ekstra'nın dördüncü bölümünde; Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar, soluğu Ayvalık'taki sette aldı. İlk olarak Sadık Baba'nın huzur kokan evine konuk olan Acar'ı kapıda; dizinin 'Dönüş'ü Almila Ada ve 'Derya'sı Melisa Berberoğlu karşıladı.

"HER GÜN BU EVE GELMEK O KADAR GÜZEL BİR HİS Kİ"

Aile sahnelerini bahçedeki masada çekmeyi tercih ettiklerini söyleyen Alimila Ada, "Seyirci manzarayı da görüyor. Çok sıcak samimi oluyor" ifadelerini kullandı.

Bahçeyi turlarken konuşan Berberoğlu ise "Buraya her gün gelmek o kadar güzel bir his ki... Geliyoruz, oturuyoz burada. Evimizde gibi oluyoruz. Kışın çok huzurlu, çok dinlendirici bir yer" dedi.

Haberin Devamı

Dizinin 'Derya'sı Melisa Berberoğlu, "Set dışında neler yapıyorsunuz?" sorusuna da "Çok yoğun çalışıyoruz pek boş zamanımız olmuyor. Ama boş zamanlarımda benim tez sürecim var, onunla ilgileniyorum. Özgü Kaya ile birlikte aynı evde yaşıyoruz. Ona yemek yapıyorum akşamları hatta dün barbunya pilav yaptım. Acar'ın sadece 'Özgü'ye mi yemek yapıyorsun?' sorusuna da yanıt veren Berberoğlu, "Poğaça yapacağım mesela yarın sete" diyerek güldü.

'Üç Kız Kardeş'in baba evinde tur atan Ada, Berberoğlu ve Asiye Acar, evin huzur dolu havasından bahsetmeden edemedi.

ÖZGÜ KAYA'DAN 'TÜRKAN' İTİRAFI

Ardından Rüçhan Korman'ın görkemli evine giden Asiye Acar'ı Özgü Kaya ve Berker Güven karşıladı. Sette keyiflerinin yerinde olduğunu söyleyen ikili, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etti. Somer'in sıkışmışlığından bahseden Berker Güven, uzun zamandır gelen bölümleri hemen okuma isteğine kapıldığını belirtti.

Canlandırdığı 'Türkan' karakterinin empati duygusuna şaşırdığını anlatan Özgü Kaya, "Türkan sevdiklerini mutlu etmek için çok çabalayan bir karakter. Zaman zaman Türkan beni de şaşırtıyor" dedi.

Haberin Devamı

Türkan'la Somer'in kısa bir süre yaşadıkları eviyle ilgili de konuşan ikiliden Berker Güven, "Biz kaosu seven bir çiftiz belli ki. Evde sıkılıyoruz, huzurlu mutluyken kaos neredeyse oraya gidiyoruz" dedi. (Gülüyor)

"AYVALIK'TA BANA 'DAMAT' DİYE SESLENİYORLAR"

Sokakta nasıl tepkiler aldığını anlatan Güven, "Ayvalık'ta bana 'damat' diye sesleniyorlar. 'Kızımıza iyi bak' diyenler oluyor. Ama olumsuz tepkiler almıyorum. Sonuçta tamam Mine'nin bebeği doğdu ama Somer de ona babalık yapacak" dedi.

Ayvalık'ta bu sezon bir ev tuttuğunu söyleyen Berker Güven, "Geçtiğimiz sene altı ay otelde kaldım ama artık bir koltuğum olsun istedim. İyi yemek de yaparım. Sabah kahvaltılarımı sete getiriyorum" diye konuştu.

VEDA YURTSEVER: BENİM ANNEM DE RÜÇHAN'A BENZERDİ

Asiye Acar ardından dizinin Rüçhan'ı Veda Yurtsever ile bir araya geldi. Canlandırdığı 'Rüçhan' ile ilgili konuşan Veda Yurtsever, "Bir insanın bu kadar kötü olmasının pek imkanı yok. Ama benim annem de Rüçhan'a benzerdi. Annem Allah rahmet eylesin ama gelinlerini pek sevmezdi. Türkan'ı da çok sevmesine rağmen oğlunu elinden aldığını düşünüyor Rüçhan da ama Mine'yi hiç sevmiyor, çünkü evliyken oğluyla birlikte olduğu için. Ondan nefret ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Rüçhan'ın tarzının çok beğenildiğini söyleyen Acar'a yanıt veren Yurtsever, "Zaman içerisinde saçı oturdu. Bu koyu makyajı da kendisini gizlemek için yaptığı bir şey. Hep bu zenginliğin içinde olan bir kadın Rüçhan. Yani bu şaşâlı hayata alışkın" ifadelerini kullandı.

Veda Yurtsever, "Rüçhan Hanım'a bir şey söylemek istesem "Yapma" derdim. Mine ile Somer'i de ayırmak için uğraşmazdım" dedi.

"İNSANLAR BİZİ ÇOK BENİMSEDİ"

Sonrasında 'Üç Kız Kardeş'in babaları Reha Özcan (Sadık) ve Tayfun Eraslan'ın (Özer) yanına giden Asiye Acar, sokakta nasıl tepkiler aldıklarını sordu. Reha Özcan, "Bazen hiç tepki alamazsınız ama herkes çok seviyor" derken, Tayfun Eraslan ise "İnsanlar bizi çok kabullendi, benimsedi. Güzel tepkiler alıyoruz o yüzden" diye konuştu.

Haberin Devamı

Reha Özcan, canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle ilgili; "Böyle sevgi dolu bir babayı oynamak ve onu anlayan insanlarla oynamak çok keyifli" dedi.

"EKİP OLARAK BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK"

Acar, dizinin 'Nesrin'i İclal Aydın'ı da karavanında ziyaret etti. Aydın, başarılarının günden güne arttığını söylerken, ekibin uyumuyla ilgili de "Biz ekip olarak birbirimizi çok sevdik. Sakin bir ekip olduk. Sırayla bana yemek yapıyorlar. Benim buradaki evim, ekibin toplanma merkezi oldu" ifadelerini kullandı.