Özer

Özer

Son dakika özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.717 özer haberi bulunmuştur. Tüm özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esenyurt’ta tekel bayi saldırısıyla ilgili dava 12 Temmuz’a ertelendi! Katletti 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt’ta tekel bayi saldırısıyla ilgili dava 12 Temmuz’a ertelendi! Katletti 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Ne olduysa bir anda oldu. Olay nedeniyle pişmanım. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Emre’yi engellemek için 4 kurşunu ayaklarına doğru sıktım. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor'
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor' Türkiye’nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi ise 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz’a anlattı. Baba Özer Aci Eylem Tok’a bir kez daha seslendi. Peki baba Özer Aci’nın çağrısı neydi? Detaylar haberimizde...
7.05.2024 Vatan TV
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Bolu'da feci kaza! 11'i öğrenci 15 kişi yaralı
Bolu'da feci kaza! 11'i öğrenci 15 kişi yaralı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.
20.04.2024 Gündem
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı!
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı! 16 yaşındaki Timur Cihantimur, İstanbul Kemerburgaz'da ATV’sini kontrol eden Oğuz Murat Aci'ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Cinayet gibi kazada evladını kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı.
7.04.2024 Vatan TV
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları Ankara Etimesgut belediye hangi partiden? 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Ankara Etimesgut gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Etimesgut’ta kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Etimesgut yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
22.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.