Gazete Vatan Logo
Hatay Spor Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi

Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi

Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi

Kahramanmaraş merkezli depremde Rönesans Rezidans'ta bulunan ve enkaz altında kalan Taner Savut'tan acı haber geldi. Hatayspor, Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hatayspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin."

TFF: MAALESEF TANER SAVUT'U KAYBETTİK

Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Atakaş Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Taner Savut'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun.

GALATASARAY

Haberin Devamı

Eski futbolcu ve A. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE

Bir dönem formamızı giyen Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor’a ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR

Atakaş Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’un deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Taner Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Atakaş Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

KAYERİSPOR

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un da hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

ADANA DEMİRSPOR

Atakaş Hatayspor‘un Sportif Direktörü Taner Savut’un, ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Haberin Devamı

Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

İSTANBULSPOR

Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

EMRE BELÖZOĞLU: MEKANIN CENNET OLSUN TANER ABİ

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu da sosyal medya hesabından Taner Savut'a dair bir paylaşımda bulunurken, paylaşımına "Rabbim ailene sabırlar versin, mekanın cennet olsun Taner abi..." notunu düştü.

GÖKHAN ZAN: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Eski Beşiktaşlı ve Galatasaraylı Gökhan Zan, Taner Savut'un hayatını kaybettiğini dün yaptığı paylaşımda doğrulamıştı. Gökhan Zan paylaşımına "Başımız sağolsun' notunu düşmüştü.