Rim

Rim

Son dakika Rim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rim gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 rim haberi bulunmuştur. Tüm rim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Çocuklar Ölmesin Şeker de Yiyebilsinler mesajları
Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Çocuklar Ölmesin Şeker de Yiyebilsinler mesajları İsrail’in 7 Ekim'den bu yana başlattığı savaş Filistin’i vurmaya devam ediyor. Bebek, çocuk, kadın ve yaşlı demeden binlerce sivil hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta gözlerinden öperek uğurladığı torunu Reem’in küçük küpesini kalbine rozer yapan Halit dedenin hikayesi milyonları etkilemişti. Bugün küçük Rim’in doğum günü. Sosyal medya hesapları üzerinden kullanıcılar Rim’in doğum tarihi olan 23 Aralık’ın Şehit çocuklar günü olarak kutlanmasını istedi. Söz konusu paylaşımlarından ardından Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Sorularına yanıt aranırken 23 Aralık Dünya Şehit Çocuklar günü mü, sorusunun da yanıtı sorgulanıyor.
23.12.2023 Gündem
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olan Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor.
9.06.2023 Ekonomi
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olması bekleniyor. Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor. Erkan, beklendiği gibi atanırsa ilk sınavı 22 Haziran’da olacak. 22 Haziran’daki Para Politikası Kurulu’nda yüzde 8.5 olan politika faizinin aynı kalıp kalmayacağı piyasadaki en büyük soru.
6.06.2023 Ekonomi
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden Fenerbahçeli milli boksör Ayşe Çağırır, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek dünya şampiyonu oldu.
19.05.2022 Şampiy10
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir?
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir? El Salvador, Bitcoin'i ülkenin resmi para birimi yapmak için yasa hazırladı. Haberin basına yansıması sonrası El Salvador nerede, El Salvador’un devlet başkanı kim, nüfusu kaç? gibi sorularında artış yaşandı. İşte detaylar
21.01.2022 Gündem
Sosyal medya şifresini vermeyen eşini vahşice öldürüp bahçeye gömdü!
Sosyal medya şifresini vermeyen eşini vahşice öldürüp bahçeye gömdü! Mersin'in Erdemli ilçesinde 10 gün önce eşinin kuzenini öldürmekten tutuklanan Suriye uyruklu Nasır A.'nın, kayıp olarak aranan 4 aylık hamile eşi Rim A.'yı (23) da sosyal medya şifresini vermediği gerekçesiyle öldürüp, evlerinin arkasında bulunan bahçedeki sazlığa gömdüğü ortaya çıktı.
19.01.2022 Yaşam
Doğalgaz müjdesi!  160 bin aile...
Doğalgaz müjdesi! 160 bin aile... İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, kent genelinde 890 bin abonelerinin bulunduğunu yeni yatırımlarla 26 ilçede 160 bin aileyi daha konforlu yakıtla buluşturacaklarını söyledi
29.10.2020 Ekonomi
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü?
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü? ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor. Cesedin Rivera'ya ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından Glee müzikalinden 30'lu yaşlarında ölen üçüncü kişi olurken, genç ölümler Glee laneti yorumlarına neden oldu. Naya Rivera’nın ölümün ardından gözler Glee dizinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in ölüm nedenlerine çevrildi. Okuyucular Glee dizisinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in neden öldüğünü sorgulamaya başladı.
14.07.2020 Gündem
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2022'de açılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2022'de açılacak... Artvin Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sarp Sınır Kapısı'ndaki giriş çıkış sayısını 8'den 12'ye çıkardık. Gümrük sahasını 9 bin metrekareden 46 bin metrekareye çıkardık. Yılda yaklaşık 700 bin araç ve 7 milyon kişinin giriş çıkış yaptığı yeni tesislerinin ülkemize Artvin'e ve komşumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
1.03.2019 Siyaset
Konya'da kahreden olay: 4 çocuk hayatını kaybetti
Konya'da kahreden olay: 4 çocuk hayatını kaybetti Konya'nın Karatay ilçesinde, Suriyeli ailenin yaşadığı evde çıkan yangında, dumandan etkilenen yaşları 4 ila 11 arasında değişen 4 kardeş, yaşamını yitirdi. Çocuklarını kurtarmaya çalışırken dumandan etkilenen annenin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
29.12.2018 Yaşam
Çıplak fotoğraflı şantajın ardından darp!
Çıplak fotoğraflı şantajın ardından darp! Üsküdar’da 6 ay önce eski sevgilisi T.Y.’yi (23) kendisiyle barışmaya ikna edemediği için önce çıplak görüntülerini yaymakla tehdit edip sonrasında döverek burnunu kırdığı iddia edilen A.O.K. (22) hakkında 11,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Savcı iddianamesinde A.O.K. hakkında iki kez nöbetçi hakimlikten tutuklama talep ettiğini ancak reddedildiğini belirterek ilk duruşmada tutuklanmasını istedi.
5.08.2018 Yaşam
Onyekuru: Beşiktaş ve Fenerbahçe beni istedi
Onyekuru: Beşiktaş ve Fenerbahçe beni istedi Galatasaray genç yıldızı, birçok konuda açıklamalar yaptı, Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafında bulundu.
3.08.2018 Galatasaray
Keneyi çıkarıp kavanoza koyarak hastaneye gitti
Keneyi çıkarıp kavanoza koyarak hastaneye gitti ÇORUM'da, ai­le­siy­le parkta piknik yapan Mustafa Yiğitin (58) koltuk altına kene tutundu. Vücudundan çekip, aldığı keneyi kavanoza koyan Yiğit, hastaneye başvurdu.
20.04.2018 Yaşam
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme!
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme! Malezya polisi, Kim Jong-nam'ın havaalanında zehirlenerek öldürülmesinde Kuala Lumpur Büyükelçiliği'nde çalışan üst düzey bir diplomatın bağlantısı olduğunu duyurdu. Kuzey Kore'deki Malezya büyükelçiliği, gözaltında tutulan 3 şüphelinin serbest bırakılması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Kim Jong-nam'a suikast anının görüntüleri ortaya çıktı!
Kim Jong-nam'a suikast anının görüntüleri ortaya çıktı! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam'ın Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki havalimanında öldürüldüğü anı gösteren kamera kayıtları yayınlandı.
17.06.2021 Dünya
Kim'in kardeşini öldürenlerden biri yakalandı!
Kim'in kardeşini öldürenlerden biri yakalandı! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşi dün Malezya'da havalimanında zehirlenerek öldürüldü. Saldırganlarından biri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
17.06.2021 Dünya
Kim Jong-un'un ağabeyinin Malezya'da öldürüldüğü doğrulandı
Kim Jong-un'un ağabeyinin Malezya'da öldürüldüğü doğrulandı Malezya, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyinin Kuala Lumpur'da öldüğünü teyit etti
17.06.2021 Dünya
İlk yerli fırkateynin inşasına başlanıyor
İlk yerli fırkateynin inşasına başlanıyor MİLGEM projesi kapsamında inşa edilecek ilk Türk fırkateyni olan TCG İstanbul’un kaynak töreni bugün yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Japonya ve ABD'den Kim Jong'a karşı birlik
Japonya ve ABD'den Kim Jong'a karşı birlik Japonya, Güney Kore ve ABD donanmaları, Kuzey Kore tehdine karşı keşif gücü ve istihbarat paylaşımını artırmak amacıyla ortak bir tatbikat gerçekleştirdi.
9.11.2016 Dünya
'Elimizdeki sistemlerin havadaki mermiyi vurma imkan ve kabiliyeti yok'
'Elimizdeki sistemlerin havadaki mermiyi vurma imkan ve kabiliyeti yok' Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sınır bölgelerinde ortaya çıkan füze ve havan tehdidine dikkat çekerek, elimizdeki hiç bir sistemin havadaki mermiyi vurma/imha imkan ve kabiliyeti olmadığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
En güzel cuma mesajları - 26 Ağustos Cuma
En güzel cuma mesajları - 26 Ağustos Cuma En güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel mesajlar haberimizde yer alıyor. En güzel cuma mesajları ve cuma gününün fazileti ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün cep sinyali Akyazı'da
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün cep sinyali Akyazı'da Ankara’da darbecilerin merkez olarak kullandıkları Akıncı Üssü’nde 15 Temmuz’da gözaltına alınan ve FETÖ’nün ‘hava kuvvetleri imamı’ olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün Sakarya Akyazı’da izini sürdük. Öksüz’ün 2 bin metre rakımlı Akyazı’daki Acella Yaylası’nda cep telefonuna ulaşıldı. Öksüz, tüm Türkiye’de ve yaylalarda da aranıyor
29.09.2021 Gündem
Kilis’e 7 roket atıldı: 1 ölü, 10 yaralı
Kilis’e 7 roket atıldı: 1 ölü, 10 yaralı SURİYE’nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden bu sabah ve öğleden sonra atılan 7 Katyuşa roketatar mermisi Kilis kent merkezindeki 5 mahalleye düştü. Kentte büyük paniğe yol açan patlamalarda 6 yaşındaki Nisa Döne Sezer adlı çocuk öldü, 10 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.