Atsu

Atsu

Son dakika atsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 atsu haberi bulunmuştur. Tüm atsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu İzmir'de tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu'
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu "takımdaki herkes ile çok iyi anlaşıyorum, hepsi ile arkadaş gibiyim" dedi ve İcardi'ye farklı bir parantez açtı.
20.03.2023 Galatasaray
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek Deprem sonrası bu sezon Süper Lig'den çekilen ve acı kayıplar yaşayan Hatayspor, gelecek sezon tüm şartları zorlayarak futbola dönüş yapmak istiyor.
19.03.2023 Hatay Spor
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen Hatay'da Christian Atsu ve Taner Savut'un enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmesi derin bir acı olarak yüreklerde kaldı.
14.03.2023 Şampiy10
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor'da hocalık yapan Volkan Demirel, Ankaragücü ile masaya oturdu.
8.03.2023 Süper Lig
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'a yönelik soruşturmada tutuklanan müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun'un (56) kardeşi ve ortağı inşaat mühendisi Hüseyin Yalçın Coşkun hakkında kırmızı bülten talep edildi.
28.02.2023 Gündem
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı. Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı.
23.02.2023 Futbol
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut, Hacı Fatma Tatari Camii’nde düzenlenen cenaze törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatay Spor
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.02.2023 Hatay Spor
Atsu'nun naaşını askerler indirdi
Atsu'nun naaşını askerler indirdi Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu hayatını kaybetti. Ganalı oyuncunun cenazesi ülkesine gönderildi. Christian Atsu için devlet töreni düzenlendi.
20.02.2023 Süper Lig
İngiltere Atsu için kahroldu! 'Trajik ölümünü öğrenmek bizi mahvetti'
İngiltere Atsu için kahroldu! 'Trajik ölümünü öğrenmek bizi mahvetti' Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da Christian Atsu'nun enkaz altında kalarak yaşamını yitirmesi önce Türkiye'yi ardından İngiltere'yi yasa boğdu.
19.02.2023 Hatay Spor
Aytaç Kara'dan Atsu'ya veda: O gün golü atıp bizi üzmüştün, şimdi daha fazla
Aytaç Kara'dan Atsu'ya veda: O gün golü atıp bizi üzmüştün, şimdi daha fazla Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde Hataysporlu Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Spor dünyasını yasa boğan haber sonrası kulüpler ve futbolcular paylaşımda bulundu.
19.02.2023 Hatay Spor
Volkan Demirel'den Christian Atsu için veda paylaşımı
Volkan Demirel'den Christian Atsu için veda paylaşımı Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremde hayatını kaybeden Ganalı futbolcusu Christian Atsu için yaptığı paylaşımda, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan" ifadelerini kullandı.
19.02.2023 Hatay Spor
Gana Müslüman bir ülke mi? Gana nerede, Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu’nun memleketi Gana’da hangi dil konuşuluyor?
Gana Müslüman bir ülke mi? Gana nerede, Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu’nun memleketi Gana’da hangi dil konuşuluyor? Hatay'daki depremde yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans enkazında 13 gün sonra ulaşılan Ganalı futbolcu Atsu'nu ölüm haberi spor dünyasını yasa boğdu. Hataysporlu futbolcunun cenazesi ülkesi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıktı. Peki, Gana nerede, Gana Müslüman mı? Gana’da hangi dil konuşuluyor?
18.02.2023 Gündem
Hataysporlu futbolcu Christian Atsu öldü mü? Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı? Hayatı ve futbol kariyeri...
Hataysporlu futbolcu Christian Atsu öldü mü? Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı? Hayatı ve futbol kariyeri... Kahramanmaraş merkezli depreme, Hatay’daki Rönesans Rezidans’ta bulunan evinde yakalanan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun hayatını kaybettiği açıklandı. Peki, Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli, Müslüman mı?
18.02.2023 Şampiy10
Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir Süper Lig ekibine gidiyor
Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir Süper Lig ekibine gidiyor Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Yusuf Demir’e bir talip daha çıktı.
18.02.2023 Galatasaray
Christian Atsu hayatını kaybetti! Menajeri acı haberi duyurdu
Christian Atsu hayatını kaybetti! Menajeri acı haberi duyurdu Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Tecrübeli futbolcu için günlerce umutlu haber beklenmişti. Atsu'nun menajeri acı haberi duyurdu.
18.02.2023 Hatay Spor
Christian Atsu gerçekleri ortaya çıktı! Meğer biletini çoktan kestirmiş
Christian Atsu gerçekleri ortaya çıktı! Meğer biletini çoktan kestirmiş Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Tecrübeli futbolcu için endişeli bekleyiş sürerken Hatayspor idari menajeri Fatih İlek açıklamalarda bulundu.
17.02.2023 Hatay Spor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lik deprem faciasının ardından Radyaspor'a önemli açıklamalarda bulunan Hataytspor stoperi Recep Burak Yılmaz "Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Hatay Spor
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da Galatasaray deprem faciası sebebiyle ligden çekilen Hatayspor'un tecrübeli sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı.
17.02.2023 Galatasaray
Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu?
Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu? Christian Atsu ve Taner Savut'un evleri bulunsa da depremde yan yatıp devrilen Atsu'nun kaldığı binada Atsu’nun evine girildi. Enkaz altında bulunamayan Atsu hakkında ortaya 2 iddia atıldı. Peki, Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu?
16.02.2023 Galeri
Deprem faciasının ardından Hatayspor'da 4 ayrılık! Biri Galatasaray'da diğeri Fenerbahçe'de...
Deprem faciasının ardından Hatayspor'da 4 ayrılık! Biri Galatasaray'da diğeri Fenerbahçe'de... Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık sarsıcı depremden sonra Süper Lig'den çekilen Hatasypor'da Kevin Varga'nın sözleşmesi feshedilirken, Sam Adekugbe Galatasaray'la, Bertuğ Yıldırım ise Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.
16.02.2023 Hatay Spor
Dünya Türkiye için seferber oldu! Dolandırıcıları Yunan medyası deşifre etti...
Dünya Türkiye için seferber oldu! Dolandırıcıları Yunan medyası deşifre etti... Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddettindeki depremlerin vurduğu Türkiye için tüm dünya harekete geçti. Tarihin en büyük felaketi sonrası pek çok ülke Türkiye'ye yardım ve arama kurtarma ekibi gönderdi. Dünya basını Türkiye'deki gelişmelere gemiş yer ayırmaya devam ederken Yunan basınıise dolandırıcıları deşifre etti.
15.02.2023 Dünya
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia Depremde oturduğu bina yıkılan Hataysporlu futbolcudan hâlâ haber yok. Galibiyet golünü attığı Kasımpaşa maçından sonra takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin evine giden Christian Atsu, 03.30'da Rönesans Rezidans'taki kendi evine geçti. Depremde yan yatıp devrilen 11 katlı binanın 9. katında oturan Atsu'nun akıbeti o andan sonra adeta bir sır perdesiyle örtüldü.
15.02.2023 Hatay Spor

Benzer Haber Etiketleri

Atsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.