Reklam Yüzü

Reklam Yüzü

Son dakika reklam yüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reklam yüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reklam yüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reklam Yüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reklam yüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 reklam yüzü haberi bulunmuştur. Tüm reklam yüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı?
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı? Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu iddia edilen model Simurg Sarsılmaz  sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Simurg Sarsılmaz kimdir, muhtar adayı mı oldu?
29.02.2024 Gündem
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında!
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında! Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bir bebek bezi markasının yeni reklam yüzü oldu.
10.07.2023 Magazin
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor' Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman, hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf etmişti. Teoman, müzik camiasında pek çok kişinin iş yapmamasına rağmen kendisi gibi açık yürekli davranmadığını söyledi.
28.12.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu Sevilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ünlü bir İtalyan markasının reklam yüzü oldu. Yağmur Tanrısevsin'in hayranları harekete geçirdi. Ünlü oyuncuyu Twitter'da gündem yapmayı başardılar.
22.12.2022 Magazin
Afra Saraçoğlu'ndan milyonluk anlaşma!
Afra Saraçoğlu'ndan milyonluk anlaşma! Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, milyonluk reklam filmine imza attı. Reklamdan alacağı parayı duyanlar "Şeytanın bacağını kırdı" yorumları yaptı.
13.12.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum Ünlü bir mücevher markasının reklam yüzü olan Nesrin Cavadzade, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cavadzade, 'Gereğinden fazla şık giyinmeyi, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum' dedi.
1.12.2022 Magazin
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı!
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı! İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, reklam yüzü olduğu markanın davetinde bebeğine vereceği isim hakkında konuştu. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, "Oğluma Fikret Ali dedik. Kızımın da adı Leyla Süreyya olacak. Biz eski isimleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Magazin
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma!
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma! 2022 Survivor All Star'ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ya reklam teklifleri yağıyor. Bölükbaşı geçtiğimiz sene Aleyna Tilki’nin reklam yüzü olduğu bir içecek firmasıyla milyonluk bir anlaşma yaptı. Böylelikle Nisa Bölükbaşı, önümüzdeki günlerde markanın reklam filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
20.07.2022 Magazin
Teoman'ın reklamdan kazandığı para dudak uçuklattı!
Teoman'ın reklamdan kazandığı para dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı Teoman, bir markanın reklam yüzü oldu. Ünlü şarkıcının reklam filminden kazandığı ücret dudak uçuklattı.
22.06.2022 Magazin
Beyaz'dan 'O Ses Türkiye' yorumu!
Beyaz'dan 'O Ses Türkiye' yorumu! Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye'de jüri olan Beyazıt Öztürk yeni işini anlattı. İstanbul'u terk eden Beyaz, Eskişehir’de heykel atölyesi kurduğunu açıkladı. Ünlü isim, O Ses Türkiye yeni sezonuyla ilgili de konuştu. Beyazıt Öztürk ayrıca İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı.
19.06.2022 Magazin
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya kıyafet tercihiyle konuşuldu!
Serenay Sarıkaya kıyafet tercihiyle konuşuldu! Serenay Sarıkaya reklam yüzü olduğu jean markasının lansmanına katıldı. Lansmandaki tarzıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya'nın enerjik halleri de gözlerden kaçmadı. Oyuncunun süper minili ve ilginç baş aksesuarlı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.
17.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reklam Yüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reklam yüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.