Resepsiyon

Resepsiyon

Son dakika resepsiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resepsiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resepsiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resepsiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resepsiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.017 resepsiyon haberi bulunmuştur. Tüm resepsiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü. Terörle mücadele ve emekli maaşları görüşmede yer aldı. Detayları CNN TÜRK muhabiri aktardı.
1.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'deki Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
1.10.2023 Gündem
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı?
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı? Antalya'da yabancılara satışı yapılan konutların özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde amacı dışında kullanıldığını, bunun da otelcilik faaliyetlerine büyük zarar verdiğini söyleyen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, son dönemde satışı yapılan gayrimenkul sayısının 108 bine ulaştığını kaydetti. Kavaloğlu, " Bu listenin içinde 1 kişi 80 tane ev almış. Ve aynı kişi bu evleri kendi yurttaşlarına kiralıyor" ifadelerini kullandı.
11.09.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Karadağ’da Kurban Bayramı Resepsiyonu’na katıldı
Dışişleri Bakanı Fidan, Karadağ’da Kurban Bayramı Resepsiyonu’na katıldı Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katıldı.
27.06.2023 Gündem
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü Kağıthane'de bulunan ünlü bir otelde kalan İsveç vatandaşı Yasmine Mejri, ölü bulundu. Kadının düşerek öldüğü öne sürülürken ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İfadesi alınan otel çalışanlarından resepsiyon müdürü K.Y, "Yakınına ulaşmak amacıyla internetimizi kullanmak istediğini belirterek Wi-Fi ağımızın şifresini talep etti. Şifreyi aldıktan sonra lobi kısmına yönelen kadını otel giriş çıkışlarının yoğun olması sebebiyle tekrar görmedim" dedi. Otel görevlisi Ö.B. ise "Mal kabul bölümüne giden alanda bir kişinin yerde olduğu gördüm. Kendisini tam yerdeyken gördüm. Düşüş anını görmedim" diye konuştu.
21.01.2023 Gündem
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yurt içinden bazılarının ülkemizin savunma sanayii alanında ulaştığı seviyeden rahatsız olmaları ve bunu açıkça dile getirmeleri kabul edilemez, büyük bir talihsizlik, yerli ve milli emek ve başarıya saygısızlıktır” dedi.
17.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Barışı bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam ediyorlar
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Barışı bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam ediyorlar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Üçüncü tarafların olabildiğince objektif bir şekilde bu olayları görmesini ve Kıbrıs Türkü’nün hakkını, hukukunu teslim etmesini bekliyoruz. Kalıcı adil bir barışın ve istikrarın oluşabilmesi için KKTC’nin egemenliğinin ve bağımsızlığının teslim edilmesi lazım” dedi. Akar Yunanistan ile ilgili ifadelere de yer verdi.
28.11.2022 Gündem
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Gündem
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak? Muhtarlar Evi nerede, İlk Muhtarlar Evi nedir? sorularına yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığınca Ankara'da yapılacak ilk Muhtarlar Evi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
19.10.2022 Gündem
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yeni yasama yılının başlaması vesilesiyle Meclis’te resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına ilişkin tartışmalara Şentop, "Bu konuda bir makale yazdım ben, akademik dergilere. Hiçbir tereddüt yok orada" yanıtını verdi.
1.10.2022 Siyaset
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO...
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO... ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması geldi. Efes-2022 Tatbikatı'na katılan Amerikan Donanmasına ait USS Arlington’ın komutanı Tümgeneral Francis Donovan, Türkiye’nin NATO’nun önemli bir müttefiki olduğunu söyleyerek, “Karadeniz’de güvenliği sağlama rolünü çok önemsiyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.06.2022 Gündem
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası!
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Yaşam
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı ABD'nin California eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ünün durumu ağır olmak üzere 5 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
16.05.2022 Dünya
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
ABD'de müzede bıçaklı saldırı! Yaralılar var
ABD'de müzede bıçaklı saldırı! Yaralılar var ABD'nin New York kentinde cumartesi günü yerel saatle öğleden sonra New York Modern Sanat Müzesi'de girişine izin verilmeyen bir saldırgan 2 müze çalışanını sırtından bıçakladı. Saldırının ardından müzedeki ziyaretçiler tahliye edildi.
13.03.2022 Dünya
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon! Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82...
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82... İş veren ve çalışanları ilgilendiren araştırmanın sonuçları belli oldu. Başarının sırrı bunu yapmaktan geçiyor. İş yerinde olduğu kadar dışarıda da görüşen ve samimi olan ekiplerin diğer birimlere göre daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Bu konuda ölçüyü kaçıranlar içinse yaptırım söz konusu oluyor.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri...
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri... Kars Valiliği, Sarıkamış ilçesinde bir doktor ile apart otel görevlisi arasında kimlik göstermeme yüzünden çıkan tartışmanın sosyal medyada çarpıtılarak paylaşıldığını bildirdi.
17.10.2021 Gündem
Tatil planı yapanlar dikkat! Otel yazınca ilk sırada çıkıyorlar ama hepsi dolandırıcı
Tatil planı yapanlar dikkat! Otel yazınca ilk sırada çıkıyorlar ama hepsi dolandırıcı Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren gelişme! Birçok kişi bu tuzağa düştü, binlerce insan mağdur oldu. 14 ayrı otelin birebir kopya web sitesini hazırladılar. Google’a otel yazınca ilk sırada çıkıyorlar. Tatil sezonunda güzel bir tatil geçirmek umuduyla otel araştırması yapan aileleri hedef alan dolandırıcılar akılalmaz yöntemle 9 milyonluk vurgun yaptı. Ortaya saçılan detaylar ise okuyanlara bu kadar da olmaz dedirtti.
16.10.2021 Gündem
Gamze Pala'nın katilinin cezası belli oldu!
Gamze Pala'nın katilinin cezası belli oldu! Rize’nin Fındıklı ilçesinde, AK Parti Seçim İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gamze Pala’yı (46) aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle tabancayla sırtından vurduktan sonra, boğazını bıçakla keserek öldüren Savaş Dalançıkar (39), 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı.
15.10.2021 Gündem
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı...
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı... Antalya'da kaldığı otelin görevlisi tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden iç mimar B.A. şüpheli E.A.'dan şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, güvenlik kamerası görüntülerine rağmen E.A.'nın tutuklanmamasına tepki gösteren B.A.'nın avukatı Ezgi Sil Orhun "Bu kişi gece yarısı taciz değil de hırsızlık amacıyla odasına girip telefonunu almış olsaydı, kesinlikle tutuklanırdı. Müvekkilimin vücut dokunulmazlığını ihlal eden bu kişinin tutuklanmamasını hukuken kimse açıklayamaz" dedi.
23.09.2021 Yaşam
Gamze Pala'nın katilinin akıl sağlığı yerinde çıktı
Gamze Pala'nın katilinin akıl sağlığı yerinde çıktı Rize’nin Fındıklı ilçesinde, AK Parti Seçim İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gamze Pala’yı (46) aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle tabancayla sırtından vurduktan sonra, boğazını bıçakla kesip öldüren Savaş Dalançıkar’ın (39), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılandığı davaya devam edildi. Hakkında, ceza sorumluluğunun tam olduğuna ilişkin düzenlenen raporla ilgili görüşü sorulan Dalançıkar “Bir diyeceğim yoktur” dedi.
14.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resepsiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resepsiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.