Gazete Vatan Logo
Magazin Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor!

Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor!

Kanal D'nin salı ekranlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'in son bölümü izleyiciyi yine ekranlara kilitledi. Türkan ile arasını toplayan Somer'i yeni bölümde daha zorlu sınavlar bekliyor. İşte detaylar...

Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor!

Rüçhan, Özer'i beş parasız bırakıyor.

SOMER, MUSTAFA'YI DÖVDÜ

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Mustafa'nın asıl amacını öğrenmek için bahçede konuşmak isteyen Türkan, Mustafa ile yüzleşirken Somer konuşmalarına kulak misafiri oldu. Geçmişte Mustafa'nın Türkan ile çay içmek istediklerini öğrenince çılgına dönen Somer, Mustafa'yı yumruklarıyla yere yığdı. Korman ailesi kavgayı ayırınca Somer, Mine'nin önünde Türkan'dan hesap sordu.

DÖNÜŞ MEĞER GERÇEKLERİ BİLİYORMUŞ

Fatih'in dükkanına giden Dönüş, içeri girdiğinde Serdar ile Fatih'i kavga ederken gördü. Gördüklerine çok sinirlenen Dönüş, kavgayı ayırdı. Konuşmaya başladıklarında Serdar, Dönüş'ü organ naklinden vazgeçirmek için uğraştı. Dönüş ise bunu kardeşi için yapmak zorunda olduğunu söyledi.

ÖZER, MUSTAFA'YA BABALIK YAPMAK İSTİYOR

Somer ile Mustafa'yı kavga etmek için ayırmaya çalışan Özer, Mustafa'yı alıp hastaneye götürdü. Kaşına dikiş atıldıktan sonra dertleşmeye başlayan baba ve oğul, içlerini birbirine döktü. Özer, geç kalmış babalığını yapmak istediğini söyleyip Mustafa'ya sarıldı.

Haberin Devamı

ÖZER VE RÜÇHAN YÜZLEŞİYOR

Özer ve Sevilay'ın fotoğraflarını gizlice çektiren Rüçhan, tam Özer ile yüzleşiyordu ki Somer'in kavgasından dolayı yarım kaldı. Özer eve gelince konuşmaya devam eden Rüçhan, Özer'i beş parasız bırakacağını söyledi.

TÜRKAN, SEVİLAY'A HESAP SORUYOR

Rüçhan'ın odasında Özer ve Sevilay'ın fotoğraflarını gören Türkan, geçmişte yaşananları düşününce yaşananları kafasında birleştirdi. Duruma sinirlenen Türkan, Sevilay'a gidip yüzleşmek istedi. Sinirlerine hakim olamayan Türkan, Sevilay'a olan sinirini belli etti. Sevilay gerçekleri anlatınca Türkan duruma bir hayli üzüldü.

MUSTAFA YAPTIKLARINI DERYA'YA ANLATIYOR

Türkan ile yüzleşen Mustafa, Derya'nın gerçekleri kendisinden duymasını istedi. Derya'ya, Türkan ile geçmişte yaşanan çay içme olayını anlatınca Derya oldukça sinirlendi. Durumu sindiremeyen Derya, Mustafa'nın yanından kalktı gitti.

NESRİN VE SADIK, DÖNÜŞ'ÜN FİKRİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Fatih'in kızına böbreğini bağışlamak için tahlil yaptıran Dönüş, bu süreci ailesinden saklamak için elinden geleni yaptı. Nesrin durumu öğrenince Sadık ile konuştu. İkisinin ortak kararı Dönüş ile konuşmak oldu. Dönüş'e yapmaması için geçmişte çok hastalıklar atlattığını söyleyince Dönüş daha da kızdı. Aldığı karardan vazgeçmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

SOMER, MİNE'YE VİLLA ALIYOR

Somer ve Rüçhan, çalışma odasında Mine'ye alacağı ev hakkında konuşuyordu. Somer, Kiraz'ın iyiliği için güzel bir ev alacağını ve Mine'ye kıyamadığını söyledi. Kapıyı dinleyen Türkan, Somer'in söylediklerini duyunca içeri girdi. Tepki gösteren Türkan, kıskançlığını gösterdi.

SADIK, DÖNÜŞ'Ü ODAYA KİLİTLİYOR

Sabah kahvaltı yaparken Dönüş'ün evden çıktığını gören Sadık, nereye gittiğini sordu. Dönüş, son testleri yaptırmak için hastaneye gittiğini söyleyince Sadık asla izin vermedi. Dönüş gitmekte diretince Sadık, Dönüş'ü odaya kilitledi.
Nesrin ile durumu konuşan Sadık, Dönüş'e gerçekleri anlatması gerektiğini söyledi. Nesrin bunu kabul etmeyince sağlık dosyasını önüne koymayı teklif etti.

Haberin Devamı

Dönüş, Mesut'a yalvararak kendini odadan çıkarttı. Aşağıya inen Dönüş, Fatih'in geldiğini görünce, Fatih ile birlikte hastaneye gitti.

RÜÇHAN, ÖZER'İ BEŞ PARASIZ BIRAKIYOR

Geçmişte Özer'in yaşattıkları, gün yüzüne çıkınca Rüçhan, Özer'in bütün hisselerini kendisine devretti.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 34. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.