Rt

Rt

Son dakika rt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rt gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 rt haberi bulunmuştur. Tüm rt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi?
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi? RT 1 ekranlarında yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 yılında da izleyici karşısına çıkıyor. Bu yıl da izleyicilere Kur-an ziyafeti yaşatacak. Peki, Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, hangi kanalda, jüri üyeleri kimler?
10.03.2024 Gündem
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Eskişehir'de kamyonun çarptığı halk otobüsü devrildi; 11 yaralı
Eskişehir'de kamyonun çarptığı halk otobüsü devrildi; 11 yaralı Eskişehir'de, maden ocağından çıkan kamyon, yol ayrımında Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüne çarptı. Kontrolden çıkan otobüs devrilirken, sürücü ile 10 yolcu yaralandı.
6.01.2024 Gündem
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Ankara-İstanbul otobanında kaza;3 ölü 1 yaralı
Ankara-İstanbul otobanında kaza;3 ölü 1 yaralı Ankara-İstanbul otoban yolu Çamlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.
10.07.2023 İspanya
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Rusya’ya Rus paralı asker şirketi Wagner nedeniyle tepki göstererek, Rusya’nın Ukrayna’da savaşmak üzere Sırbistan’dan asker toplamaya son vermesini istedi.
17.01.2023 Dünya
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü! Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022 Gündem
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022! TRT 1 yeni frekans bilgileri merak ediliyor. TRT kanallarının yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlenebilmesi için bir süre önce TÜRKSAT 4A uydusunda yeni bir frekanstan yayına başlandı. RT yayınlarını Türkiye’den uydudan takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Peki, TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? İşte TRT 1 yeni frekans bilgileri…
26.09.2022 Gündem
Tekirdağ'da hafif ticari araç ile servis çarpıştı: 6 öğrenci yaralı
Tekirdağ'da hafif ticari araç ile servis çarpıştı: 6 öğrenci yaralı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, kavşakta servis minibüsünün hafif ticari araçla çarpıştığı kazada, 6 öğrenci yaralandı.
7.06.2022 Yaşam
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı’nın Ukrayna’ya verdiği silahlar konusunda ‘kırmızı çizgi’ uyarısı yaptı. Lavrov, Suriye'nin kuzeyinde yaşanan gelişmelere yönelik yaptığı değerlendirmede, "Türkiye Suriye'de olanlara kayıtsız kalamaz" ifadesini kullanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna'daki rolüne dikkat çekerek, " Erdoğan sadece barışın sağlanmasından yanadır" dedi.
28.05.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Google'dan Rusya kararı! Engellendi
Google'dan Rusya kararı! Engellendi Google'ın sahip olduğu YouTube, Russia Today (RT) ve Rus devletinin desteklediği diğer medya kuruluşlarının kanalları üzerinden reklam satışına yasak getirdi. Google Sözcüsü Michael Aciman yeni gelişmeler karşısında ek adımlar atabileceklerini duyurdu.
27.02.2022 Ekonomi
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'i takımın başına getiren, Portekizli futbol adamı Luis Campos'u ise danışman yapan Burak Elmas'ın Sportif AŞ için Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e gittiği ortaya çıktı.
16.02.2022 Galatasaray
TEKNOFEST heyecanı Azerbaycan’da başladı
TEKNOFEST heyecanı Azerbaycan’da başladı Genç yaşlı herkesin ilgisini çekecek etkinliklerle dolu TEKNOFEST Azerbaycan Bakü Kristal Salon ve Sahil Bulvarı'nda gerçekleştirilecek.Tanıtım toplantısı Azerbaycan'ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirildi.
7.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Hindistan’da Omicron’u 2 saate tespit edebilen kit geliştirildi
Hindistan’da Omicron’u 2 saate tespit edebilen kit geliştirildi Hindistan’da uzmanlar, Omicron mutasyonunu 2 saatte tespit edebilen bir test kiti geliştirdiklerini duyurdu.
13.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki Sputnik ve Russia Today Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan'dan skandal sözler Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef aldı... Simonyan'ın Türkiye'ye yönelik sözleri büyük tepki çekti. Skandal sözlere KARPAT Başkanı Erkan Koçali "Atalarımızın kanıyla aldığı bu topraklar, sonsuza kadar bizde kalacak" diyerek sert tepki gösterdi.
8.10.2021 Dünya
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak!
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak! Gelen son dakika haberine göre; Video paylaşım platformu YouTube koronavirüs salgınıyla ilgili çok önemli bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Şirketin aldığı karara göre aşı karşıtı tüm içerikler yasaklanacak. Üstelik buna sadece Kovid-19 aşıları değil tüm aşılar dahil!
29.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Maymun B virüsü nedir? Maymun B virüsü nasıl bulaşır? Çin'de Maymun virüsü ortaya çıktı!
Maymun B virüsü nedir? Maymun B virüsü nasıl bulaşır? Çin'de Maymun virüsü ortaya çıktı! Koronavirüs, varyantlar, kara mantar hastalığı ve mutasyonlar derken şimdi de Çin'de ortaya çıkan Maymun B virüsü (Monkey B virüsü) korkuya neden oldu. Bir veterinerin gösterdiği belirtiler sonrası yapılan testlerle ortaya çıkan Monkey B virüsü ateşe ve nörolojik semptomlara neden oluyor. Peki, Maymun B virüsü nedir? Monkey B virüsü nasıl bulaşır? Maymun B virüsü (Monkey B virüsü) belirtileri neler? İşte detaylar...
20.07.2021 Sağlık
Çin'de korona sonrası 'Monkey B' kabusu! İlk ölüm gerçekleşti
Çin'de korona sonrası 'Monkey B' kabusu! İlk ölüm gerçekleşti Çin'in başkenti Pekin'de 53 yaşındaki erkek veterinerin "Monkey B" (BV) virüsü nedeniyle hayatını kaybetmesiyle virüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği bildirildi.
18.07.2021 Dünya
İtalya'da vaka sayılarındaki yükselme devam ediyor
İtalya'da vaka sayılarındaki yükselme devam ediyor İtalya'da koronavirüs salgınında son 24 saatte 2 bin 898 yeni vaka tespit edildi. Sağlık Bakanlığı Salgın Önleme Direktörü Gianni Rezza vakalar arasında özellikle Delta varyantının yayılımının hızla arttığını söyledi.
16.07.2021 Dünya
Sağlık personeli alımı 2021! Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Sağlık personeli alımı 2021! Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alacak. Sağlık personeli alımı ilanı yayınlandı. Gaziantep Üniversitesi Hastanelerinde istihdam edilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 2020 yılı KPSS (B) grubu puanına göre sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Peki, Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu şartları ne? İşte Gaziantep Üniversitesi hemşire alımı ilanı detayları...
18.05.2021 Personel Alımı
Hamileler koronavirüsü belirtisiz geçiriyor
Hamileler koronavirüsü belirtisiz geçiriyor Yapılan araştırmalar koronavirüs pozitif olarak doğuma gelen gebelerin yaklaşık yüzde 87,9’sinin hastalığı asemptomatik (belirtisiz) geçirdiği belirledi. Çalışmalar, gebelerin yüzde 12.1’inin ise semptomatik olabildiğini gösteriyor. Covid-19 enfeksiyonunun hem anne hem de bebeğin sağlığı açısından ailelerde endişelere neden olduğuna dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Levent Özçer, hamilelerde koronavirüs ile ilgili bilgi verdi.
16.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Rt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.