Gazete Vatan Logo

TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!

TRT 1 yeni frekans bilgileri merak ediliyor. TRT kanallarının yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlenebilmesi için bir süre önce TÜRKSAT 4A uydusunda yeni bir frekanstan yayına başlandı. RT yayınlarını Türkiye’den uydudan takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Peki, TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? İşte TRT 1 yeni frekans bilgileri…

TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!

TRT 1 yeni frekans bilgileri araştırılıyor. Futbolseverlerin Türkiye sınırları içinde milli maç yayınlarını kesintisiz izleyebilmeleri için “Türkiye kapsama alanı güncel frekans bilgileri” TRT’nin ilgili platformlarında duyuruldu. İzleyicilerin yapacağı frekans güncelleme işlemiyle birlikte TRT’nin; TRT 1 HD, TRT SPOR HD, TRT BELGESEL HD, TRT ÇOCUK HD ve TRT MÜZİK HD kanallarının frekansları tek bir seferde güncellenmiş olacak. İşte TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!

TRT 1 frekans nasıl güncellenir (TRT 1 yeni frekans bilgileri)?

Uydu:                          TÜRKSAT 4A

Frekans:                      11794

Polarizasyon:             V (Dikey)

Sembol Oranı:            30000

FEC:                            3/4     

FIFA 2022 Dünya Kupası TRT’de!

Bu yıl 22.'si düzenlenecek olan FIFA 2022 Dünya Kupası 20 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da gerçekleştirilecek. Dünyanın heyecanla beklediği ve Katar-Ekvador maçıyla başlayacak turnuvadaki tüm maçlar her zaman olduğu gibi yine TRT ekranlarında olacak. Uydu üzerinden TRT’deki bu büyük şöleni Türkiye’den takip etmek isteyen futbolseverlerin TRT uydu frekans bilgilerini güncellemesi gerekiyor.

Haberin Devamı