Roket Mermisi

Roket Mermisi

Son dakika roket mermisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roket mermisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roket mermisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roket Mermisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roket mermisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 roket mermisi haberi bulunmuştur. Tüm roket mermisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Gaziantep'in Karkamış ilçesine Suriye'den atılan 4 roket düştü
Gaziantep'in Karkamış ilçesine Suriye'den atılan 4 roket düştü Gaziantep'in Karkamış ilçesine, Suriye'deki terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki bölgeden atılan 4 roket mermisi düştü.
20.11.2022 Gündem
Bakan Akar: Etnik temizlik bu kadar kolay kullanılacak bir laf değil
Bakan Akar: Etnik temizlik bu kadar kolay kullanılacak bir laf değil Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan çirkin iddialara sert yanıt geldi. Akar, "Etnik temizlik bu kadar kolay kullanılacak bir laf değil. Gerçekle hiç alakası olmayan şekilde bunların konuşulması, yazılması ahlaki değil." ifadelerini kullandı.
26.10.2019 Gündem
Ceylanpınar'a roket düştü
Ceylanpınar'a roket düştü Resulayn'dan ateşlenen bir roket mermisi Ceylanpınar'da bulunan bir evin terasına düştü. Kimsenin olmadığı evde yaralanan olmadı.
14.10.2019 Gündem
Son dakika! Akçakale'de gazetecilerin bulunduğu bölgeye havanlı saldırı
Son dakika! Akçakale'de gazetecilerin bulunduğu bölgeye havanlı saldırı Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa Akçakale'de gazetecilerin kaldığı otelin yakınına havan düştü.
12.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'ndan art arda son dakika haberler geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son bilgilere göre, etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 459 oldu.
12.10.2019 Gündem
Şanlıurfa ve Mardin'den acı haberler: Şehit ve yaralılar var
Şanlıurfa ve Mardin'den acı haberler: Şehit ve yaralılar var Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermileri Şanlıurfa'nın Akçakale, Ceylanpınar ile Mardin'in Nusaybin ilçelerine düştü. Şanlıurfa Valiliği, saldırılarda biri bebek 4 kişinin şehit olduğunu, 46 kişinin de yaralandığını açıkladı. Mardin Valiliği de saldırılarda 3 şehit, 24 de yaralı olduğunu duyurdu.
10.10.2019 Gündem
Eski belediye başkanı, örgütün talimatlarını teröristlere iletmiş
Eski belediye başkanı, örgütün talimatlarını teröristlere iletmiş Mardin'in Dargeçit ilçesindeki terör örgütü PKK'nın çukur kazıp barikat kurduğu olaylara ilişkin davada yargılanan DBP'li eski Dargeçit Belediye Başkanı Zeynep Sipçik ile 5 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçeli kararında, Sipçik'in terör örgütünden aldığı talimatları ilçedeki teröristlere aktardığı ve irtibatlı olduğu teröristlere olaylar hakkında bilgi verdiği belirtildi.
20.08.2019 Siyaset
Afganistan'da roketli saldırı
Afganistan'da roketli saldırı Cumhurbaşkanı Gani'nin ziyareti sırasında Helmand kent merkezine roket mermisi fırlatıldı
28.10.2018 Dünya
İsrail Gazze'de Hamas'a ait 25 hedefi vurdu
İsrail Gazze'de Hamas'a ait 25 hedefi vurdu İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait 25 hedefe saldırı düzenlediği duyuruldu.
20.06.2018 Dünya
İsrail Gazze'de Hamas'a ait 8 hedefi vurdu
İsrail Gazze'de Hamas'a ait 8 hedefi vurdu İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait 8 hedefe saldırı düzenlediği duyuruldu.
20.06.2018 Dünya
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak ve toprağa gömülü plastik tank içinde 2 adet Kaleşnikof, 3 roket mermisi, 50 kilogram amonyum nitrat, sis ve el bombaları, EYP malzemesi ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
2.03.2018 Gündem
Şırnak’ta tabura roketatarlı saldırı
Şırnak’ta tabura roketatarlı saldırı Şırnak'ta Küpeli Dağı eteklerinde bulunan Seslice Tabur Komutanlığına, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Dicle kırsalında polis aracına roketatarlı saldırı
Dicle kırsalında polis aracına roketatarlı saldırı Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında teröristler tarafından polis zırhı aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Yaralanın olmadığı saldırıda, araçta hasar oluşurken, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Siirt'te zırhlı araca roketli saldırı
Siirt'te zırhlı araca roketli saldırı Siirt kent merkezinde seyir halindeki askeri zırhlı araca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da emniyete saldırı!
Diyarbakır'da emniyete saldırı! Çınar ilçesinde Emniyet Amirliği binasına teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi
29.09.2021 Gündem
Yemen'de roket saldırısı!
Yemen'de roket saldırısı! Yemen'deki Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan bölgesine düzenlenen roket saldırısında 5 kişi yaralandı
17.06.2021 Dünya
Kilis'e Suriye tarafından roket atıldı!
Kilis'e Suriye tarafından roket atıldı! KİLİS'in Elbeyli İlçesi'ne, bugün saat 13.30 sıralarında Suriye'deki IŞİD mevzilerinden atılan bir katyuşa roketatar mermisi düştü.
29.09.2021 Gündem
Roket mermilerinin imhası sırasında patlama: 1 şehit
Roket mermilerinin imhası sırasında patlama: 1 şehit Kilis’e Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı. Mermilerden 2‘si sınıra yakın bölgeye diğerinin ise kent merkezinde boş araziye düştü. Mermilerden birinin imhası sırasında bir polis şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Kilis'e, yine roket atıldı
Kilis'e, yine roket atıldı Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisi Kilis'e düştü.
29.09.2021 Gündem
Kilis'e bir roket daha atıldı! TSK'dan açıklama
Kilis'e bir roket daha atıldı! TSK'dan açıklama Suriye'den ateşlenen bir roket mermisi daha Kilis kent merkezine isabet etti; olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kilis AK Parti milletvekili atılan roketten dolayı 2 yaralının olduğunu ifade etti.
29.09.2021 Gündem
Kilis'e roket atıldı: 6 yaralı
Kilis'e roket atıldı: 6 yaralı Suriye'den atılan roket pazar yerine düştü, yaralılar var. Kilis'e yönelik saldırı ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, roketlerin atıldığı bölgeyi sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.
29.09.2021 Gündem
Kayyum atanan belediyelerin sabıka kaydı!
Kayyum atanan belediyelerin sabıka kaydı! Kayyum atanan 24 HDP-DBP'li belediyenin PKK'ya para, insan ve ekipman sağladığı delillerle kanıtlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Roket Mermisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roket mermisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.