Gazete Vatan Logo
Magazin Ilgaz'ın arabasındaki bomba patlıyor! Pars ve Metin öldü mü?

Ilgaz'ın arabasındaki bomba patlıyor! Pars ve Metin öldü mü?

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in yakınlaşması izleyiciyi heyecanlandırırken, Ilgaz'ı tehdit eden kişinin arabasına bomba koyması merak uyandırdı. Yargı 50. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Ilgaz'ın arabasındaki bomba patlıyor! Pars ve Metin öldü mü?

Ilgaz ve Ceylin yakınlaşıyor ve bundan pişmanlık duyuyor.

AYLİN YİNE DOLANDIRILIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Evi satıp parasını Selçuk'a veren Aylin, para konusunda Selçuk'u sıkıştırmaya başladı. Görevdeyim diyerek Aylin'i durmadan oyalan Selçuk, en son ölen gelinin düğününde görüldü. Gelinin boynunda takılan kolyenin kaybolması akıllarda soru işareti yaratırken, Selçuk'un dolandırdığı başka bir kadına gelinin boynundaki kolyenin aynısından verdi. Kadın ise karşılık olarak kendi arabasını Selçuk'a emanet etti.

Aylin'i daha fazla bekletmeyen Selçuk, diğer dolandırdığı kadının arabasını Aylin'e getirdi. Aylin'e ailen evin parasını sorarsa araba aldım dersin dedi. Aylin ise ne yapacağını şaşırdı.

PARLA TEHDİT EDİLİYOR

Tuğçe'yle birlikte eve gelen Parla, tam yemek ısıtacakken birisi doğalgaz kaçağı olduğunu söyledi. Doğalgaz ekibi kıyafetli adamları görünce boş bulunup eve aldı.

Adamlar doğalgaz kontrolü yapıp tam kapıdan çıkarken Parla'yı tehdit etti. Teyzesi Ceylin'in davadan çekilmesini, yoksa başına kötü şeyler geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

ILGAZ İLE CEYLİN BİR ARADA

Ilgaz ve Ceylin aynı dosyadan dolayı tehdit alınca güvenlik önlemleri konusunda daha dikkatli olma kararı aldılar. Bu nedenle Ceylin, Ilgaz’ın evinde Ilgaz ise alt katta babasının evinde kalacaktı. Ilgaz babasının evine giremeyince Ceylin’in yanına çıktı. Ceylin böyle anlaşmadıklarını söyleyip ofise geri döndü. Aklı Ceylin’de kalan Ilgaz ise arabaya atladığı gibi Ceylin’in ofisine gitti. Ceylin camdan baktığında Ilgaz’ın arabada uyuduğunu görünce dayanamadı ve yukarı çağırdı. İçeri giren Ilgaz, kendini daha fazla tutamadı ve Ceylin ile öpüşmeye başladı. Birlikte olan çift sabah yaşadıklarını saçma buldu ve unutmaları gerektiğini söyledi.

Ilgaz, Ceylin’in ofisinde kaldığı anda tehdit eden kişiler Ilgaz’ın arabasına bomba yerleştirdi.

PARS VE METİN ÖLECEK Mİ?

Ceylin emniyetten çıkarken Derya’yı gördü ve bebek hakkındaki düşüncesini sordu. Derya ise doğurmaya karar verdiğini ve her anında yanında Ceylin’i görmek istediğini söyledi. Ceylin ve Derya, Pars’a nasıl açıklayacaklarını konuşurken o sırada Pars ve Metin, Ilgaz’ın arabasının yanında sohbet ediyordu. Bir anda araçtaki bomba patlayınca herkes neye uğradığını şaşırdı. Derya, Pars’a bir şey olacak diye korkarken, Ilgaz ise babasının yanına koşmak istedi.

Haberin Devamı

YARGI 51. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.