Rönesans Rezidans

Rönesans Rezidans

Son dakika Rönesans Rezidans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rönesans Rezidans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rönesans Rezidans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rönesans Rezidans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rönesans rezidans gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 rönesans rezidans haberi bulunmuştur. Tüm rönesans rezidans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Rönesans Rezidans'ta Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, yakınlarının haber alamadığı Zakhar Gladki'nin (11) cenazesi, 402 numaralı kimsesizler mezarlığında bulundu.
29.08.2023 Yaşam
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi Hatay'ın Antakya ilçesinde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. 17 gün boyunca enkaz başında bekleyen ve kızı ile torununun bulunması için DNA testi veren Mehmet Beşerikli (63), depremden 180 gün sonra DNA eşleşmesi ile hayatını kaybeden kızı ve torununun mezar yerini öğrendi. Aldığı telefonun ardından heyecanlandığını belirten Beşerikli, "O an için dünyanın en mutlu insanıydım. Hem buruk sevinç hem üzüntü var. Hepsini bir arada yaşıyorum” dedi.
10.08.2023 Yaşam
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Ukrayna'daki savaştan kaçıp Rönesans Rezidans'a yerleşen Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, Zakhar Gladki'den (11) ise hala haber alınamadı. Gladki'nin yakını Alona Sevgi Taşçı, "Zakhar için Yulia'dan DNA örneği alınmadığını öğrendik. Bu yüzden babasından DNA örneği alınması gerekiyor. Savaş sebebiyle Mikhail de sınırı geçmek için izin almaya çalışıyor. O da savaşta yaralandı ancak buna rağmen gelmek için çabalıyor" dedi. 
19.04.2023 Yaşam
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler Adıyaman’da Esat Denli, depremde hayatını kaybeden oğlu İbrahim Denli'den geriye kalan telefon ve saatini günlerce aradı. Bir süre sonra oğlunun emanetlerine ulaşan baba bir kez daha yıkıldı. Kahreden olay sonrası açıklama yapan acılı baba, “İnsanlar acı çekerken böyle bir şey ile karşılaşacağımı tahmin edemedim” dedi.
25.03.2023 Yaşam
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Yaşam
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı Deprem felaketinde Hatay'da yerle bir olan ve yüzlerce kişinin can verdiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı. Coşkun’dan daire alanlar, binaların sağlamlığından endişe ediyor. Kardeşi Mehmet Yaşar Coşkun da 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalanmıştı. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Gündem
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, depremde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ta yaptıkları incelemelere ilişkin, “Hatay’da gördüğümüz Rönesans binasında bodrum ve üstteki 1 ile 2 katın hiç hasar almadığını, ama yetersiz bindirme boylarından dolayı, üst katların arkaya doğru devrildiğini gördük” dedi.
23.03.2023 Gündem
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu İzmir'de tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı? İşte Rönesans Rezidansı bilirkişi raporu!
Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı? İşte Rönesans Rezidansı bilirkişi raporu! Hatay'daki Rönesans Rezidans binasının ikinci bilirkişi raporu, binanın yıkılmasına sebep olan nedenler hakkında bazı detaylar ortaya koydu. Hatay’ın Antakya ilçesi İnönü Bulvarı’nda, 2013 yılında raylı sistemle yapılıp, tamamlandığı belirtilen, 250 dairesi bulunan, 12 katlı Rönesans Rezidans, Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki ilk depremde yerle bir oldu. Hatay'daki Rönesans Rezidans binasının yıkılmasına sebep olan nedenler, bilirkişi raporunda açıkça belirtilmiştir. Bina inşaatında yapılan hatalar, binanın yıkılmasına sebep olmuş ve bu durum, inşaat sektöründe dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Peki, Hatay Rönesans Rezidans bilirkişi raporu ne, binanın çökme nedeni ne? Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Rönesans Rezidans ne zaman yapılmıştı, kaç kişi yaşıyordu? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı?
14.03.2023 Gündem
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'a yönelik soruşturmada tutuklanan müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun'un (56) kardeşi ve ortağı inşaat mühendisi Hüseyin Yalçın Coşkun hakkında kırmızı bülten talep edildi.
28.02.2023 Gündem
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut, Hacı Fatma Tatari Camii’nde düzenlenen cenaze törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatay Spor
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.02.2023 Hatay Spor
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum Hatay'da deprem sonrası Rönesans Rezidans'ta enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’u arama çalışmaları sürüyor. 2002 yılında büyük bir trafik kazasından sağ çıktığı öğrenilen Taner Savut'un o dönemki takım arkadaşı kaleci Hakan Olgun, umudunu kesmediğini ve ikinci bir iyi haberini beklediğini söyledi.
19.02.2023 Hatay Spor
Gana Müslüman bir ülke mi? Gana nerede, Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu’nun memleketi Gana’da hangi dil konuşuluyor?
Gana Müslüman bir ülke mi? Gana nerede, Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu’nun memleketi Gana’da hangi dil konuşuluyor? Hatay'daki depremde yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans enkazında 13 gün sonra ulaşılan Ganalı futbolcu Atsu'nu ölüm haberi spor dünyasını yasa boğdu. Hataysporlu futbolcunun cenazesi ülkesi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıktı. Peki, Gana nerede, Gana Müslüman mı? Gana’da hangi dil konuşuluyor?
18.02.2023 Gündem
Hataysporlu futbolcu Christian Atsu öldü mü? Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı? Hayatı ve futbol kariyeri...
Hataysporlu futbolcu Christian Atsu öldü mü? Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı? Hayatı ve futbol kariyeri... Kahramanmaraş merkezli depreme, Hatay’daki Rönesans Rezidans’ta bulunan evinde yakalanan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun hayatını kaybettiği açıklandı. Peki, Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı?
18.02.2023 Şampiy10
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Deprem felaketinin sorumluları tek tek yakalandı! İşte o isimler...
Deprem felaketinin sorumluları tek tek yakalandı! İşte o isimler... 99 Gölcük depreminde müteahhit Veli Göçer’in yaptığı binalar kâğıt gibi buruşmuş, altında yüzlerce kişi can vermişti. Yaşadığımız çifte depremde de çok sayıda bina un ufak oldu, çürük inşa edildikleri daha enkazına bakar bakmaz gözler önüne serildi. Ebrar Sitesi, Rönesans Rezidans, Galeria AVM gibi... Binlerce kişiye mezar olan o binaları yapanlardan hesap sormak için kurulan Deprem Suçları Soruşturma Bürosu, illerdeki Cumhuriyet başsavcılıklarıyla ortak hareket ederek onlarca müteahhit ve sorumlu hakkında yakalama kararları çıkardı.
16.02.2023 Gündem
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia Depremde oturduğu bina yıkılan Hataysporlu futbolcudan hâlâ haber yok. Galibiyet golünü attığı Kasımpaşa maçından sonra takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin evine giden Christian Atsu, 03.30'da Rönesans Rezidans'taki kendi evine geçti. Depremde yan yatıp devrilen 11 katlı binanın 9. katında oturan Atsu'nun akıbeti o andan sonra adeta bir sır perdesiyle örtüldü.
15.02.2023 Hatay Spor
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatay Spor
6 Şubat'tan beri haber alınamıyor! 'Tanrım, kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz'
6 Şubat'tan beri haber alınamıyor! 'Tanrım, kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan Atsu'dan hala haber alınamaması Gana'da da büyük üzüntü yarattı. Ünlü müzisyen Diana Antwi Hamilton vatandaşı için dua ederken, Hamilton'un Tanrım, "kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz" sözleri sporseverleri kahretti.
13.02.2023 Hatay Spor
Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun Metris Cezaevine gönderildi
Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun Metris Cezaevine gönderildi Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalanan ve hakkında tutuklanma kararı verilen müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, Metris Cezaevine gönderildi.
12.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rönesans Rezidans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rönesans rezidans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.