Özer

Özer

Son dakika özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.736 özer haberi bulunmuştur. Tüm özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tespih ve Doğal Taş tutkunları Adana'da buluştu
Tespih ve Doğal Taş tutkunları Adana'da buluştuAdana’da 3’üncüsü düzenlenen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı, son gününde de tespih tutkunları ve meraklılarını ağırladı. Tespihçi esnafı Mahsum Aslan, "Adanalılar olarak, böyle bir fuarı tespih camiasına kazandırdığımız için mutluyuz. Bugün son gün ve ilgi bizi memnun etti" dedi.
20.10.2024Adana
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildi
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildiManisa'nın Akhisar ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı hamile Sude Naz Atak'ı (19) sokak ortasında öldüresiye dövüp, hakaretlerde bulunan tutuklu sanık Yılmaz Akman'ın, 'Alenen hakaret' suçundan 9 ay 15 gün, 'Kasten yaralama suçundan 15 ay hapisle cezalandırılmasına ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
18.10.2024Gündem
Mağaradaki 86 bin yıllık yaşam Milliyet Arkeoloji'de
Mağaradaki 86 bin yıllık yaşam Milliyet Arkeoloji'deMilliyet Arkeoloji dergisi, 20 Ekim Pazar günü yayımlanacak 42. sayısında ilk bakışta "sıradan taşlar" gibi görünen ama bilimsel bir kazıyla insanlığı 86 bin yıl öncesine bağlayan yontma taş aletlerin bulunduğu İnkaya Mağarası'nı kapağına taşıdı.
18.10.2024Yaşam
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attı
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attıGaziantep’te, özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağım
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağımİstanbul Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, olayın ardından ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin talebi üzerine yakalanan Timur Cihantimur'un son duruşmasında hakimin iade talebi kararını ertelemesine ilişkin, "Önümüzdeki hafta duruşmada her ikisine de yüzde yüz iade kararı çıkacağına inanıyorum." dedi. Öte yandan Timur Cihantimur'un duruşma salonunda rahat tavırlar sergilediği öğrenildi.
16.10.2024Gündem
Hamile kadın, metrobüste doğum yaptı
Hamile kadın, metrobüste doğum yaptıBu sabah, kontrol için hastaneye gitmek üzere Avcılar’dan metrobüse binen Hanife Mete’nin doğumu araçta gerçekleşti. Metrobüs ile Cennet Mahallesi'ne geldikleri sırada sancıları başlayan Mete, doğumun başladığını söyleyerek araçtan inemedi. Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemen ardından anne ve bebek ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı.
15.10.2024Gündem
Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyor
Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyorTicaret Bakanlığı'nın, tüketici haklarını korumak, sahte ilanlarla vatandaşların karşılaştığı fiyat manipülasyonlarının önüne geçmek, taşınmaz ticaretinde kayıt dışılığı önlemek amacıyla ilan platformlarında uygulayacağı "doğrulanmış ilan" düzenlemesi otomotiv sektörü için de başlatılacak.
12.10.2024Ekonomi
Türkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor!
Türkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor!Uluslar Ligi’nde B Ligi, 4. Grup’ta yer alan A Milli Futbol Takımımız gruptaki üçüncü maçında Karadağ ile karşı karşıya geliyor. 2 maç sonunda topladığı 4 puan ile lider durumda olan Millilerimiz, Karadağ karşısında hata yapmayıp zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor. İlk 2 maçında puanla tanışamayan rakibimiz ise sürpriz kovalayacak. Bugün saat 21.45’te oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Karşılaşmaya Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu ev sahipliği yapacak.
11.10.2024İddaa
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!İstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un Amerika'daki yargılama süreci devam ederken, baba Özer Aci, 3. mahkemenin görüldüğünü belirterek, "Kaza olabilir bu konuda hiçbir şey demiyorum. Oğlumuzun vadesi oraya kadarmış. Kazadan sonra yaşananlar vahşet, insanlığa aykırı. Annesini arıyor ve ilk kelimesi 'Anne araba pert oldu' oluyor. Bunlar benim oğlumu, 5 yaralıyı o halde bırakarak yurt dışına kaçtılar. Eşim ve gelinim ABD mahkemesine usulen mektup yazdı ve suçluların iadesini talep etti." dedi.
10.10.2024Gündem
Aydın Söke Ovası'nda pamuk üretiminde verim kaybı
Aydın Söke Ovası'nda pamuk üretiminde verim kaybıSöke Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Söke Ovası'ndaki pamuk üretiminde ciddi verim kaybı yaşandığını açıkladı. Özer, bu yılki hasadın yüzde 60'ının tamamlandığını ve kuraklık ile hastalıklar nedeniyle yüzde 25 oranında verim kaybı öngördüklerini belirterek, "Bölgede üreticiler yüzde 25 ile yüzde 40 arasında değişen kayıplar yaşıyor. Bu kadar büyük bir kayıp kimse tarafından beklenmiyordu" dedi.
10.10.2024Gündem
A Milli Takımımız'ın rakibi Karadağ! İşte muhtemel 11
A Milli Takımımız'ın rakibi Karadağ! İşte muhtemel 11Ay-Yıldızlı ekibimiz, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Karadağ’ı ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi düdük çalacak.
10.10.2024Süper Lig
A Milli Takım'da İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı
A Milli Takım'da İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak Ay-Yıldızlı ekibimizde İsmail Yüksek ve Mert Günok sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Eyüpspor kalecisi Berke Özer, A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.
8.10.2024Süper Lig
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 44. sayısı bu pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 44. sayısı bu pazar bayilerde!Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 29 Eylül Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte dağıtılacak yeni sayısında, CBN Mimarlık tarafından eğitimin birer parçasını oluşturan kültür, sosyal yaşam, bilim, sanat ve teknolojinin bir arada olduğu bir etkileşim alanı olarak planlanan Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi ele alınıyor.
27.09.2024Yaşam
İzmir'de 'makas' kazasında 5 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu
İzmir'de 'makas' kazasında 5 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli olduİzmir'in Menderes ilçesinde makas atıp 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı kazaya neden olan hafif ticari aracın sürücüsü Yusuf İslam Koçak'a (19), 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan, takdir indirim uygulanmadan 18 yıl hapis cezası verildi.
20.09.2024Gündem
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?İstanbul'da Mart ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci, Timur Cihantimur'un avukatlarının hazırlattığı özel bilirkişi raporuna göre yüzde 75 kusurlu bulundu. Baba Özer Aci, "Orada yaralılara yardım etmeyerek ölüme terk ediyor. Hiç mi suçları yok? Sadece kazayı kaza olarak değerlendirip kazadan sonra yaşanan olayları değerlendirme niçin yapılmıyor? Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Hayatta her şey para olmadığını söylüyorum. Hiç mi merhametleri, vicdanları sızlamadı?" ifadelerini kullandı.
4.09.2024Vatan TV
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?İstanbul'da Mart ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci, T.C.'nin avukatlarının hazırlattığı özel bilirkişi raporuna göre yüzde 75 kusurlu bulundu. Baba Özer Aci, “Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Hayatta her şey para olmadığını söylüyorum. Bu tutanağı tutanda, yazanda, imza atanda hiç mi merhametleri, vicdanları sızlamadı? Ölüye çamur atmak çok kolay. Yani nasıl olsa mezardan kalkıp dirilecek değil ama 6 aydır bir mücadele veriyorum. 6 yıl da geçse bu mücadelenin arkasında olacağım" dedi.
4.09.2024Gündem
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e veda
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e vedaDiyarbakır'ın Silvan ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney (28), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
4.09.2024Gündem
Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney son yolculuğuna uğurlandı
Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney son yolculuğuna uğurlandıDiyarbakır'ın Silvan ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney memleketi Ordu'da toprağa verildi.
4.09.2024Gündem
Adanalı yönetmenin yazdığı film 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde finale kaldı
Adanalı yönetmenin yazdığı film 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde finale kaldıYapımcılığını ve yönetmenliğini Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Özge Deniz Özker’in üstlendiği ‘Heraion Teikhos’un Kadınları’ adlı belgesel, 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde ‘profesyonel film’ kategorisinde finale kaldı.
3.09.2024Adana
Gökhan Özen şaşırttı! Önce 45 dakika bekletti, sonra röportaj vermeden sahneye çıktı
Gökhan Özen şaşırttı! Önce 45 dakika bekletti, sonra röportaj vermeden sahneye çıktı2000'li yılların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Gökhan Özen, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Sahne öncesi röportaj vereceğini söyleyen Özen, 45 dakika beklettiği muhabirlerin sorularını yanıtlamadan sahneye çıktı.
1.09.2024Magazin
Antep fıstığına çözüm önerisi! Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız
Antep fıstığına çözüm önerisi! Ne gerekiyorsa yapmaya hazırızAntep fıstığında yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerileri ile dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kentin ziraat odaları başkanlarını ağırladı. Çiftçilerin taleplerini dinleyen Yılmaz, her zaman yanında olduklarını ifade ederek, Güneydoğu Birlik ve Tekel Fabrikası’nın yine açılması noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
28.08.2024Gaziantep
Zerrin Özer'den samimi açıklamalar: Ağzım yamuldu, dengesiz yürüyorum
Zerrin Özer'den samimi açıklamalar: Ağzım yamuldu, dengesiz yürüyorumUsta sanatçı Zerrin Özer, son sağlık durumunu anlattı. "Beyinciğin sağındaki damarda yüzde 70, soldaki damarında ise yüzde 30 daralma var. Tedaviye başladım" diyen Özer, "Bu rahatsızlıktan dolayı hem ağzım yamuldu hem de inanılmaz dengesiz yürüyorum." diye konuştu.
26.08.2024Magazin
Ardahan'da hobi olarak başladı paraya para demiyor! Kilo fiyatı dudak uçuklatıyor
Ardahan'da hobi olarak başladı paraya para demiyor! Kilo fiyatı dudak uçuklatıyorArdahan'da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Kadir Özer altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurt dışına 100 dolar, kilogramı ise 100 bin dolara satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülkelerinde büyük ilgi görürken, üreticiler mevzuat eksikliklerinden dolayı gönderim yapılamadığını belirtti.
19.08.2024Ekonomi
Darülaceze’de tedavi görmüştü! İşte Zerrin Özer’in sağlık durumu
Darülaceze’de tedavi görmüştü! İşte Zerrin Özer’in sağlık durumuZerrin Özer (66), geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşamış, Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü. Yeni şarkısına İstanbul’da klip çeken sanatçı, hayranlarına son durumu hakkında bilgi verdi.
16.08.2024Magazin
Yapay tatlandırıcıda acı gerçek! En çok 'şekersiz' etiketli ürünlerde bulunuyor
Yapay tatlandırıcıda acı gerçek! En çok 'şekersiz' etiketli ürünlerde bulunuyorAraştırmaya göre haftada 2 porsiyon ve üzeri yapay tatlandırıcılı içecek tüketenlerde bağırsak kanseri riski daha yüksek. Uzmanlar ayran ve doğal meyve sularını önerirken, zehir içeren yapay tatlandırıcılar özellikle ‘şekersiz’ etiketiyle satılan ürünlerde bulunuyor.
14.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.