Rezan Epözdemir

Rezan Epözdemir

Son dakika REZAN EPÖZDEMİR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan REZAN EPÖZDEMİR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını REZAN EPÖZDEMİR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rezan Epözdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rezan epözdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 rezan epözdemir haberi bulunmuştur. Tüm rezan epözdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biber gazı taşımak yasak mı 2024? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı, biber gazı taşımak kullanmak yasak mı?
Biber gazı taşımak yasak mı 2024? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı, biber gazı taşımak kullanmak yasak mı? Bireysel olarak savunma araçlarından biri olan biber gazı taşımanın yasak olup olmadığı sorusu gündeme geldi. Peki, Biber gazı taşımak yasak mı? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı? Biber gazı kullanmak yasal mı?
9.02.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Banka ‘zimmet’ şikâyeti yapmış! 'Keşke yakalansaydım'
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Banka ‘zimmet’ şikâyeti yapmış! 'Keşke yakalansaydım' Bankacı Seçil Erzan’ın dolandırıcılıkla suçlandığı “gizli fon” davasında mağdur avukatı Rezan Epözdemir’in mahkemeye bankanın zimmet suçuna yönelik yaptığı başvurunun belgesini sunduğu ortaya çıktı.
31.12.2023 Gündem
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu 29 kişiyi, 43 milyon 920 bin 82 dolar ve 15 milyon 625 bin TL dolandırdığı iddiası edilen bankacı Seçil Erzan (46) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
22.10.2023 Gündem
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Muslera'nın ifadesi ortaya çıktı! 80 milyon dolarlık vurgunda yeni gelişme
Muslera'nın ifadesi ortaya çıktı! 80 milyon dolarlık vurgunda yeni gelişme Denizbank’ın Levent şube müdürü Seçil Erzan’ın, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandığı soruşturma dosyasında futbolcu Nestor Fernando Muslera şikâyetçi sıfatıyla ifade verdi.
12.05.2023 Gündem
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim Bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde "özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, tutuklanan banka müdürü Seçil E.'nin ifadesi ortaya çıktı. Seçil E. ifadesinde olayı nasıl patlak verdiğini itiraf etti. Seçil E'nin ifadesinde, borsa ve hisse senedinde kayıp yaşaması üzerine zararının büyüdüğünü, güvendiği insanlardan yatırım vaadinde bulunarak para almaya başladığını ve 2021 yılından sonra çıkmaza girdiğini söyledi. İşte detaylar...
28.04.2023 Gündem
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar Aralarında futbolcuların da bulunduğu 80 milyon dolarlık fon skandalında banka müdürü Seçil Erzan'ın diğer yöneticiler tarafından rehin alındığı ve kendilerini kurtarmak için tek yanlı beyanat aldıkları öne sürüldü.
28.04.2023 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca istismar edilmesi günlerce konuşulmuştu. İstismar skandalda iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilirken, ilk duruşma tarihi ise 22 Mayıs 2023 olarak belirlenmişti. Kamuoyundaki tepkilerin ardından davanın ilk duruşması, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebi üzerine 30 Ocak 2023 tarihine çekilmişti. Öte yandan 6 yaşından itibaren ‘evlilik’ adı altında istismara uğrayan H.K.G.’den güzel haberler var. 2020 yılında savcılığa başvurmasının ardından yüksek koruma altına alınan H.K.G, 23 yaşında yeni bir hayata başladı. Adı değişti, adresi gizli tutuluyor, okuma-yazma öğrendi, ilk ve ortaokul diploması aldı, aşçılık kursuna gidiyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı! Flaş karar verildi
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı! Flaş karar verildi Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca istismar edilmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. İstismar skandalda iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilirken, ilk duruşma tarihi ise 22 Mayıs 2023 olarak belirlenmişti. Kamuoyundaki tepkilerin ardından davanın ilk duruşması, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebi üzerine 30 Ocak 2023 tarihine çekildi. Öte yandan H.K.G.’nin çocuk yaşta ‘evlendirilmesi’ne dair ilk soruşturma 2012’de başlamış ve hastaneden alınan raporla bitirilmişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu, ‘çocuğa cinsel istismar’la suçlanan Kadir İstekli hakkında takipsizlik kararı veren savcıya soruşturma başlatmıştı. Olayla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...
6.01.2023 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi! İstanbul’da 13 sene önce öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut’un kızı Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası ile mezarının açılması için başlattığı takipsizlik kararı verilmişti. Münevver Karabulut'un ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itirazda bulundu. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?
29.12.2022 Gündem
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz  İstanbul'da 13 yıl önce vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulutun kızının katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı verilmişti. Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itiraz etti.
29.12.2022 Yaşam
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılık'tan flaş karar, Münevver Karabulut’un babası açıkladı
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılık'tan flaş karar, Münevver Karabulut’un babası açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
"Cem Garipoğlu ölmedi" iddiasıyla ilgili Av. Dr. Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu
"Cem Garipoğlu ölmedi" iddiasıyla ilgili Av. Dr. Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu İstanbul'da 13 yıl önce vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı verildi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi.
19.12.2022 Vatan TV
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan  gündem yaratacak karar
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan gündem yaratacak karar Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili en derin şüphesini dile getirerek, cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne süren acılı baba Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Baba Karabulut'un "Bu cellat ya öldürüldü ya kaçırıldı" şüphesine Başsavcılık yanıt verdi.
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı!
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
16.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
15.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! İfadesi ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! İfadesi ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in yargılanacağı davanın tarihi belli olurken, H.K.G.’nin ifadesi ile ilgili şoke eden bir gerçeğin detayları da ortaya çıktı.
14.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında yeni gelişme! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Öte yandan olay ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Öte yandan 6 yaşındaki kız çocuğu H.K.G.in istismarı ile ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in yargılanacağı dava 30 Ocak tarihinde görülecek.
13.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca tacize maruz kalmasıyla ilgili skandallar devam ediyor. H.K.G.’nin çocuk yaşta ‘evlendirilmesi’ne dair ilk soruşturma 2012’de başlamış ve hastaneden alınan raporla bitirilmişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu, ‘çocuğa cinsel istismar’la suçlanan Kadir İstekli hakkında takipsizlik kararı veren savcıya soruşturma başlatmıştı. Olayla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.
13.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! Soruşturma böyle kapatıldı
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! Soruşturma böyle kapatıldı Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca tacize maruz kalmasıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. H.K.G.’nin çocuk yaşta ‘evlendirilmesi’ne dair ilk soruşturma 2012’de başlamış ve hastaneden alınan raporla bitirilmişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu, ‘çocuğa cinsel istismar’la suçlanan Kadir İstekli hakkında takipsizlik kararı veren savcıya soruşturma başlatmıştı. Öte yandan hukukçular, H.K.G.’nin yaşadıklarının sorumlusu olan Hiranur Vakfı kurucusu baba Yusuf Ziya Gümüşel, anne Fatma Gümüşel ve Kadir İstekli’nin tutuksuz yargılanmasına tepki göstererek, sanıkların delil karartarak, kaçabileceği uyarısı yaptı.
12.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rezan Epözdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rezan epözdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.