Gazete Vatan Logo

Kilis'e roket atıldı: 6 yaralı

Suriye'den atılan roket pazar yerine düştü, yaralılar var. Kilis'e yönelik saldırı ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, roketlerin atıldığı bölgeyi sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.

Kilis'e roket atıldı: 6 yaralı

Suriye'den ateşlenen roket mermisi Kilis kent merkezindeki pazar yerine isabet etti. Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. ilk gelen bilgilere göre yaralılar var.

KİLİS kent merkezine Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgesinden atılan katyuşa roketatar mermisi düştü. Alınan bilgiye göre, Suriye'den ateşlenen roket mermisi Kilis kent merkezi Sabah Pazarı yakınlarındaki Canpolat Paşa Mahallesi Tekke Sokağına düştü. Olayda yaralananlar olduğu öğrenilirken, bölgeye ambulanslar ile AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik kordonu ile çevirerek, vatandaşları bölgeden tahliye ediyor.

TSK VURMAYA BAŞLADI

Kilis'e yönelik saldırı ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, roketlerin atıldığı bölgeyi sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.

VALİ YARALI SAYISINI AÇIKLADI

Kilis valisi Çataklı, 1'i yetişkin 6 yaralının olduğunu ifade etti.

YARALILARIN HEPSİ SURİYELİ

Suriye tarafındaki IŞİD bölgesinden atılan roketatar mermisine hedef olarak yaralan 5'i çocuk 6 kişinin tamamının Suriyeli olduğu öğrenildi. Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralı çocukların en küçüğünün 10 aylık bebek, en büyüğünün ise 13 yaşında olduğu belirtildi. Patlamada yaralanan ve durumu ağır olan 34 yaşındaki Meyede Kurdiye'nin tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Haberin Devamı